Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='PositiveThought']nie masz czego żałować :shake: wygląda.... jak gej.[/QUOTE] Oj Atka to bylo nieeleganckie... :roflt: Quote
PositiveThought Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 zaraz będzie żem homofob tudzież jakiś inny homo... ja wogle jestem nieelegancka :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='PositiveThought']zaraz będzie żem homofob tudzież jakiś inny homo... ja wogle jestem nieelegancka :razz:[/QUOTE] Oooj a kto tak powie? Niech tylko sprobuja to ja ich juz tam :x Quote
PositiveThought Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 taka Madźka na przykład :shake: bry wieczór we wtorek (: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='PositiveThought']taka Madźka na przykład :shake: bry wieczór we wtorek (:[/QUOTE] Oo witaj moje Ty homo kochane :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Cesc patologie tego swiata :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Anusia, nie udawaj, że nie widzisz!! Słowo na F mnie interesuje!!! Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Jak minął dzionek??:loveu:[/QUOTE] Zajedwabiscie. Pol dnia robilam placka po wegiersku :razz: [quote name='PositiveThought']cześć nieziemska wredoto :loveu:[/QUOTE] Aaaaatka :loveu: [quote name='madziasto4']Anusia, nie udawaj, że nie widzisz!! Słowo na F mnie interesuje!!![/QUOTE] [quote name='madziasto4']Osz w mordę, nie w tej galerii..[/QUOTE] No wlasnie... Ale czemu na F??? Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Czemu i czemu..:shake: Temu!! Co ja zrobię, że to słowo się na Fy zaczyna?? :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Czemu i czemu..:shake: Temu!! Co ja zrobię, że to słowo się na Fy zaczyna?? :niewiem:[/QUOTE] Zes se wymyslila, ze akurat na fyo. Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Zes se wymyslila, ze akurat na fyo.[/QUOTE] Jakie fyo!!! Głoska Fy!! Tak się mówi, mówi się Fy, a nie eF!! Quote
PositiveThought Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Zes se wymyslila, ze akurat na fyo.[/QUOTE] ja już wiem. i Madźce muszę rację niestety przyznać. Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Jakie fyo!!! Głoska Fy!! Tak się mówi, mówi się Fy, a nie eF!![/QUOTE] No fy i pozniej o. To razem fyo. Chyba po chinsku cus bydzie :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Mamy Fy, mamy O, co daje FO. I dzie tu chińskie co je? Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ej, co masz tak jakoś mało tych drzewków?? Wydaje mi się, że było więcej :hmmmm: Quote
PositiveThought Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 mogę ja powiedzieć, mogę ja? :megagrin: [COLOR=PaleTurquoise]Anuśka co z tym pw?[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [COLOR="PaleTurquoise"]CO TO ZA TAJEMNICE JA SIĘ PYTAM??!! :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: [/COLOR] Quote
PositiveThought Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ja Ci powiem, co to za tajemnica. taka tajemnica, o której Ci nic nie powiem. [COLOR=PaleTurquoise] HAHAHAHAHA xD[/COLOR] Quote
PositiveThought Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 buahahaha :megagrin: to było dopiero śmieszne... :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ej stac! bo mi sie nie wyswietlaly posty. poczytac musze. Quote
Recommended Posts