Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']my nie jestesmy w zkwp tylko w pkpr i mamy b. malo wystaw, ale w tym roku chcialabym pojechac chociaz raz:cool3: w sumie to poprawiny, ale nie dam rady jechac po weselu 150km w jedna strone sama.[/QUOTE]A myślałam, że też jesteście w ZKwP :) Na poprawinach też trzeba być :D [quote name='puchu']A na jakiej uczelni? Sama chętnie bym się wybrała ;)[/QUOTE][url]http://psychologia-zwierzat.pl/77-uczelnia/50-stosowana-psychologia-zwierzat[/url] [quote name='Klaudia&Aza']No 20 dni to bardzoooo dużo, wystarczy kuć dniami i nocami:D O jak fajnie, ja też planuję iść na ten kierunek ([SIZE=1]jak zdam maturę[/SIZE]:diabloti:) ale zobaczymy jak to będzie;)[/QUOTE]Ha ha nigdy nie kułam i nie mam zamiaru :D Za rok czy też w tym roku poprawka? Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 nie jestesmy, nasz rodowod nie jest jeszcze uznany przez zkwp, pracuja nad tym, ale jeszcze nie mozemy sie pokazywac na ich wystawach. Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']nie jestesmy, nasz rodowod nie jest jeszcze uznany przez zkwp, pracuja nad tym, ale jeszcze nie mozemy sie pokazywac na ich wystawach.[/QUOTE]Ciekawi mnie dlaczego nie zdecydowałaś się na psa z ZKwP? Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Ciekawi mnie dlaczego nie zdecydowałaś się na psa z ZKwP?[/QUOTE] szczerze? bo ja wg nie decydowalam sie na psa, nie szukałam, nie dzwoniłam, itp Cezara dostalismy od moich rodzicow po stracie Fuksa(*), to byla spontaniczna decyzja, pojechalismy, obejrzelismy i kupilismy. Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']szczerze? bo ja wg nie decydowalam sie na psa, nie szukałam, nie dzwoniłam, itp Cezara dostalismy od moich rodzicow po stracie Fuksa(*), to byla spontaniczna decyzja, pojechalismy, obejrzelismy i kupilismy.[/QUOTE]Już teraz rozumiem :) Kiss też był wzięty na spontana :D Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Już teraz rozumiem :) Kiss też był wzięty na spontana :D[/QUOTE] nastepnego bede juz wybierala z glowa:evil_lol: ale mimo wszytsko nie zaluje:loveu: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']nastepnego bede juz wybierala z glowa:evil_lol: ale mimo wszytsko nie zaluje:loveu:[/QUOTE]Takie spontany najlepsze ha ha Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 W końcu dotarłam do was :multi: Jak bym wzieła psa na spontana to razem z nim szukała bym wygodnego kartonu i mostu :evil_lol: Teraz siedzę i wzdycham do pewnych hodowli :roll: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']W końcu dotarłam do was :multi: Jak bym wzieła psa na spontana to razem z nim szukała bym wygodnego kartonu i mostu :evil_lol: Teraz siedzę i wzdycham do pewnych hodowli :roll:[/QUOTE]Była u mnie przez moment taka wizja ha ha ale rodzicom przeszło i w końcu pogodzili się z tym, że mamy dwa psy :D Mimo, że mam szczeniaka to ja już planuje trzeciego psa ha ha Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Była u mnie przez moment taka wizja ha ha ale rodzicom przeszło i w końcu pogodzili się z tym, że mamy dwa psy :D Mimo, że mam szczeniaka to [B]ja już planuje trzeciego psa [/B]ha ha[/QUOTE] Pamiętam Twoje zafascynowanie sheltie:) Pzdr. Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.'] Mimo, że mam szczeniaka to ja już planuje trzeciego psa ha ha[/QUOTE] Bo jak są dwa to trzeci już takiej różnicy nie robi ;) Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Asiaczek']Pamiętam Twoje zafascynowanie sheltie:) Pzdr.[/QUOTE]I nadal jestem bardzo zafascynowana i bardzo bym chciała mieć szelti :) Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']Bo jak są dwa to trzeci już takiej różnicy nie robi ;)[/QUOTE]Weź powiedz to moim rodzicom :D Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Weź powiedz to moim rodzicom :D[/QUOTE] Ok, a ty pogadaj z moją mamą :grins: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']Ok, a ty pogadaj z moją mamą :grins:[/QUOTE]Ha ha czyli rozumiemy się bez słów :D Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha czyli rozumiemy się bez słów :D[/QUOTE] W kupie raźniej :lol!: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']W kupie raźniej :lol!:[/QUOTE]Bo kupy nikt nie ruszy :evil_lol: Mam zdjęcia błotnych potworów, ale wszystkich jeszcze nie ogarnęłam Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Bo kupy nikt nie ruszy :evil_lol: Mam zdjęcia błotnych potworów, ale wszystkich jeszcze nie ogarnęłam[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To twoje delikatne pieseczki taplają się w błocie :crazyeye:. Nie wyglądają na amatorów takich zabaw :eviltong: Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 tez mysle nad 2 psem, ale jeszcze nie czas, jeszcze Cezar za mlody jest:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Kaaasia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To twoje delikatne pieseczki taplają się w błocie :crazyeye:. Nie wyglądają na amatorów takich zabaw :eviltong:[/QUOTE]Bobikowi to nic nie straszne, ale Kiss czasem ma opory :evil_lol: Ale że on papuguje wszystkie zachowania Bobika to też czasem ubrudzi swe hrabiowskie łapki :lol: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']tez mysle nad 2 psem, ale jeszcze nie czas, jeszcze Cezar za mlody jest:evil_lol:[/QUOTE]A mi by się przydał szczen, chociaż Kiss by dał spokój Bobikowi :lol: Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Izabela124.']A mi by się przydał szczen, chociaż Kiss by dał spokój Bobikowi :lol:[/QUOTE] nam treser powiedzial, ze najlepszy czas na wziecie 2 psa to ok 1,5 roku, Cezar ma teraz 8 msc, ale czy ja wiem, czy jest w tym jakas regula? chyba nie. Quote
Unbelievable Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ja bez wiedzy rodziców przywiozłam psa z czech :evil_lol: a jak pies ma 1,5 roku to jeszcze jest małym głupim szczylem i wydaje mi się że to za mało żeby brać drugiego psa ;) wg mnie najlepszy czas to jak pies ma 3-4 lata o ile jest dobrze wychowany Quote
Kaaasia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 A ja mam zamiar zrobić prezent Oliemu na 3 urodziny :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='justysiek']nam treser powiedzial, ze najlepszy czas na wziecie 2 psa to ok 1,5 roku, Cezar ma teraz 8 msc, ale czy ja wiem, czy jest w tym jakas regula? chyba nie.[/QUOTE] Eee ja nie wiem czy tyle wytrzymam ha ha Na pewno nie powinno się brać psa tak jak ja, czyli szczeniaka do 11-letniego starucha. Ale u mnie w sumie to na dobre Bobikowi wyszło [quote name='Unbelievable']ja bez wiedzy rodziców przywiozłam psa z czech :evil_lol:[/QUOTE]Przybij łapkę, samowolka rulez :evil_lol: Quote
Recommended Posts