Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja mam prawie pinczerka :diabloti:[/QUOTE]

Nie wiem czy Sara bliżej rodezjana czy Bobik pinczerka :evil_lol: jedno i drugie mocno podrabiane :evil_lol::evil_lol: ale ja przynajmniej wiedziałam że biorę kundla :diabloti:

[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_7885.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie wiem czy Sara bliżej rodezjana czy Bobik pinczerka :evil_lol: jedno i drugie mocno podrabiane :evil_lol::evil_lol: ale ja przynajmniej wiedziałam że biorę kundla :diabloti:
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_7885.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]Dobrze, że drugi mój pies to przemyślana rasa :D

[B]Jestem od dziś oficjalnie technikiem weterynarii, zdałam egzamin :multi::multi::multi:[/B]

Posted

[quote name='Izabela124.']

[B]Jestem od dziś oficjalnie technikiem weterynarii, zdałam egzamin :multi::multi::multi:[/B][/QUOTE]

[B]BRAWO, GRATULACJE:multi:[/B]

Posted

[quote name='Izabela124.'][B]Jestem od dziś oficjalnie technikiem weterynarii, zdałam egzamin :multi::multi::multi:[/B][/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Nie wierze :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']No przyznam, że jestem w szoku :lol:

Czytam właśnie arcyciekawą dyskusję :cool3:[/QUOTE]Też jestem w szoku! Jednak próg zdania jest bardzo wysoki-min 75%, obym jeszcze poprawkę zdała! Ale tu nadziei nie mam :(
Miłego czytania :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Dobrze, że drugi mój pies to przemyślana rasa :D

[B]Jestem od dziś oficjalnie technikiem weterynarii, zdałam egzamin :multi::multi::multi:[/B][/QUOTE]

gratulacje :)

Super zdjecia :) Ile Kiss juz ma miesiecy ?

Posted

[quote name='Izabela124.']Też jestem w szoku! Jednak próg zdania jest bardzo wysoki-min 75%, obym jeszcze poprawkę zdała! Ale tu nadziei nie mam :(
Miłego czytania :diabloti:[/QUOTE]

Ooo to nieźle, w takim razie niech Ci będzie - gratuluję :lol:

Do roboty by się trzeba wziąć ale się wciągnęłam :cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ooo to nieźle, w takim razie niech Ci będzie - gratuluję :lol:

Do roboty by się trzeba wziąć ale się wciągnęłam :cool3:[/QUOTE]I nawet miałam więcej niż 75% :D Trza to opić :lol:
Rzuć robotę :eviltong: Ej i zapomniałaś mi opowiedzieć o pracy jak u Ciebie byłam :-(

Posted

[quote name='Izabela124.']I nawet miałam więcej niż 75% :D Trza to opić :lol:
Rzuć robotę :eviltong: Ej i zapomniałaś mi opowiedzieć o pracy jak u Ciebie byłam :-([/QUOTE]

To przyjeżdżaj do mnie, będziemy opijać :grins: pod warunkiem, że rodzice Cię puszczą :evil_lol:

Taak, już rzucam i będę żyć miłością :loveu: psa też miłością nakarmię :loveu:
Bo to mało ciekawy temat w gruncie rzeczy, a było o czym gadać :eviltong:

Posted

[quote name='agaciaaa']To przyjeżdżaj do mnie, będziemy opijać :grins: pod warunkiem, że rodzice Cię puszczą :evil_lol:

Taak, już rzucam i będę żyć miłością :loveu: psa też miłością nakarmię :loveu:
Bo to mało ciekawy temat w gruncie rzeczy, a było o czym gadać :eviltong:[/QUOTE]Boszzz teraz muszę o wszystko pytać rodziców buhaha A jak mnie nie puszczą? Przecież daleko od siebie mieszkamy :(
Ha ha miłość najważniejsza :D
Ale jeszcze to nadrobimy :)

