Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']Dobry Anusia :Rose:

[COLOR=paleturquoise]normalnie jak pewne spodnie ta strona jest, markowa i droga hihihi [/COLOR][/QUOTE]

Bry :loveu:

[COLOR="PaleTurquoise"]Eeee nie kumam chiba[/COLOR]

Trzeci raz bede sie zapisywac na te zasrane przedmioty.
Ilez mozna sie pytam??

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=paleturquoise]Kuciaki, nooo nie!!! Chciałam się zmieścić na 501 stronie i sobie w ciemno nawiązałam do dżinsów, noo, i doopa wyszła oj buu[/COLOR]

Goopie zapisywanie się, powinni uznać twoje pierwsze zainteresowanie, które wykazałaś, o !

Posted

[quote name='Kasia']Dobry Anuśka :loveu:

Za tą 500 stronę :chlup:[/QUOTE]

dobry

[quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]Kuciaki, nooo nie!!! Chciałam się zmieścić na 501 stronie i sobie w ciemno nawiązałam do dżinsów, noo, i doopa wyszła oj buu[/COLOR]

Goopie zapisywanie się, powinni uznać twoje pierwsze zainteresowanie, które wykazałaś, o ![/QUOTE]

za 5 minut zapisy rozpisze sie poznie.

wlaczane juz dwa razy tera bedzie trzeci

Posted

No, dobry, to tera bede mowic.

Zapisy wlaczyli o 12.00 w poludnie.
Udalo mi sie minutke po zapisac na przedmiot z limitami,a pozniej zaczela sie katastrofa.
Przez bite 1,5h probowalam zapisac znajomych, ktorym strona nie chodzila wogole.
Jestesmy porozdzielani na rozne grupy, ale najwazniejsze ze na ten sam przedmiot bedziemy chodzic.

Posted

[quote name='madziasto4']Anusia :calus:

Ale to stresa się ma nie?
Jak się nie zdąży to doopa nie?[/QUOTE]

Stres starszny, bo wybralam se jeden z dwoch przedmiotow ktore rozchodza sie jak swieze buleczki :roll: drugi przedmiot to system srodkow probacyjnych.

W pewnym momencie juz stwierdzilam ze zapisalo mnie to fajnie, nie to trudno, pojde se do slicznego dra :razz:
Poza tym wkurza mnie to, placimy ciezka kase za studia i nawet nie mozemy uczyc sie tego zego chcemy, bo limity :roll:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Stres starszny, bo wybralam se jeden z dwoch przedmiotow ktore rozchodza sie jak swieze buleczki :roll: drugi przedmiot to system srodkow [B]probacyjnych.[/B]
[/QUOTE]
Poaborcyjnych przeczytałam:hmmmm: