Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='kalyna']polać jej, bo dobrze gada ;)[/QUOTE]Czasem prawię mądrze :evil_lol: [quote name='justysiek']dlatego mysle nad suka, ale tylko mysle:evil_lol:[/QUOTE]No ale musisz wtedy być przygotowana na cieczkę+plus samiec jajeczny :D Czyli tak źle i tak niedobrze ha ha Ale dla chcącego nic trudnego Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Czasem prawię mądrze :evil_lol: No ale musisz wtedy być przygotowana na cieczkę+plus samiec jajeczny :D Czyli tak źle i tak niedobrze ha ha Ale dla chcącego nic trudnego[/QUOTE] myslalam o bulwie, ale tak nie bardzo psuje bulwa do owczarka:evil_lol: no w sumie racja, tak zle a tak jeszcze gorzej. Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']A tak mnie zawsze zastanawiało, bo przecież weterynaria to nie tylko psy i koty, w materiale mieliście o innych zwierzętach? Na praktykach tylko się przyglądaliście? Dobrze to od tego roku zacznę się pinie uczyć([SIZE=1]co roku tak mówię[/SIZE]:diabloti:) a jak nie to mnie na dogo nie wpuszczajcie:D Jakiś alkohol w barku się znajdzie więc mogę polać:evil_lol:[/QUOTE]O psach i kotach praktycznie nie mieliśmy, jedynie w 3klasie przez parę lekcji o psach, ale i tak nic nowego się nie dowiedziałam :D Uczyliśmy się raczej o świniach i bydle. Na praktykach to zależy, często się przyglądaliśmy, ale jak ktoś zostawał na dyżur albo było mało osób to się pomagało normalnie, asystowało itp. Co roku były też praktyki w swoim mieście i tam wszystko się robiło. Chętnie się napiję :lol: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']myslalam o bulwie, ale tak nie bardzo psuje bulwa do owczarka:evil_lol: no w sumie racja, tak zle a tak jeszcze gorzej.[/QUOTE] Eee bulwa to luz ha ha zamkniesz taką na balkonie w czasie cieczki i po sprawie :diabloti: Oczywiście żartowałam ha ha Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Eee bulwa to luz ha ha zamkniesz taką na balkonie w czasie cieczki i po sprawie :diabloti: Oczywiście żartowałam ha ha[/QUOTE] nie mam balkonu, tzn mam ale nie mam barierki:evil_lol::diabloti: Quote
Klaudia&Aza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']O psach i kotach praktycznie nie mieliśmy, jedynie w 3klasie przez parę lekcji o psach, ale i tak nic nowego się nie dowiedziałam :D Uczyliśmy się raczej o świniach i bydle. Na praktykach to zależy, często się przyglądaliśmy, ale jak ktoś zostawał na dyżur albo było mało osób to się pomagało normalnie, asystowało itp. Co roku były też praktyki w swoim mieście i tam wszystko się robiło. Chętnie się napiję :lol:[/QUOTE] Kiedyś mama od koleżanki słyszała że na tym kierunku to właśnie nauka o świniach i bydle ale nie wiedziałam czy to prawda:lol: Ok, to czego chcesz się napić.. tylko od razu mówię że bimbru nie mam:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']nie mam balkonu, tzn mam ale nie mam barierki:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]Może bulwka nie spadłaby :diabloti: trzeba wypróbować :evil_lol: [quote name='Klaudia&Aza']Kiedyś mama od koleżanki słyszała że na tym kierunku to właśnie nauka o świniach i bydle ale nie wiedziałam czy to prawda:lol: Ok, to czego chcesz się napić.. tylko od razu mówię że bimbru nie mam:evil_lol:[/QUOTE]Prawda :lol: Ale spędziłam tam najlepsze 4lata w swoim życiu. Poznałam masę świetnych ludzi! Eeee jak bimbru nie masz to nie chce nić :eviltong::diabloti: A tak apropo bimbru to na weselu piłam i nie było normalnych kieliszków tylko 50-siątki i jak to wypiłam myślałam, że zwymiotuje ha ha Nie dość, że