Anusia & Alutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='madziasto4']:buzi: Masz, jak już się tak dopominasz:razz:[/QUOTE] No! [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]...........[/COLOR][/SIZE] Quote
Mona4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witamy w ten desczowy poranek:kaffee_2: :Dog_run: Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Anuś gdzie jesteś?????? Myślałam, że se kawusię z Tobą wypiję [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20doin/3_4_102.gif[/IMG]...... Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Mona4']Witamy w ten desczowy poranek:kaffee_2: :Dog_run:[/QUOTE] Dzien dobry Mona. U nas poki co nie pada, troszke pochmurno. [quote name='fidelek2']Anuś gdzie jesteś?????? Myślałam, że se kawusię z Tobą wypiję [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20doin/3_4_102.gif[/IMG]......[/QUOTE] No przecie tu jestem!!! I kawusie mam :grins: Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jestem jestem. Ufff, zasapałam się i zmachałam tak szybko gaciłam :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nooo bo ja juz prawie widze dno kubeczka. A wogole to kawa rozpuszczalna sie jakas be zrobila. Zostaja paprochy na dnie. Quote
Kasia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja pijam kawę normalna, znaczy sie z fusami. Bez cukru, z mleczkiem. Takim zwykłym od krówy 3,2% tłuszczu :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [url]http://www.youtube.com/watch?v=hibyAJOSW8U&mode=related&search=[/url] Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Aga76']:bigcry: też tak kce, na stałe[/QUOTE] Zywariowalas? Ty jestes piekna bez retuszu!! Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Zywariowalas? Ty jestes piekna bez retuszu!![/quote] eee nieee buuuu :cry: ja tak kce buuu Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Oj nie placz, oj buuuuu.[/quote] Dobła, to już nie buczę :roll: U mnie paddda, plum plum Anusia, co u ciebie słychać? Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A wlasnie kawusie skonczylam. Kupilam Alusi smycz piekna i czekam na dostawe. Poza tym testuje jakis serek czy cus kanapkowy z hochlanda Srednio smakuje. No i trza sie brac za admin. Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Aga76']Też będzie test?[/QUOTE] Tiaaaaa :roll: Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tiaaaaa :roll:[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Hobby/11loveletter.gif[/IMG] hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nie wiem co zjesc mam. Napewno surowke. Duuuzio duuuzio. Miesa mi sie nie chce :shake: Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dieta się przyjęła chyba na stałe, a suróweczka z czego będzie? Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wiesz wydawalo mi sie niemozliwe zeby wyrobic sobie jakies nawyki zywieniowe w 2 tyg. a jednak... Suroweczka jest z czerwonej fafusty, przepyszna ale mleczno-barowa, bo takiego cuda cudownie smakujacego, to ja zrobic nie umiem :shake: Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Brzmi smakowicie :evil_lol: może jakiś nielot? jajo? Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 O Boze!! Zadnych jaj!!! Zadnych nielotow!! Zadnego miesa!!! Mam dosc po tej diecie jedzenia owego. Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']O Boze!! Zadnych jaj!!! Zadnych nielotow!! Zadnego miesa!!! Mam dosc po tej diecie jedzenia owego.[/quote] :evil_lol: jibka różna zostaje i owoce morza, warzywka, kasze i ciemne pieczywo, łowoce tyż, serrry Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Aga76']:evil_lol: jibka różna zostaje i owoce morza, warzywka, kasze i ciemne pieczywo, łowoce tyż, serrry[/QUOTE] Jibka by byla najdoskonalsza, ale ni mo. Jest tylko pstrag a tfu i ble po ostatnim razie!! No warzywka z surówką?? :stupid: Quote
Recommended Posts