Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='M&S']Foteczki na dzień dobry, jak miło:):)[/QUOTE]Później może wstawię więcej :) Quote
agaciaaa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Ja mam prawie pinczerka :diabloti:[/QUOTE] Nie wiem czy Sara bliżej rodezjana czy Bobik pinczerka :evil_lol: jedno i drugie mocno podrabiane :evil_lol::evil_lol: ale ja przynajmniej wiedziałam że biorę kundla :diabloti: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_7885.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='agaciaaa']Nie wiem czy Sara bliżej rodezjana czy Bobik pinczerka :evil_lol: jedno i drugie mocno podrabiane :evil_lol::evil_lol: ale ja przynajmniej wiedziałam że biorę kundla :diabloti: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_7885.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]Dobrze, że drugi mój pies to przemyślana rasa :D [B]Jestem od dziś oficjalnie technikiem weterynarii, zdałam egzamin :multi::multi::multi:[/B] Quote
M&S Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.'] [B]Jestem od dziś oficjalnie technikiem weterynarii, zdałam egzamin :multi::multi::multi:[/B][/QUOTE] [B]BRAWO, GRATULACJE:multi:[/B] Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='M&S'][B]BRAWO, GRATULACJE:multi:[/B][/QUOTE]Nawet nie wiesz jak się cieszę! Dziękuję :) Quote
agaciaaa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.'][B]Jestem od dziś oficjalnie technikiem weterynarii, zdałam egzamin :multi::multi::multi:[/B][/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie wierze :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='agaciaaa']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie wierze :diabloti:[/QUOTE]Jednak moja inteligencja nie jest obniżona :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Jednak moja inteligencja nie jest obniżona :diabloti:[/QUOTE] No przyznam, że jestem w szoku :lol: Czytam właśnie arcyciekawą dyskusję :cool3: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='agaciaaa']No przyznam, że jestem w szoku :lol: Czytam właśnie arcyciekawą dyskusję :cool3:[/QUOTE]Też jestem w szoku! Jednak próg zdania jest bardzo wysoki-min 75%, obym jeszcze poprawkę zdała! Ale tu nadziei nie mam :( Miłego czytania :diabloti: Quote
lasoa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Dobrze, że drugi mój pies to przemyślana rasa :D [B]Jestem od dziś oficjalnie technikiem weterynarii, zdałam egzamin :multi::multi::multi:[/B][/QUOTE] gratulacje :) Super zdjecia :) Ile Kiss juz ma miesiecy ? Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='lasoa']gratulacje :) Super zdjecia :) Ile Kiss juz ma miesiecy ?[/QUOTE]Dzięki :) 7 :) Quote
agaciaaa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Też jestem w szoku! Jednak próg zdania jest bardzo wysoki-min 75%, obym jeszcze poprawkę zdała! Ale tu nadziei nie mam :( Miłego czytania :diabloti:[/QUOTE] Ooo to nieźle, w takim razie niech Ci będzie - gratuluję :lol: Do roboty by się trzeba wziąć ale się wciągnęłam :cool3: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='agaciaaa']Ooo to nieźle, w takim razie niech Ci będzie - gratuluję :lol: Do roboty by się trzeba wziąć ale się wciągnęłam :cool3:[/QUOTE]I nawet miałam więcej niż 75% :D Trza to opić :lol: Rzuć robotę :eviltong: Ej i zapomniałaś mi opowiedzieć o pracy jak u Ciebie byłam :-( Quote