mocne to jeszcze dużo tego :evil_lol: Najbardziej lubię pić kolorową vódkę, ale też nie każdy smak Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.'] No ale musisz wtedy być przygotowana na cieczkę+plus samiec jajeczny :D Czyli tak źle i tak niedobrze ha ha Ale dla chcącego nic trudnego[/QUOTE] Z której strony by nie patrzeć to zawsze źle. Ja nawet o suce nie myślę bo dwie klatki i każdy pies zamknięty w innym pokoju mogło by nie pomóc :mdleje: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']Z której strony by nie patrzeć to zawsze źle. Ja nawet o suce nie myślę bo dwie klatki i każdy pies zamknięty w innym pokoju mogło by nie pomóc :mdleje:[/QUOTE]U mnie właśnie kolejny pies będzie suką. Dobrze, że Bobik chociaż wykastrowany :D Kiss na pewno da mi czadu, bo w wieku 5 miesięcy chciał już gwałcić swoją cieczkującą babcię :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Prawda :lol: Ale spędziłam tam najlepsze 4lata w swoim życiu. Poznałam masę świetnych ludzi! Eeee jak bimbru nie masz to nie chce nić :eviltong::diabloti: A tak apropo bimbru to na weselu piłam i nie było normalnych kieliszków tylko 50-siątki i jak to wypiłam myślałam, że zwymiotuje ha ha Nie dość, że mocne to jeszcze dużo tego :evil_lol: [/QUOTE] Jak może w przyszłości bym kiedyś pędziła własny bimber to poczęstuję:D Na tym weselu co ja ostatnio byłam to też był ale jakoś nie koniecznie chciałam go spróbować, jeszcze by mi się w żołądku skumulował beż korzyści dla mnie i mogłoby być nie ciekawie:D [quote name='Izabela124.']Najbardziej lubię pić kolorową vódkę, ale też nie każdy smak[/QUOTE] Tutaj mogłabym kliknąć [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-hsfT7LTaTFs/UBmNsonvO4I/AAAAAAAACjc/VJOTsUCghd0/s74/facebook-like.jpg[/IMG] :D Ja też wolę smakową wódkę od takiej czystej, a na weselu to i tak prawie same drinki Sobieskie piłam:loveu: Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']U mnie właśnie kolejny pies będzie suką. Dobrze, że Bobik chociaż wykastrowany :D Kiss na pewno da mi czadu, bo w wieku 5 miesięcy chciał już gwałcić swoją cieczkującą babcię :evil_lol:[/QUOTE] Zboczeniec mały :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Jak może w przyszłości bym kiedyś pędziła własny bimber to poczęstuję:D Na tym weselu co ja ostatnio byłam to też był ale jakoś nie koniecznie chciałam go spróbować, jeszcze by mi się w żołądku skumulował beż korzyści dla mnie i mogłoby być nie ciekawie:D Tutaj mogłabym kliknąć [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-hsfT7LTaTFs/UBmNsonvO4I/AAAAAAAACjc/VJOTsUCghd0/s74/facebook-like.jpg[/IMG] :D Ja też wolę smakową wódkę od takiej czystej, a na weselu to i tak prawie same drinki Sobieskie piłam:loveu:[/QUOTE]Nie pierwszy raz bimber piłam, ale nie z takich wielkich kielonów :evil_lol: Na tym weselu nie było drinków ani vódki kolorowej, więc musiałam czystą pić albo bimber :D Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']Zboczeniec mały :diabloti:[/QUOTE]Straszny z niego zboczeniec! Hormony mu buzują i jak na razie myśli tylko jajami :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie pierwszy raz bimber piłam, ale nie z takich wielkich kielonów :evil_lol: Na tym weselu nie było drinków ani vódki kolorowej, więc musiałam czystą pić albo bimber :D[/QUOTE] To było czystą pić... oczywiście wodę źródlaną:D Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']To było czystą pić... oczywiście wodę źródlaną:D[/QUOTE]Buhaha nie lubię zwykłej wody, piję tylko smakową. No chyba, że nie ma innej :( Quote
