Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Że tak powiem: smacznego Anusi, chociaż nie wiem czy jest do czego :roll: [COLOR=paleturquoise]Jajo to ja lubię, nawet bardzo - ewentualnie dwa jaja mogą być tyż[/COLOR] Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 No proszę jakie dzisiaj humory:loveu: Ja też mam dzisiaj zadanie... robię moją pierwszą w życiu zupę pomidorową:cool1: Quote
madziasto4 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Magda_Miki']No proszę jakie dzisiaj humory:loveu: Ja też mam dzisiaj zadanie... robię moją pierwszą w życiu zupę pomidorową:cool1:[/QUOTE] Tylko nie przypal :megagrin: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Magda_Miki']No proszę jakie dzisiaj humory:loveu: Ja też mam dzisiaj zadanie... robię moją pierwszą w życiu zupę pomidorową:cool1:[/quote] poczęstujesz mnie? chociaż po zastanowieniu to nie wiem, czy chcę stać się królikiem? Jak robi królik? niuch niuch...? Cze Madzik! Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Magda_Miki']A pewnie! Wpadajcie:eviltong:[/quote] Będzie smaczna fota, choćby jedna, co by Anusi nie drażnić? Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Magda_Miki']No dobra, ale tylko jedna:eviltong:[/quote] Okejos [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/3156.gif[/IMG] to o której mam przyjść na obiad? Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Niech pomyślę... Muszę iść do sklepu po składniki, potem ok. godziny gotować, poczekać na starszego piecowego, który doradzi. To wyjdzie gdzieś tak po 16, żeby zdążyć na innych głodomorów:p Jakoś tak Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Talerz najlepiej też:eviltong: Będzie mniej zmywania. O i możesz zabrać panieneczki. Miki się ucieszy:loveu: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 talerz, niuńki i może jeszcze zupę własną, co? [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] zaczynam pakować graty, niuńkowe michy też wezmę i ciacho na deser przytargam Quote
Magda Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Jak chcesz możemy zrobić obiad dwu-zupowy (jest taki wyraz?:evil_lol:) Jakie ciacho?:cool3: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dooobre ciacho, pyszności... palce lizać, niebo w gębie... Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Magda_Miki']To ja poproszę fotkę:cool3:[/quote] ni ma apałatu, fotki nie budiet :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ykhm ykmh... I kto tu ciagle o zarciu gada??? Przyszlam na kolacje. Mam jogurcik naturalny /srednio dobry bo danona nie bylo wiec zott/ i pysznego mniam mniam kubusia bialego. Obiadek byl pyszny, Ala oczywiscie jadla ze mna wiec pozniej Wam pokaze jak bardzo jej smakowal serek wiesniacki. Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Będę czekać na piękne sexy foty panny Alicji :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Aga76']Będę czekać na piękne sexy foty panny Alicji :loveu:[/QUOTE] No nareszcie przytargalas tu swoj odwłok. Siedze i czekem i czekam i siedze i nic. A net mi muli wiec foti dzisiaj niet. Co slychac Agus? Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A jutro będą, Alicji me oczęta pragną :roll: Padnięta jestem, upał jest nieznośny... twoja kolacyjka no żesz... pyszna była Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Pyszna pyszniutka :loveu: A jutro rarytas mam- rybke wow :crazyeye: Mam pstrąga, właśnie teraz leży przytulony do cytrynki, marcheweczki, koperku i czosnku. Az mi slinka leci jak sobie pomysle... We wro upal byl straszny, ale z tego co siostra mowi, to w wa-wie jest sto razy gorzej, a juz przeciez ta godzina... Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dziś było makabrycznie, myślałam, że ducha wyzionę :cool1: teraz wcale nie jest lepiej. Może znów będzie cicha burza, same błyski bez grzmotów i bez deszczu... wynalazek przyrodniczy Rybeczka smaczniasta :grins: opis palce lizać... Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 To ja mówię dobranoc, jutro będę wytrwalsza. Anusia będziesz miała jutro czas wieczorową porą? Słodkich snów piękności :sleep2: Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Palce lizac a slinka sama sie toczy. Teraz wyostrzyl mi sie wech wiec do teraz czuje czosnczek na dloniach mych. Dobrze ze zaden rycerz nie wpadnie ich calowac hy hy. Ja mialam ostatnio taka buuuuzie ze ho ho. Walilo niesamowicie, az mi swiatlo migalo i musialam od Moda uciekac. Ale jak spie to nic nie slysze :shake: Rano tylko mnie informuja ze duuuzia buuuzia byla. Heh sen to ja mam jak najedzone niemowle. Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Widocznie sny są tego warte, by ich nie przerywać :razz: Quote
Recommended Posts