agaciaaa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']I nawet miałam więcej niż 75% :D Trza to opić :lol: Rzuć robotę :eviltong: Ej i zapomniałaś mi opowiedzieć o pracy jak u Ciebie byłam :-([/QUOTE] To przyjeżdżaj do mnie, będziemy opijać :grins: pod warunkiem, że rodzice Cię puszczą :evil_lol: Taak, już rzucam i będę żyć miłością :loveu: psa też miłością nakarmię :loveu: Bo to mało ciekawy temat w gruncie rzeczy, a było o czym gadać :eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='agaciaaa']To przyjeżdżaj do mnie, będziemy opijać :grins: pod warunkiem, że rodzice Cię puszczą :evil_lol: Taak, już rzucam i będę żyć miłością :loveu: psa też miłością nakarmię :loveu: Bo to mało ciekawy temat w gruncie rzeczy, a było o czym gadać :eviltong:[/QUOTE]Boszzz teraz muszę o wszystko pytać rodziców buhaha A jak mnie nie puszczą? Przecież daleko od siebie mieszkamy :( Ha ha miłość najważniejsza :D Ale jeszcze to nadrobimy :) Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [URL="http://demotywatory.pl/3902298/A-czy-ty-ochrzciles-juz-kota"] :mdleje::roflt::mdleje: [IMG]http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201208/1346241832_4odmgw_600.jpg[/IMG][/URL][URL="http://demotywatory.pl/3902298/A-czy-ty-ochrzciles-juz-kota"] [/URL] Jednak są mniej inteligentni niż niektóre osoby z dogo Quote
agaciaaa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Boszzz teraz muszę o wszystko pytać rodziców buhaha A jak mnie nie puszczą? Przecież daleko od siebie mieszkamy :( Ha ha miłość najważniejsza :D Ale jeszcze to nadrobimy :)[/QUOTE] To może z mamą przyjedziesz? :grins: Weeeź, wolę o lakierach do paznokci rozmawiać niż o mojej porytej pracy :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='agaciaaa']To może z mamą przyjedziesz? :grins: Weeeź, wolę o lakierach do paznokci rozmawiać niż o mojej porytej pracy :diabloti:[/QUOTE]Chyba Cię po****o :diabloti: Ewentualnie zadzwoń do mamy i zapytaj czy mogę jechać w tak daleką podróż :lol: Oj tam poryta ha ha Ej, weź przyjedź do Wawy na wystawę :Rose: Quote
agaciaaa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Chyba Cię po****o :diabloti: Ewentualnie zadzwoń do mamy i zapytaj czy mogę jechać w tak daleką podróż :lol: Oj tam poryta ha ha Ej, weź przyjedź do Wawy na wystawę :Rose:[/QUOTE] To dawaj numer :lol: Ej weź namów na to Mariusza, to przyjadę :cool3: A Ty z noclegiem będziesz u kogoś, czy tylko na jeden dzień? Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='agaciaaa']To dawaj numer :lol: Ej weź namów na to Mariusza, to przyjadę :cool3: A Ty z noclegiem będziesz u kogoś, czy tylko na jeden dzień?[/QUOTE]Spoko :D To Ty go namów :eviltong: Powiedz, że jak nie pojedzie to koniec z s***m :diabloti: Z noclegiem Quote
kalyna Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Wiesz, rude to wredne, więc wojny lepiej ze mną nie zaczynać :smile:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Rudy to nie kolor, rudy to moc :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Naturalne i farbowane :) Naturalne mam dosyć jasne, a lubię mocny rudy :) Ale dawno już się nie farbowałam[/QUOTE] też mam naturalne rude włosy :roll: ale na szczęście jasne, a nie walące po oczach :lol: a farbowałam na kasztanowe, jasny brąz, średni brąz... gratuluje zdania egzaminu :multi: :multi: a ogólnie mega trudny egzamin był? Quote
agaciaaa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Spoko :D To Ty go namów :eviltong: Powiedz, że jak nie pojedzie to koniec z s***m :diabloti: Z noclegiem[/QUOTE] Hahahahahaha sorry ale pierwsze co przyszło mi do głowy to koniec ze sraniem :roflt: Gdzie kimasz? Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='kalyna']też mam naturalne rude włosy :roll: ale na szczęście jasne, a nie walące po oczach :lol: a farbowałam na kasztanowe, jasny brąz, średni brąz... gratuluje zdania egzaminu :multi: :multi: a ogólnie mega trudny egzamin był?[/QUOTE]Takie walące po oczach fajne są :lol: Za łatwy nie był, ale to nigdy nie są łatwe [quote name='agaciaaa']Hahahahahaha sorry ale pierwsze co przyszło mi do głowy to koniec ze sraniem :roflt: Gdzie kimasz?[/QUOTE]Jesteś psychiczna! Ha ha Jakbyście jechali samochodem to bym nigdzie nie kimała i z wami się zabrała :) Quote
Iza. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='agaciaaa'] Nie wierze :diabloti:[/QUOTE] ahahahahahahahaha napisałam jej to samo :diabloti: Quote
Recommended Posts