Anusia & Alutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Dzień dobry Piękne foteczki :loveu: A jakie czułości :cool3: [IMG]http://img46.imageshack.us/img46/9162/img2191cy9.jpg[/IMG ] Miłego dnia![/QUOTE] Witamy Pati i jej czarnuszka :grins: Życzymy miłego dnia :loveu: Nie wiem jak pogoda u Was, ale u nas leje non stop. I temperatura normalna jest :multi: Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']u nas leje non stop. I temperatura normalna jest :multi:[/quote] leje :crazyeye: że deszcz z nieba pada? Quote
Anusia & Alutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Aga76']leje :crazyeye: że deszcz z nieba pada?[/QUOTE] Taaa. Niestety nie browar, ale leje sie od nocy. Chwilka przerwy i od nowa. Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Taaa. Niestety nie browar, ale leje sie od nocy. Chwilka przerwy i od nowa.[/quote] ło mateńko i do mnie to przylezie... oj i znów będe zmokła kura :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Aga76']ło mateńko i do mnie to przylezie... oj i znów będe zmokła kura :placz:[/QUOTE] A ja chyba wole to niz upaly nieludzkie :shake: Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A ja chyba wole to niz upaly nieludzkie :shake:[/quote] a ja nie chcę przez 1,5 godziny ociekać wodą oj bu, ale sama za siebie trzymam kciuki, że nie zmoknę :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Aga76']a ja nie chcę przez 1,5 godziny ociekać wodą oj bu, ale sama za siebie trzymam kciuki, że nie zmoknę :evil_lol:[/QUOTE] Och przesaaadzasz :roll: :eviltong: Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Och przesaaadzasz :roll: :eviltong:[/quote] oby się na przesadzaniu skończyło :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Hi hi ale moze do Was nie dojdzie. Zreszta jak w niebie ma padac deszcz? Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Hi hi ale moze do Was nie dojdzie. Zreszta jak w niebie ma padac deszcz?[/quote] idą idą - widzę - już przyszedł wielki wiatr :roll: Quote
Magda Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Cześć głodomorku:cool3: Widzę, że zwierzaki od rana balują:evil_lol: Mam nadzieje, że przez moją nieobecność byłyście grzeczne:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Aga76']idą idą - widzę - już przyszedł wielki wiatr :roll:[/QUOTE] Jak ida i je widac, to zly znak :cool1: Zmokla kura :turn-l: [quote name='Magda_Miki']Cześć głodomorku:cool3: Widzę, że zwierzaki od rana balują:evil_lol: Mam nadzieje, że przez moją nieobecność byłyście grzeczne:mad:[/QUOTE] Co glodomorku hęęęęę? Bo ciemu Ty mnie ciagle przezywasz?? :-( Quote
Pegaza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jaki deszcz u nas żar się leje z nieba:p o mały włos abym znów na basenie wylądowała,jednak rozsądek przemówił na nie:p Anusia się nie daj :mad: Madzia wytłumacz się dlaczego przezywasz naszą Anusie:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Pegaza']Jaki deszcz u nas żar się leje z nieba:p o mały włos abym znów na basenie wylądowała,jednak rozsądek przemówił na nie:p Anusia się nie daj :mad: Madzia wytłumacz się dlaczego przezywasz naszą Anusie:razz:[/QUOTE] Wlasnie wlasnie, tlumacz sie :obrazic: U nas temperatura optymalna, 25 stopni :loveu: i zero sloneczka :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Cześc Anusiu! Ja też chcę deszcz! U nas okropny zaduch, temperatura powyżej 30 stop., dochodzi nawet do 40 :-o Nawet na dwór staram się nie wychodzić, bo bym padła na ulicy jak placek. Pomyśleć, że to dopiero połowa lipca (i tylko 1,5 miesiąca wakacji). [QUOTE] [URL]http://img503.imageshack.us/img503/7440/img2195zx4.jpg[/URL] [/QUOTE] Panna Alicja, dzielna i odważna, powaliła złego Kota Borysa. Hołd dla nowej królowej :modla: Quote
Pegaza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 o boziu ja tu ledwom żywa siedze zabieraj te słońce do siebie pliss:eek: juz nie wiem czy w stroju Ewy nie siedzieć:eviltong: Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Pegaza']o boziu ja tu ledwom żywa siedze zabieraj te słońce do siebie pliss:eek: juz nie wiem czy w stroju Ewy nie siedzieć:eviltong:[/quote] Dario Ewo bardzo przyzwoity pomysł :razz: Quote
Pegaza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 yhm nie odważyłam się :cool1: nie będe straszyć:evil_lol: chociaż słonko może by prędzej uciekło:evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Pegaza']yhm nie odważyłam się :cool1: nie będe straszyć:evil_lol: chociaż słonko może by prędzej uciekło:evil_lol:[/quote] taaa, zostałoby z nami już na stałe, łącznie z Gwiazdką :loveu: Quote
Pegaza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 no nie wiem:roll: czy to dobry pomysł dzieci zapomniałyby jak wygląda ten o to bałwanek [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Weather/28snowfrosty.gif[/IMG] w trosce o dobro dzieci nie zrobie tego jednak:eviltong: Quote
Magda Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Już się tłumaczę:eviltong: Anusia to ogromny żarłok. Często mówi o jedzeniu, ciągle jest głodna...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Yorkie']Cześc Anusiu! Ja też chcę deszcz! U nas okropny zaduch, temperatura powyżej 30 stop., dochodzi nawet do 40 :-o Nawet na dwór staram się nie wychodzić, bo bym padła na ulicy jak placek. Pomyśleć, że to dopiero połowa lipca (i tylko 1,5 miesiąca wakacji). Panna Alicja, dzielna i odważna, powaliła złego Kota Borysa. Hołd dla nowej królowej :modla:[/QUOTE] Witamy Sarę Ariskową :multi: U nas dzien byl OK. Troszeczke dusznawo, ale dalo sie wyjsc na zewnatrz :p [quote name='Pegaza']o boziu ja tu ledwom żywa siedze zabieraj te słońce do siebie pliss:eek: juz nie wiem czy w stroju Ewy nie siedzieć:eviltong:[/QUOTE] Nie zabiorem, bujaj sie :eviltong: [quote name='Magda_Miki']Już się tłumaczę:eviltong: Anusia to ogromny żarłok. Często mówi o jedzeniu, ciągle jest głodna...:evil_lol:[/QUOTE] ĆWINIA PARSZYWA!!! :obrazic: Sodówka jej uderzyla do glowy, od kiedy modem zostala to sie wynosi i innym ubliza :shake: Aga, Ty powiedz cos, no powiedz buuu. Ani slowa o jedzeniu od dzisiaj. Ani nic, nawet pol. A żarłokiem jest Torek a nie ja :obrazic: Quote
Aga76 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] Anusia żarłok, a to ci dopiero fałszywy adres - i kto to powiedział? ano Madzia nasza kochana, co najwięcej smacznych zdjęć wkleja i ptasim nie chciała się podzielić [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSwait.gif[/IMG] Dziewczyny jesteście booskie [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A te zaś o jedzeniu...:p Witamy w przyjemny i chłodny poranek :multi: Takiej pogody mi trzeba było...nawet Fidlasty jakby żywszy i szczęśliwszy!! Quote
Pegaza Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witam :p mmm coś mi tu smakowicie pachnie od strony otwartego balkonu chyba sąsiadka coś dobrego gotuje:eviltong: jaki chłodny dalej upalnie no moze mniej słonka jest:p Quote
Recommended Posts