Aga76 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Wrzesień zbliża się jak amen w pacierzu... Plan zajęć ważna rzecz, żeby później semestr miał ręce i nogi. Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Aga76']Wrzesień zbliża się jak amen w pacierzu... Plan zajęć ważna rzecz, żeby później semestr miał ręce i nogi.[/QUOTE] Aaaa rozumiem. [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Czyli u Ciebie do doopy.[/COLOR][/SIZE] Quote
Aga76 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 yes yes yes - stąd moja cisza... [COLOR=PaleTurquoise]ale zbieram się do kupy[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Tak zem sem wlasnie mniemala. :cool1: Quote
Aga76 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tak zem sem wlasnie mniemala. :cool1:[/quote] A ja wiedziałam, że TY wiesz... po prostu wiedziałam. Anusia moja kochana :calus: Quote
Magda Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='fidelek2']Wy odchudzaczki :grins: Władzo, Ty to przecież cienka jesteś jak witka wierzbowa więc po co Ci odchudzanie...? :roll: :p [/quote] Hihi... potowarzyszę Ani:eviltong: Mi by sie przydała taka oczyszczająca:cool1: Co takie ponure humory? Zakopać dolinki i wracać mi tu:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Modzie, ja sie czyszcze w sensie doslownym i w przenosni. Czuje sie taka pusta wewnatrz organizmu :multi: Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Te, kobity, nie użalać się nad sobą, tylko dawać mi tu fotki Alicji.. Najlepiej z kotem Borysem:p Quote
Magda Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Modzie, ja sie czyszcze w sensie doslownym i w przenosni. Czuje sie taka pusta wewnatrz organizmu :multi:[/quote] To bardzo dobrze! Mam nadzieję, że waga pozostanie na swoim miejscu po diecie:eviltong: Madźka dobrze mówi! Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Magda_Miki']To bardzo dobrze! Mam nadzieję, że waga pozostanie na swoim miejscu po diecie:eviltong: [/QUOTE] Wypluj natychmiast ta herezje!! Quote
Magda Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Pfu!Pfu!Pfu! Bleh..... khhhh.....bleh! Wyplute:grins: Zmykam. Na kolację (pseprasam z góry):lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 spokojnie, idz, jedz, smacznego wiesz? Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Jak dietowe kobitki mija poranek...? :cool3: Godzina 9.10 a ja już mam na koncie zjedzonego pączka i oponkę i kawusię wypitą :loveu: Za niedługo zabiorę sie za śniadanko!!! Quote
Pegaza Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Cze laski:cool3: jestem i mnie nie ma papa:eviltong: ale wróce niebawem.....:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='fidelek2']Jak dietowe kobitki mija poranek...? :cool3: Godzina 9.10 a ja już mam na koncie zjedzonego pączka i oponkę i kawusię wypitą :loveu: Za niedługo zabiorę sie za śniadanko!!![/QUOTE] Czesc Kasienko! Jak Fidlasty i najpiekniejsze dziecko dogomanii? :loveu: [quote name='Pegaza']Cze laski:cool3: jestem i mnie nie ma papa:eviltong: ale wróce niebawem.....:cool1:[/QUOTE] Daria-Ewa nareszcie wyszla z łoża :multi: Ja wlasnie pije sniadanko, czyli kawusie :grins: Dzisiaj mam smaczny dzien! Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Moje dziecko robi sie nieznośne! Szczypie, gryzie i ciągnie za włosy Panią Nianię :diabloti: Ciekawe kiedy zacznie pluć, kopać i klnąć... :roll: [SIZE=1][COLOR=lightblue]Żeby tylko niania nie zrezygnowała...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#add8e6][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Fidlasty liga na parapecie :p [/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='fidelek2']Moje dziecko robi sie nieznośne! Szczypie, gryzie i ciągnie za włosy Panią Nianię :diabloti: Ciekawe kiedy zacznie pluć, kopać i klnąć... :roll: [SIZE=1][COLOR=lightblue]Żeby tylko niania nie zrezygnowała...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#add8e6][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Fidlasty liga na parapecie :p [/COLOR][/QUOTE] O widac maly zakumal juz o co na tym swiecie tak naprawde chodzi. Dooobrze, walczy chlopak o swoje!! :razz: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Cześć Anusia, jak zdrówko i samopoczucie? Dobrze, że dziś nastał smaczny dzień. Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Anusia, jak zdrówko i samopoczucie? Dobrze, że dziś nastał smaczny dzień.[/QUOTE] Czesc Aga :grins: Wszystko OK, niedlugo jade do wro odstawic siostre na pociag. Zaraz trzeba zrobic obiadek :multi: Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Siostra już kierunek Wawa? [COLOR=lightblue]Anusia, gdyby zaszła taka potrzeba, mam namiary od hodowczyni na sprawdzonego i bardzo dobrego weta, który opiekuje się yorkami, w Wawie na Wilanowie.[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Juz? Nareszcie :eviltong: Miesiac czasu... Dzieki Agus. Musze sie wybrac do tego weta u ktorego robilysmy fotke, a jak nic nie poradzi to moze Opole tam gdzie Kamilka polecala... Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Słoneczna Wawa pozdrawia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/74C.gif[/IMG] Może coś doradzi, zaleci, antybiotyki to żadne rozwiązanie na dłuższą metę. Quote
Anusia & Alutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Wlasnie o to chodzi. Nie chce ciagle leczyc tylko zapobiegac. OK laseczki, lece robic obiadek, tzn gotowac jajo, obierac marchewke i otwierac serek wiesniacki :grins: :bye: Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Smacznego Aniu i wpadnij później na pogaduchy :grins: Quote
Recommended Posts