Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszcie sie, że gnijecie w domu a nie jak ja w pracy :placz:
Za oknem +50 a ja muszę sie męczyć... a jak ten czas sie ciągnie niemiłosiernie :shake:

Posted

Cze dziewczyny
mam problem z Somą szukam na necie ale nic na ten temat znalezć nie umie,wczoraj na spacerze dorwała patyka i się nim bawiła oczywiście
patyk pogryziony na wszystkie mozliwe części i tu się zaczyna problem bo Soma krwawi z zęba chyba, kurcze nie wiem jak to zatamować nic chyba o 15 polece do weta:-( ale na stół pod narkoze jej nie dam za dwa dni jedziemy a tu takie cos...wydaje mi się że zraniła sobie dziąsło albo ząb juz sama nie wiem...
ja to mam zawsze pecha...

Posted

[quote name='PositiveThought']towarzyszy Ci szum ptaków i śpiew drzew...[/QUOTE]

Taaa. I przystojny brunet, 185cm i brazowe oczyska :loveu:

[quote name='fidelek2']Cieszcie sie, że gnijecie w domu a nie jak ja w pracy :placz:
Za oknem +50 a ja muszę sie męczyć... a jak ten czas sie ciągnie niemiłosiernie :shake:[/QUOTE]

Dzien dobry :loveu: Kasienko

Czesc Dario-Ewo!
Szoruj do weta jak najszybciej, zeby sie przed wyjazdem jeszcze zaleczylo.

Posted

jak wracaliśmy wczoraj z spaceru to koleżanka zauwazyła że jej krew leci
ale ona raz już tak miała, że zraniła sobie i po chwili przestało, w nocy nic nie zauważyłam a rano dostała posiłek i się zaczęło i nie leci to mocno ale krew się zbiera bo widze na zębach i w miejscu jak leży czy śpi to jest plama...gdybym przewidziała że tak sobie zrani to bym jej nie pozwoliła tego patyka gryżć:mad:

dobra ja się będe zbierać pomału jeszcze piechotą kawałek przy tej pogodzie uff mam nadzieje że poda jej coś by przestała krwawić i oby
szybko jej to przeszło... papa

Posted

Dobry wieczór.

Zostawiam pozdrowienia dla pięknych dam :buzi: Pusto i cicho, więc idę i ja.

Dario, jak miewa się Soma? Biedna dziewczynka :glaszcze:

Posted

Czesc Agus :loveu:

[quote name='PositiveThought']cze AA :loveu:

pozdrawiamy słonecznie i zapraszamy na śniadankoo...[/QUOTE]

Cze Be :loveu:

Wlasnie wpadlam ze sniadankiem i zaraz wypadam.
Jade po moja mala Gwizde- Oliwke :grins:
A pozniej wybieram sie do kina na Henryka.

Posted

Cze dziewczyny
wpadłam by napisać że Soma mi gaśnie w oczach:-( ,ma biegunke jest osłabiona,krew jednak dalej leci z tych dziąseł,wet dał leki na biegunke nawodnił kroplówką,jeśli chodzi o krwawienie to tu trzeba uzbroić się w cierpliwość bo w pysku sie gorzej goi niz rany na skórze,nie wiem oby miała racje.mam wszystkiego juz dość,jutro w nocy jedziemy ale nie wiem czy jutro będe mieć czas by wejść i pogadać,nie wiem jak się sytuacja z Somą rozwinie czy aby sie nie pogorszy bardziej:-( nawet na kompa nie mam ochoty:-(
więc jak co to życze
przyjemnych słonecznych dni w sierpniu
papa i pozdrowienia dla wszystkich

Posted

Somuś kochana trzymaj się i wracaj szybciutko do pełni zdrówka! :loveu:
Twoja Pani bardzo sie martwi o Ciebie i my również...

Wpadliśmy sie przywitać środowo i życzyć udanego dzionka Anusi i Alusi :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze dziewczyny
mam problem z Somą szukam na necie ale nic na ten temat znalezć nie umie,wczoraj na spacerze dorwała patyka i się nim bawiła oczywiście
patyk pogryziony na wszystkie mozliwe części i tu się zaczyna problem bo Soma krwawi z zęba chyba, kurcze nie wiem jak to zatamować nic chyba o 15 polece do weta:-( ale na stół pod narkoze jej nie dam za dwa dni jedziemy a tu takie cos...wydaje mi się że zraniła sobie dziąsło albo ząb juz sama nie wiem...
ja to mam zawsze pecha...[/quote]

[quote name='Pegaza']Cze dziewczyny
wpadłam by napisać że Soma mi gaśnie w oczach:-( ,ma biegunke jest osłabiona,krew jednak dalej leci z tych dziąseł,wet dał leki na biegunke nawodnił kroplówką,jeśli chodzi o krwawienie to tu trzeba uzbroić się w cierpliwość bo w pysku sie gorzej goi niz rany na skórze,nie wiem oby miała racje.mam wszystkiego juz dość,jutro w nocy jedziemy ale nie wiem czy jutro będe mieć czas by wejść i pogadać,nie wiem jak się sytuacja z Somą rozwinie czy aby sie nie pogorszy bardziej:-( nawet na kompa nie mam ochoty:-(
więc jak co to życze
przyjemnych słonecznych dni w sierpniu
papa i pozdrowienia dla wszystkich[/quote]
Oj jaka straszna sprawa. Somiu trzymaj się i wracaj do zdrowia szybko.
A co do gojenia się ran w pyszczku to mi mówiono że jest odwrotnie że bardzo szybko się goją. Po wyrywaniu zęboli, jak wracaliśmy jeszcze Cori krwawila w domciu już było wszystko ok i ani kropelki.
Trzymam kciuki mocno za somę. Czekamy na wieści.

Posted

wpadłam na chwilke by powiedziec jeszcze raz do zobaczenia[IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%202/d013.gif[/IMG]
i dziękuje za to że mnie podtrzymujecie [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%202/d059.gif[/IMG]narazie bez zmian....:-(
może jutro bedzie lepiej...

[IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%203d2/wave.gif[/IMG] pliss nie piszcie tak dużo bo potem będe miała zaległości duże:eviltong:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Zaglady by sie przywitać z Panna Alutka i jej Pańcią bo sie strasznie stesknilismy wiec witamy sie cieplusio w to upalne popoludnie :loveu: i zostawiamy mocne tulaski :calus: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ojejciu jeciu straszne rzeczy sie tu dowiedzialam...bidulka Soma oby sie wszystko ulozyło i polepszyło psińce kochaniutkiej...Dario trzymaj sie!![/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Dooobry :grins:
Oj Be spoznilam sie ze sniadankiem...
Na Henryku bylam, poogladalam, znowu sie zdenerowawalam i to wszystko.
Ale ogolnoie fajny jest.

Cze Dario-Ewo :bye:
Nie robią Ci się przypadkiem odlezyny? :eviltong:

Dzien dobry Kamilko :loveu:
U nas leniwiec totalny.
Nawet admina nie ruszylam dzisiaj buuu.

Witamy Kasie :D
U nas upaly bleee.
Pogoda straszna, duszno i goraco.

Nie pamietam czy Wam mowilam, ale Alutka znowu miala chore gardelko...
Znowu kilka zastrzykow :roll: