Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']my nie jestesmy w zkwp tylko w pkpr i mamy b. malo wystaw, ale w tym roku chcialabym pojechac chociaz raz:cool3:
w sumie to poprawiny, ale nie dam rady jechac po weselu 150km w jedna strone sama.[/QUOTE]A myślałam, że też jesteście w ZKwP :)
Na poprawinach też trzeba być :D

[quote name='puchu']A na jakiej uczelni? Sama chętnie bym się wybrała ;)[/QUOTE][url]http://psychologia-zwierzat.pl/77-uczelnia/50-stosowana-psychologia-zwierzat[/url]

[quote name='Klaudia&Aza']No 20 dni to bardzoooo dużo, wystarczy kuć dniami i nocami:D
O jak fajnie, ja też planuję iść na ten kierunek ([SIZE=1]jak zdam maturę[/SIZE]:diabloti:) ale zobaczymy jak to będzie;)[/QUOTE]Ha ha nigdy nie kułam i nie mam zamiaru :D
Za rok czy też w tym roku poprawka?

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='justysiek']nie jestesmy, nasz rodowod nie jest jeszcze uznany przez zkwp, pracuja nad tym, ale jeszcze nie mozemy sie pokazywac na ich wystawach.[/QUOTE]Ciekawi mnie dlaczego nie zdecydowałaś się na psa z ZKwP?

Posted

[quote name='Izabela124.']Ciekawi mnie dlaczego nie zdecydowałaś się na psa z ZKwP?[/QUOTE]
szczerze? bo ja wg nie decydowalam sie na psa, nie szukałam, nie dzwoniłam, itp
Cezara dostalismy od moich rodzicow po stracie Fuksa(*), to byla spontaniczna decyzja, pojechalismy, obejrzelismy i kupilismy.

Posted

[quote name='justysiek']szczerze? bo ja wg nie decydowalam sie na psa, nie szukałam, nie dzwoniłam, itp
Cezara dostalismy od moich rodzicow po stracie Fuksa(*), to byla spontaniczna decyzja, pojechalismy, obejrzelismy i kupilismy.[/QUOTE]Już teraz rozumiem :) Kiss też był wzięty na spontana :D

Posted

W końcu dotarłam do was :multi:
Jak bym wzieła psa na spontana to razem z nim szukała bym wygodnego kartonu i mostu :evil_lol:
Teraz siedzę i wzdycham do pewnych hodowli :roll:

Posted

[quote name='Kaaasia']W końcu dotarłam do was :multi:
Jak bym wzieła psa na spontana to razem z nim szukała bym wygodnego kartonu i mostu :evil_lol:
Teraz siedzę i wzdycham do pewnych hodowli :roll:[/QUOTE]Była u mnie przez moment taka wizja ha ha ale rodzicom przeszło i w końcu pogodzili się z tym, że mamy dwa psy :D
Mimo, że mam szczeniaka to ja już planuje trzeciego psa ha ha

Posted

[quote name='Izabela124.']Była u mnie przez moment taka wizja ha ha ale rodzicom przeszło i w końcu pogodzili się z tym, że mamy dwa psy :D
Mimo, że mam szczeniaka to [B]ja już planuje trzeciego psa [/B]ha ha[/QUOTE]
Pamiętam Twoje zafascynowanie sheltie:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']Bo kupy nikt nie ruszy :evil_lol:

Mam zdjęcia błotnych potworów, ale wszystkich jeszcze nie ogarnęłam[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To twoje delikatne pieseczki taplają się w błocie :crazyeye:. Nie wyglądają na amatorów takich zabaw :eviltong:

Posted

[quote name='Kaaasia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To twoje delikatne pieseczki taplają się w błocie :crazyeye:. Nie wyglądają na amatorów takich zabaw :eviltong:[/QUOTE]Bobikowi to nic nie straszne, ale Kiss czasem ma opory :evil_lol: Ale że on papuguje wszystkie zachowania Bobika to też czasem ubrudzi swe hrabiowskie łapki :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']A mi by się przydał szczen, chociaż Kiss by dał spokój Bobikowi :lol:[/QUOTE]
nam treser powiedzial, ze najlepszy czas na wziecie 2 psa to ok 1,5 roku, Cezar ma teraz 8 msc, ale czy ja wiem, czy jest w tym jakas regula? chyba nie.

Posted

ja bez wiedzy rodziców przywiozłam psa z czech :evil_lol:

a jak pies ma 1,5 roku to jeszcze jest małym głupim szczylem i wydaje mi się że to za mało żeby brać drugiego psa ;) wg mnie najlepszy czas to jak pies ma 3-4 lata o ile jest dobrze wychowany

Posted

[quote name='justysiek']nam treser powiedzial, ze najlepszy czas na wziecie 2 psa to ok 1,5 roku, Cezar ma teraz 8 msc, ale czy ja wiem, czy jest w tym jakas regula? chyba nie.[/QUOTE]
Eee ja nie wiem czy tyle wytrzymam ha ha Na pewno nie powinno się brać psa tak jak ja, czyli szczeniaka do 11-letniego starucha. Ale u mnie w sumie to na dobre Bobikowi wyszło
[quote name='Unbelievable']ja bez wiedzy rodziców przywiozłam psa z czech :evil_lol:[/QUOTE]Przybij łapkę, samowolka rulez :evil_lol: