Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No tak se wlasnie mysle... Tanie cos... Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ty patrz, a moje droższe, ja kupuję za 13, a tu są za 15 :hmmmm: Quote
Kasia_zg Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dobry wieczorek:) Zagladneliśmy na chwileczke sie przywitac i uciekamy dalej :) Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madziasto4']Ty patrz, a moje droższe, ja kupuję za 13, a tu są za 15 :hmmmm:[/QUOTE] Oooo no popatrz. Za 13 sztuka da? To wlasciwie tyle co w tym sklepie optixy. Wez se sprobuj je, naprawe sa super. [quote name='Kasia_zg']Dobry wieczorek:) Zagladneliśmy na chwileczke sie przywitac i uciekamy dalej :)[/QUOTE] Dobry Kasieńko :loveu: Przybiegnijcie tu kiedys na pogawedke. Pozdrawiamy :bye: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oooo no popatrz. Za 13 sztuka da? To wlasciwie tyle co w tym sklepie optixy. Wez se sprobuj je, naprawe sa super. [/QUOTE] No chiba wszystko w porząsiu z nimi :hmmmm: Nooo, kiedyś trza spróbowac innych.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Taaa. Trza byc otwartym na nowinki :roll: Kojojowych snow :loveu: Quote
PositiveThought Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 cześć Anusia. weź mnie trochę podpompuj czymś :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='PositiveThought']cześć Anusia. weź mnie trochę podpompuj czymś :roll:[/QUOTE] Czeeesc :grins: Moze byc pompka do materaca? Czy super hit ze lazilam przez X godzin po sklepach zeby kupic ostatecznie jedna durna bluzke?? :roll: Quote
PositiveThought Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 może być, chociaż wolałabym taką od roweru... :hmmmm: ojj, Anusia... a na pewno ładna jest. Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No zla nie jest aczkolwiek nie powiem zebym sie w niej zakochala od pirszego wejrzenia. Same bluzy u nas w sklepach :roll: Weszlam i mowie do babki zeby mi dala jakas bluzke bo juz jestem w skrajnej desperacji i odwiedzam ja po raz 3 dzisiaj. No to dala. Za to kupilam se pikny dugopis :loveu: I pumke szara :loveu: O taki dugopis [IMG]http://www.pentel.pl/img/produkty/_big/sophia_1.gif[/IMG] Quote
PositiveThought Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ja to kupuję bez mierzenia i potem sie okazuje, że jakies fałdki czy cuś :roll: pumke? O.o Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ja takich zwyklejszych to tyz nie mierze, kupuje i tyle. Ale ta jest taka insza. Z a la bolerkiem czy cus :niewiem: Pumke pikna. A na dugopis to nic nie powie :obrazic: Quote
Kasia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 bez mierzenia sie kupuje najlepiej :grins: ja jak mierzę to w efekcie koncowym wychodzę ze sklepu z pustymi ryncami a jak nie mierze to zawsze cosik wezmę. Cze Anuśka :loveu: Quote
PositiveThought Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 futrzasta? O.o długopis pewnie pikny też. a co to pumka? Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='fidelek2']bez mierzenia sie kupuje najlepiej :grins: ja jak mierzę to w efekcie koncowym wychodzę ze sklepu z pustymi ryncami a jak nie mierze to zawsze cosik wezmę. Cze Anuśka :loveu:[/QUOTE] Czesc Kasienko Fidlasta :loveu: Hy hy dlatego ja przez neta zakupy mogem robic :grins: Kupuje bo mi sie podoba, a jak mi sie podoba to nosze. Jak bym sprawdzala czy lezy dobdzie czy nie to chodzilabym jak ta nie przymierzajac Ewa :razz: A sluchajta. Moja dziewczyna ma okres. Quote
Kasia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A jak inne piesy sie zachowują gdy Alutka ma okres? W sensie te piesy w domu... Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='PositiveThought']futrzasta? O.o długopis pewnie pikny też. a co to pumka?[/QUOTE] Nie futrzasta. Długopis strona wczesniej :roll: Puka to puma no, perfumik taki sliczny :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='fidelek2']A jak inne piesy sie zachowują gdy Alutka ma okres? W sensie te piesy w domu...[/QUOTE] Horus to za Alka lata juz ho ho dugo. Co gorsze Ala za nim tez :roll: A jak sie caluja to bania mala he he. A mlody z uwagi na to ze on jeszcze nie wie po co ma, to nie zwraca wiekszej uwagi. Quote
Kasia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A młody to kto? A ten terierek z pierwszych fotek to kto? To młody moze czy Horus? Czy może też panienka...? Nie zmotałam za bardzo...? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='fidelek2']A młody to kto? A ten terierek z pierwszych fotek to kto? To młody moze czy Horus? Czy może też panienka...? Nie zmotałam za bardzo...? :roll:[/QUOTE] Wlasciwie to za cholere nie kumam :shake: Mlody to jeden ze stada z ktorym sie Alutka focila na wakacjach. A na pierwszych fotkach to Niunius :loveu: Quote
PositiveThought Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 nie widziałam dugopisu bo zedytowałaś :roll: ale ja różu niet. Aidi już z wywalonym jęzorem przez monitorem, mój Romeo jeden napalony :roll: Quote
Kasia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Wlasciwie to za cholere nie kumam :shake: Mlody to jeden ze stada z ktorym sie Alutka focila na wakacjach. A na pierwszych fotkach to Niunius :loveu: [/quote] Czego nie kumasz - tego co ja napisałam czy tego który jest który...? :roll: A które z nich są Twoje? Horus to tez Twój? A Niunius jest boski :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='PositiveThought']goopia, jak zwykle... :obrazic:[/QUOTE] :roll::roll::roll: [quote name='fidelek2']Czego nie kumasz - tego co ja napisałam czy tego który jest który...? :roll: A które z nich są Twoje? Horus to tez Twój? A Niunius jest boski :loveu:[/QUOTE] Tego co napisalas. Wlasciwie to wsio co teraz obecnie mamy to jest nasze oprocz najmlodszego, bo to warszawskiego wujka. A niunius ma nowy dom, no ale to od szczeniecych czasow. Quote
Recommended Posts