justysiek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Izabela124.']No ja też mogę na razie sobie tylko pomarzyć. Ale za ok.2-3 miesiące wszystko w moim życiu powinno się unormować i wtedy mogę myśleć :) Chociaż kolejnego psa planuję za ok.rok[/QUOTE] ja pomyślę za ok 2 lata, chyba, że stanie się cud:evil_lol::diabloti: Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='justysiek']ja pomyślę za ok 2 lata, chyba, że stanie się cud:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Kurde, ja czekam i czekam już na ten cud a on nie nadchodzi :diabloti: Quote
justysiek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Kaaasia']Kurde, ja czekam i czekam już na ten cud a on nie nadchodzi :diabloti:[/QUOTE] a ile Oliś ma? Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='justysiek']a ile Oliś ma?[/QUOTE] 2lata i 3miesiące Quote
justysiek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Kaaasia']2lata i 3miesiące[/QUOTE] może u boksiów dłużej trwa dorastanie psychiczne...:???::hmmmm::evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='justysiek']może u boksiów dłużej trwa dorastanie psychiczne...:???::hmmmm::evil_lol:[/QUOTE] Tak:evil_lol:, jedna kobitka powiedziała mi, że jak skończy 8lat to mogę już czegoś od niego oczekiwać :roflt: Quote
Izabela124. Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='justysiek']ja pomyślę za ok 2 lata, chyba, że stanie się cud:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] 2 lata to nie tak strasznie dużo :) [quote name='Kaaasia']Kurde, ja czekam i czekam już na ten cud a on nie nadchodzi :diabloti:[/QUOTE]Bądź cierpliwa :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Kaaasia']Tak:evil_lol:, jedna kobitka powiedziała mi, że jak skończy 8lat to mogę już czegoś od niego oczekiwać :roflt:[/QUOTE] OMG:diabloti: 8 lat, nie będę czekała na mózg Cezara:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Izabela124.']2 lata to nie tak strasznie dużo :) Bądź cierpliwa :evil_lol:[/QUOTE] no nie, bo czekam na cud:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='Kaaasia']Tak:evil_lol:, jedna kobitka powiedziała mi, że jak skończy 8lat to mogę już czegoś od niego oczekiwać :roflt:[/QUOTE]Eeee 8 lat to chyba lekka przesada :lol: [quote name='justysiek']no nie, bo czekam na cud:evil_lol:[/QUOTE]A cud może w każdej chwili się zdarzyć :cool3: Quote
justysiek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Eeee 8 lat to chyba lekka przesada :lol: A cud może w każdej chwili się zdarzyć :cool3:[/QUOTE] :evil_lol:tia, hahahaha:diabloti: Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='justysiek']OMG:diabloti: 8 lat, nie będę czekała na mózg Cezara:evil_lol:[/QUOTE] Może znajdzie się wcześniej :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Eeee 8 lat to chyba lekka przesada :lol: [/QUOTE] Chyba powinnaś poznać Olusia :cool3: Quote
justysiek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Kaaasia']Może znajdzie się wcześniej :evil_lol: Chyba powinnaś poznać Olusia :cool3:[/QUOTE] :diabloti::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='Kaaasia'] Chyba powinnaś poznać Olusia :cool3:[/QUOTE]Bardzo chętnie :D We wrześniu będę w Wawie :diabloti: Quote
emdziolek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Selenne'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_7453.jpg[/URL] Normalnie portrecik. Można by go namalować :)[/QUOTE] haha :D ja jak zobaczyłąm to zdjecie to sobei w 10 minut takiego szkica walnęłam w ramach praktyki szybkich szkiców :P Ale cos mi nie wyszło :P [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/440/lolnp.jpg/][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/4982/lolnp.jpg[/IMG][/URL] I wyszedł mi taki potworek :P Mozna sie śmiac bo ja sie brecham do tej pory z tego xD Quote
Izabela124. Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='emdziolek']haha :D ja jak zobaczyłąm to zdjecie to sobei w 10 minut takiego szkica walnęłam w ramach praktyki szybkich szkiców :P Ale cos mi nie wyszło :P [url]http://img440.imageshack.us/img440/4982/lolnp.jpg[/url] I wyszedł mi taki potworek :P Mozna sie śmiac bo ja sie brecham do tej pory z tego xD[/QUOTE]A mi się podoba! :loveu: Musisz mi to dać jak będziesz w Suwałkach :razz: Napisałam do Ciebie pw na facebooku Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Bardzo chętnie :D We wrześniu będę w Wawie :diabloti:[/QUOTE] Mam zamiar być na wystawie ale Olusia nie biorę bo za dużo atrakcji by miał :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='Kaaasia']Mam zamiar być na wystawie ale Olusia nie biorę bo za dużo atrakcji by miał :diabloti:[/QUOTE] To chociaż przyjdź nas poznać :D Jak mam Olusia poznać jak go nie weźmiesz? :-( Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Izabela124.']To chociaż przyjdź nas poznać :D Jak mam Olusia poznać jak go nie weźmiesz? :-([/QUOTE] Jak dotrę to pewnie was poszukam :smile: Olego nie wezmę bo po pierwsze nie wiem czy mnie z nim wpuszczą, a po drugie wtedy nic bym nie obejrzała tylko się wściekała :smile: Quote
Izabela124. Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='Kaaasia']Jak dotrę to pewnie was poszukam :smile: Olego nie wezmę bo po pierwsze nie wiem czy mnie z nim wpuszczą, a po drugie wtedy nic bym nie obejrzała tylko się wściekała :smile:[/QUOTE]Tylko aparat ze sobą weź :D No racja, więc innym razem go poznam :) Quote
kaskaSz Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 ja dzisiaj byłam przelotem w Suwałkach, myślałam, że się wyrwę na chwilę i przy okazji Ciebie na spacer, ale się nie udało... Quote
Alicja Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 a ja tam w cuda nie wierzę ...i 2go psa nie będę miała .... Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Alicja']a ja tam w cuda nie wierzę ...i 2go psa nie będę miała ....[/QUOTE] Trzeba myśleć pozytywnie :smile: Quote
Klaudia&Aza Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Bardzo chętnie :D We wrześniu będę w Wawie :diabloti:[/QUOTE] A kiedy tak dokładnie jest ta wystawa to może dałabym radę wpaść?:cool3: Quote
Kaaasia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']A kiedy tak dokładnie jest ta wystawa to może dałabym radę wpaść?:cool3:[/QUOTE] 8 września Quote
Recommended Posts