Posted

[URL="http://demotywatory.pl/3902298/A-czy-ty-ochrzciles-juz-kota"] :mdleje::roflt::mdleje:
[IMG]http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201208/1346241832_4odmgw_600.jpg[/IMG][/URL][URL="http://demotywatory.pl/3902298/A-czy-ty-ochrzciles-juz-kota"] [/URL]

Jednak są mniej inteligentni niż niektóre osoby z dogo

Posted

[quote name='Izabela124.']Boszzz teraz muszę o wszystko pytać rodziców buhaha A jak mnie nie puszczą? Przecież daleko od siebie mieszkamy :(
Ha ha miłość najważniejsza :D
Ale jeszcze to nadrobimy :)[/QUOTE]

To może z mamą przyjedziesz? :grins:

Weeeź, wolę o lakierach do paznokci rozmawiać niż o mojej porytej pracy :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']To może z mamą przyjedziesz? :grins:

Weeeź, wolę o lakierach do paznokci rozmawiać niż o mojej porytej pracy :diabloti:[/QUOTE]Chyba Cię po****o :diabloti: Ewentualnie zadzwoń do mamy i zapytaj czy mogę jechać w tak daleką podróż :lol:
Oj tam poryta ha ha
Ej, weź przyjedź do Wawy na wystawę :Rose:

Posted

[quote name='Izabela124.']Chyba Cię po****o :diabloti: Ewentualnie zadzwoń do mamy i zapytaj czy mogę jechać w tak daleką podróż :lol:
Oj tam poryta ha ha
Ej, weź przyjedź do Wawy na wystawę :Rose:[/QUOTE]

To dawaj numer :lol:

Ej weź namów na to Mariusza, to przyjadę :cool3:
A Ty z noclegiem będziesz u kogoś, czy tylko na jeden dzień?

Posted

[quote name='agaciaaa']To dawaj numer :lol:

Ej weź namów na to Mariusza, to przyjadę :cool3:
A Ty z noclegiem będziesz u kogoś, czy tylko na jeden dzień?[/QUOTE]Spoko :D
To Ty go namów :eviltong: Powiedz, że jak nie pojedzie to koniec z s***m :diabloti:
Z noclegiem

Posted

[quote name='Izabela124.']Wiesz, rude to wredne, więc wojny lepiej ze mną nie zaczynać :smile:[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Rudy to nie kolor, rudy to moc :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Naturalne i farbowane :) Naturalne mam dosyć jasne, a lubię mocny rudy :) Ale dawno już się nie farbowałam[/QUOTE]

też mam naturalne rude włosy :roll:
ale na szczęście jasne, a nie walące po oczach :lol:

a farbowałam na kasztanowe, jasny brąz, średni brąz...

gratuluje zdania egzaminu :multi: :multi:
a ogólnie mega trudny egzamin był?

Posted

[quote name='Izabela124.']Spoko :D
To Ty go namów :eviltong: Powiedz, że jak nie pojedzie to koniec z s***m :diabloti:
Z noclegiem[/QUOTE]

Hahahahahaha sorry ale pierwsze co przyszło mi do głowy to koniec ze sraniem :roflt:

Gdzie kimasz?

Posted

[quote name='kalyna']też mam naturalne rude włosy :roll:
ale na szczęście jasne, a nie walące po oczach :lol:

a farbowałam na kasztanowe, jasny brąz, średni brąz...

gratuluje zdania egzaminu :multi: :multi:
a ogólnie mega trudny egzamin był?[/QUOTE]Takie walące po oczach fajne są :lol:
Za łatwy nie był, ale to nigdy nie są łatwe

[quote name='agaciaaa']Hahahahahaha sorry ale pierwsze co przyszło mi do głowy to koniec ze sraniem :roflt:

Gdzie kimasz?[/QUOTE]Jesteś psychiczna! Ha ha
Jakbyście jechali samochodem to bym nigdzie nie kimała i z wami się zabrała :)