PositiveThought Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ja żeby coś zjeść muszę przygotować kuchnię :p Quote
koregra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dobra, dobra smacznego. Ja idę na spacerek jakiś długi z psami ;) Quote
PositiveThought Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 smacznego i miłego spacerku, tylko ja w domu gniję :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='PositiveThought']smacznego i miłego spacerku, tylko ja w domu gniję :cool1:[/QUOTE] Taaaa bo ja to sniadania jadam w parku łazienkowskim... Quote
PositiveThought Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 towarzyszy Ci szum ptaków i śpiew drzew... Quote
Kasia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cieszcie sie, że gnijecie w domu a nie jak ja w pracy :placz: Za oknem +50 a ja muszę sie męczyć... a jak ten czas sie ciągnie niemiłosiernie :shake: Quote
Pegaza Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cze dziewczyny mam problem z Somą szukam na necie ale nic na ten temat znalezć nie umie,wczoraj na spacerze dorwała patyka i się nim bawiła oczywiście patyk pogryziony na wszystkie mozliwe części i tu się zaczyna problem bo Soma krwawi z zęba chyba, kurcze nie wiem jak to zatamować nic chyba o 15 polece do weta:-( ale na stół pod narkoze jej nie dam za dwa dni jedziemy a tu takie cos...wydaje mi się że zraniła sobie dziąsło albo ząb juz sama nie wiem... ja to mam zawsze pecha... Quote
Anusia & Alutka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='PositiveThought']towarzyszy Ci szum ptaków i śpiew drzew...[/QUOTE] Taaa. I przystojny brunet, 185cm i brazowe oczyska :loveu: [quote name='fidelek2']Cieszcie sie, że gnijecie w domu a nie jak ja w pracy :placz: Za oknem +50 a ja muszę sie męczyć... a jak ten czas sie ciągnie niemiłosiernie :shake:[/QUOTE] Dzien dobry :loveu: Kasienko Czesc Dario-Ewo! Szoruj do weta jak najszybciej, zeby sie przed wyjazdem jeszcze zaleczylo. Quote
PositiveThought Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ło kurna, ja bym do weta poszła... a to z zęba czy z dziąsła, długo już? nie chce przestać? Quote
Pegaza Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 jak wracaliśmy wczoraj z spaceru to koleżanka zauwazyła że jej krew leci ale ona raz już tak miała, że zraniła sobie i po chwili przestało, w nocy nic nie zauważyłam a rano dostała posiłek i się zaczęło i nie leci to mocno ale krew się zbiera bo widze na zębach i w miejscu jak leży czy śpi to jest plama...gdybym przewidziała że tak sobie zrani to bym jej nie pozwoliła tego patyka gryżć:mad: dobra ja się będe zbierać pomału jeszcze piechotą kawałek przy tej pogodzie uff mam nadzieje że poda jej coś by przestała krwawić i oby szybko jej to przeszło... papa Quote
Aga76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dobry wieczór. Zostawiam pozdrowienia dla pięknych dam :buzi: Pusto i cicho, więc idę i ja. Dario, jak miewa się Soma? Biedna dziewczynka :glaszcze: Quote
PositiveThought Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 cze AA :loveu: pozdrawiamy słonecznie i zapraszamy na śniadankoo... Quote
Anusia & Alutka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Czesc Agus :loveu: [quote name='PositiveThought']cze AA :loveu: pozdrawiamy słonecznie i zapraszamy na śniadankoo...[/QUOTE] Cze Be :loveu: Wlasnie wpadlam ze sniadankiem i zaraz wypadam. Jade po moja mala Gwizde- Oliwke :grins: A pozniej wybieram sie do kina na Henryka. Quote
PositiveThought Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 na Henryka powiadasz? ja jeszcze na Shreku nie byłam :mdleje: Quote
Pegaza Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cze dziewczyny wpadłam by napisać że Soma mi gaśnie w oczach:-( ,ma biegunke jest osłabiona,krew jednak dalej leci z tych dziąseł,wet dał leki na biegunke nawodnił kroplówką,jeśli chodzi o krwawienie to tu trzeba uzbroić się w cierpliwość bo w pysku sie gorzej goi niz rany na skórze,nie wiem oby miała racje.mam wszystkiego juz dość,jutro w nocy jedziemy ale nie wiem czy jutro będe mieć czas by wejść i pogadać,nie wiem jak się sytuacja z Somą rozwinie czy aby sie nie pogorszy bardziej:-( nawet na kompa nie mam ochoty:-( więc jak co to życze przyjemnych słonecznych dni w sierpniu papa i pozdrowienia dla wszystkich Quote
