Clavia Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Od tygodnia mam suczkę rasy mały munsterlander. Obecnie ma prawie 10 tygodni Chodzi o to,że podczas snu czasami (niezbyt często) wysuwa język jakieś 0,5cm za zęby i wydaje mi się,że go żuje przez sen Czy to jest coś złego? Czy chodzi oto,że podczas snu mięśnie się rozluźniają a że ma małe ząbki to język sam jej się wysuwa? Nie wiem co o tym myśleć. Zgryz ma na pewno prawidłowy. W ciągu dnia to się nie zdarza. Quote
gryf80 Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Przypuszczam ze jej sie cos sni.u mojego psa czasem tez podczas glebokiego snu wypada jezyk i wyglada to tak jakby cos ssal Quote
LadyS Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Nasz też tak nieraz robi, też tylko przez sen ;) Dodatkowo potrafi przez sen szczekać, biegać, lizać, poruszać szczęką jakby jadł. Pełen zestaw ;) Quote
hanaula Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Moja też tak robi, mlaska, żuje i coś połyka przez sen:lol: Quote
Clavia Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 Dzięki za odpowiedzi, już się martwiłam,że coś jest nie tak :) Quote
Recommended Posts