Klaudia&Aza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Buhaha nie lubię zwykłej wody, piję tylko smakową. No chyba, że nie ma innej :([/QUOTE] A mi to w sumie obojętne, ale np woda malinowa mi nie smakuje blee...ogólnie wolę soki..Jutro się wybiorę do sklepu to spróbuję tego nowego tymbarka cytryna-mięta zobaczę co oni nowego stworzyli:) Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']A mi to w sumie obojętne, ale np woda malinowa mi nie smakuje blee...ogólnie wolę soki..Jutro się wybiorę do sklepu to spróbuję tego nowego tymbarka cytryna-mięta zobaczę co oni nowego stworzyli:)[/QUOTE]Soki też lubię, ale najczęściej piję wodę jabłkową albo truskawkową, oczywiście niegazowaną :) O nawet nie wiedziałam, że jakiś nowy Tymbark jest :D Quote
Klaudia&Aza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Soki też lubię, ale najczęściej piję wodę jabłkową albo truskawkową, oczywiście niegazowaną :) O nawet nie wiedziałam, że jakiś nowy Tymbark jest :D[/QUOTE] O tak u mnie to jak woda smakowa to tylko nie gazowana:) Są dwa nowe smaki cytryna-mięta i malina-mięta, co ty prasy nie czytasz:D Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']O tak u mnie to jak woda smakowa to tylko nie gazowana:) Są dwa nowe smaki cytryna-mięta i malina-mięta, co ty prasy nie czytasz:D[/QUOTE]Nie oglądam TV ani nie czytam gazet :lol: Wiem, dziwna jestem ha ha Nie interesuje mnie po prostu co się dzieje na świecie ha ha Filmy praktycznie tylko na kompie oglądam :D Quote
Klaudia&Aza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie oglądam TV ani nie czytam gazet :lol: Wiem, dziwna jestem ha ha Nie interesuje mnie po prostu co się dzieje na świecie ha ha Filmy praktycznie tylko na kompie oglądam :D[/QUOTE] Ja też w sumie nie oglądam TV tak tylko okazjonalnie w jakieś święto siadamy całą rodziną i oglądamy:D[SIZE=1](oczywiście żartuję) [/SIZE]Dobra ja to uciekam pcia, bo już próbuję zejść z godzinę z tego dogo no i nie mogę:D Dobrej nocki życzę;) Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Ja też w sumie nie oglądam TV tak tylko okazjonalnie w jakieś święto siadamy całą rodziną i oglądamy:D[SIZE=1](oczywiście żartuję) [/SIZE]Dobra ja to uciekam pcia, bo już próbuję zejść z godzinę z tego dogo no i nie mogę:D Dobrej nocki życzę;)[/QUOTE]Mnie tam do TV w ogóle nie ciągnie :D Też zaraz uciekam, bo rano jak zwykle Kiss mnie obudzi i będzie chciał iść na dwór i nawet się nie wyśpię :( Również życzę Ci dobrej nocy :) Quote
Alicja Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']A mi to w sumie obojętne, ale np woda malinowa mi nie smakuje blee...ogólnie wolę soki..Jutro się wybiorę do sklepu to spróbuję tego nowego tymbarka cytryna-mięta zobaczę co oni nowego stworzyli:)[/QUOTE] bardzo smaczna , własnie piję :) Quote
magda_p_dg Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Straszny z niego zboczeniec! Hormony mu buzują i jak na razie myśli tylko jajami :evil_lol:[/QUOTE] myśli tym czym myśli zdecydowana większość facetów :D Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Alicja']bardzo smaczna , własnie piję :)[/QUOTE]Tylko ja taka zacofana i nie wiedziałam, że takie nowości są :evil_lol: [quote name='magda_p_dg']myśli tym czym myśli zdecydowana większość facetów :D[/QUOTE]Prawda :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Alicja']bardzo smaczna , własnie piję :)[/QUOTE] No to jutro spróbuję już na pewno:) Zaczęłyśmy tak o napojach rozmawiać, to się poszłam napić soku, tak się napiłam że pół szklanki rozlałam:splat::D Dobra dobra już uciekam:) Quote
Recommended Posts