Anusia & Alutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Aga76']Dobry Anusia :Rose: [COLOR=paleturquoise]normalnie jak pewne spodnie ta strona jest, markowa i droga hihihi [/COLOR][/QUOTE] Bry :loveu: [COLOR="PaleTurquoise"]Eeee nie kumam chiba[/COLOR] Trzeci raz bede sie zapisywac na te zasrane przedmioty. Ilez mozna sie pytam?? Quote
Kasia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dobry Anuśka :loveu: Za tą 500 stronę :chlup: Quote
Aga76 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [COLOR=paleturquoise]Kuciaki, nooo nie!!! Chciałam się zmieścić na 501 stronie i sobie w ciemno nawiązałam do dżinsów, noo, i doopa wyszła oj buu[/COLOR] Goopie zapisywanie się, powinni uznać twoje pierwsze zainteresowanie, które wykazałaś, o ! Quote
Anusia & Alutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Kasia']Dobry Anuśka :loveu: Za tą 500 stronę :chlup:[/QUOTE] dobry [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]Kuciaki, nooo nie!!! Chciałam się zmieścić na 501 stronie i sobie w ciemno nawiązałam do dżinsów, noo, i doopa wyszła oj buu[/COLOR] Goopie zapisywanie się, powinni uznać twoje pierwsze zainteresowanie, które wykazałaś, o ![/QUOTE] za 5 minut zapisy rozpisze sie poznie. wlaczane juz dwa razy tera bedzie trzeci Quote
Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 jee ja bym dziś o Twojej galeryji zapomniala normalnie skleroza:evil_lol: no to cze :p Quote
Anusia & Alutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No, dobry, to tera bede mowic. Zapisy wlaczyli o 12.00 w poludnie. Udalo mi sie minutke po zapisac na przedmiot z limitami,a pozniej zaczela sie katastrofa. Przez bite 1,5h probowalam zapisac znajomych, ktorym strona nie chodzila wogole. Jestesmy porozdzielani na rozne grupy, ale najwazniejsze ze na ten sam przedmiot bedziemy chodzic. Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Anusia :calus: Ale to stresa się ma nie? Jak się nie zdąży to doopa nie? Quote
Anusia & Alutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='madziasto4']Anusia :calus: Ale to stresa się ma nie? Jak się nie zdąży to doopa nie?[/QUOTE] Stres starszny, bo wybralam se jeden z dwoch przedmiotow ktore rozchodza sie jak swieze buleczki :roll: drugi przedmiot to system srodkow probacyjnych. W pewnym momencie juz stwierdzilam ze zapisalo mnie to fajnie, nie to trudno, pojde se do slicznego dra :razz: Poza tym wkurza mnie to, placimy ciezka kase za studia i nawet nie mozemy uczyc sie tego zego chcemy, bo limity :roll: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Stres starszny, bo wybralam se jeden z dwoch przedmiotow ktore rozchodza sie jak swieze buleczki :roll: drugi przedmiot to system srodkow [B]probacyjnych.[/B] [/QUOTE] Poaborcyjnych przeczytałam:hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='madziasto4']Poaborcyjnych przeczytałam:hmmmm:[/QUOTE] Jak dla mnie moze byc. Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Jak dla mnie moze byc.[/QUOTE] Dla Cię to lepiej system środków aborcyjnych, bo poaborcyjnych to już po ptakach. Quote
Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 nie no z Wami to sie juz gadac nie da :razz: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Pegaza']nie no z Wami to sie juz gadac nie da :razz:[/QUOTE] :loveu:Ależ Dario, Twoja szkoła :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='madziasto4']Dla Cię to lepiej system środków aborcyjnych, bo [B]poaborcyjnych[/B] to już po ptakach.[/QUOTE] przeczytalam proaborcyjnych :splat: Quote
Pegaza Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='madziasto4']:loveu:Ależ Dario, Twoja szkoła :evil_lol:[/quote] że co ? że ja?....:razz: Quote
Pegaza Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witanko:p a ja po śniadanku ogórkowo-zielonym:eating: [SIZE=2][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Bry wieczor. Dario-Ewo czyzby dietka? :razz: Quote
madziasto4 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ooo ogórkowo-zielone :loveu: Oj jak mi się marzy już wiosna, lato, świeże warzywka... Dobry wieczór. Quote
Anusia & Alutka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No ale dzisisaj taki pustostan. Myslalam ze nikogo nie bydzie. [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]I dobrze myslalam moj nikcie kochany[/COLOR][/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dobry jestem! [COLOR="PaleTurquoise"]Wstalam oj.[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mamy fotki z porannego szaleństwa :loveu: Quote
Recommended Posts