PositiveThought Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dariuś, biedactwo :calus: wymiziaj maleństwo, niech się trzyma, Ty też! musisz być dzielna, wszystko będzie dobrze :calus: Quote
Kasia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Somuś kochana trzymaj się i wracaj szybciutko do pełni zdrówka! :loveu: Twoja Pani bardzo sie martwi o Ciebie i my również... Wpadliśmy sie przywitać środowo i życzyć udanego dzionka Anusi i Alusi :loveu: Quote
koregra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Pegaza']Cze dziewczyny mam problem z Somą szukam na necie ale nic na ten temat znalezć nie umie,wczoraj na spacerze dorwała patyka i się nim bawiła oczywiście patyk pogryziony na wszystkie mozliwe części i tu się zaczyna problem bo Soma krwawi z zęba chyba, kurcze nie wiem jak to zatamować nic chyba o 15 polece do weta:-( ale na stół pod narkoze jej nie dam za dwa dni jedziemy a tu takie cos...wydaje mi się że zraniła sobie dziąsło albo ząb juz sama nie wiem... ja to mam zawsze pecha...[/quote] [quote name='Pegaza']Cze dziewczyny wpadłam by napisać że Soma mi gaśnie w oczach:-( ,ma biegunke jest osłabiona,krew jednak dalej leci z tych dziąseł,wet dał leki na biegunke nawodnił kroplówką,jeśli chodzi o krwawienie to tu trzeba uzbroić się w cierpliwość bo w pysku sie gorzej goi niz rany na skórze,nie wiem oby miała racje.mam wszystkiego juz dość,jutro w nocy jedziemy ale nie wiem czy jutro będe mieć czas by wejść i pogadać,nie wiem jak się sytuacja z Somą rozwinie czy aby sie nie pogorszy bardziej:-( nawet na kompa nie mam ochoty:-( więc jak co to życze przyjemnych słonecznych dni w sierpniu papa i pozdrowienia dla wszystkich[/quote] Oj jaka straszna sprawa. Somiu trzymaj się i wracaj do zdrowia szybko. A co do gojenia się ran w pyszczku to mi mówiono że jest odwrotnie że bardzo szybko się goją. Po wyrywaniu zęboli, jak wracaliśmy jeszcze Cori krwawila w domciu już było wszystko ok i ani kropelki. Trzymam kciuki mocno za somę. Czekamy na wieści. Quote
Pegaza Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 wpadłam na chwilke by powiedziec jeszcze raz do zobaczenia[IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%202/d013.gif[/IMG] i dziękuje za to że mnie podtrzymujecie [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%202/d059.gif[/IMG]narazie bez zmian....:-( może jutro bedzie lepiej... [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%203d2/wave.gif[/IMG] pliss nie piszcie tak dużo bo potem będe miała zaległości duże:eviltong: Quote
PositiveThought Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dariuś, trzymam kciuki :calus: cze Anusia z Alutką :grins: przyjdziesz na śniadanko, czekam z kanapkami! Quote
koregra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam Anusię i cudną Alusię:loveu: Co tam u was kochane Quote
Kasia_zg Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Zaglady by sie przywitać z Panna Alutka i jej Pańcią bo sie strasznie stesknilismy wiec witamy sie cieplusio w to upalne popoludnie :loveu: i zostawiamy mocne tulaski :calus: [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ojejciu jeciu straszne rzeczy sie tu dowiedzialam...bidulka Soma oby sie wszystko ulozyło i polepszyło psińce kochaniutkiej...Dario trzymaj sie!![/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dooobry :grins: Oj Be spoznilam sie ze sniadankiem... Na Henryku bylam, poogladalam, znowu sie zdenerowawalam i to wszystko. Ale ogolnoie fajny jest. Cze Dario-Ewo :bye: Nie robią Ci się przypadkiem odlezyny? :eviltong: Dzien dobry Kamilko :loveu: U nas leniwiec totalny. Nawet admina nie ruszylam dzisiaj buuu. Witamy Kasie :D U nas upaly bleee. Pogoda straszna, duszno i goraco. Nie pamietam czy Wam mowilam, ale Alutka znowu miala chore gardelko... Znowu kilka zastrzykow :roll: Quote
Recommended Posts