Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']Czeeeeeeeeeść :loveu: :loveu:[/QUOTE]Witam w mych skromnych progach :loveu::loveu::loveu: Jestem taka niewyspana, że szok, bo wczoraj odwiedzili mnie "starzy" znajomi i dosyć długo siedzieliśmy :evil_lol: Jak wracałam dziś z tatą do domu to normalnie przysypałam ha ha Tata chyba pomyślał, że pijana jestem :evil_lol::oops: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']pijaczka :diabloti:[/QUOTE]Nieprawda :eviltong: W szkole też nieżywa byłam ha ha i uciekłam z lekcji, bo wycha nie chciała mnie zwolnić :diabloti: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Nieprawda :eviltong: W szkole też nieżywa byłam ha ha i uciekłam z lekcji, bo wycha nie chciała mnie zwolnić :diabloti:[/QUOTE] Znowu?! :mad::mad: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']Znowu?! :mad::mad:[/QUOTE]Jakie "znowu"? :diabloti: Ty mi tu nie groź, bo nie lepsza jesteś :evil_lol::loveu: Jak tam mój kochany Buenosek? Na pewno tęskni za ciocią Izą i chce do mnie przyjechać :loveu::razz::lol: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Jakie "znowu"? :diabloti: Ty mi tu nie groź, bo nie lepsza jesteś :evil_lol::loveu: Jak tam mój kochany Buenosek? Na pewno tęskni za ciocią Izą i chce do mnie przyjechać :loveu::razz::lol:[/QUOTE] Jaaaa ? Coś Ci się pomyliło kochanie :diabloti: Nawet o tobie nie pamięta :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']Jaaaa ? Coś Ci się pomyliło kochanie :diabloti: Nawet o tobie nie pamięta :diabloti:[/QUOTE]Wow jak Ty do mnie zwracasz ha ha "kochanie :evil_lol: O na pewno, oczywiście, że pamięta i tęskni :eviltong: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Wow jak Ty do mnie zwracasz ha ha "kochanie :evil_lol: O na pewno, oczywiście, że pamięta i tęskni :eviltong:[/QUOTE] mam postanowienie zeby być miała :diabloti: Chciałabyś :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']mam postanowienie zeby być miała :diabloti: Chciałabyś :diabloti:[/QUOTE]Buhahaha zaraz spadnę z krzesła :diabloti: Spadaj :eviltong: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Buhahaha zaraz spadnę z krzesła :diabloti: Spadaj :eviltong:[/QUOTE] jest mi przykro że nikt tego nie docenia :( Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']jest mi przykro że nikt tego nie docenia :([/QUOTE]Oj, nie chciałam Cię urazić :buzi: też kiedyś miałam takie postanowienie, ale nici z tego wyszły :evil_lol: Niestety Izy są wredne i nic na to nie poradzisz :evil_lol::p Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Oj, nie chciałam Cię urazić :buzi: też kiedyś miałam takie postanowienie, ale nici z tego wyszły :evil_lol: Niestety Izy są wredne i nic na to nie poradzisz :evil_lol::p[/QUOTE] ja będę inna i nie będę wredna :loveu: MOże przyjedziesz do mnie co ? Spotkałabyś się z panem P. :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']ja będę inna i nie będę wredna :loveu: MOże przyjedziesz do mnie co ? Spotkałabyś się z panem P. :diabloti:[/QUOTE]To może i ja postaram się zmienić :lol: teraz Twoja kolej Izabelko :cool3: Zależy z którym panem P. :diabloti::eviltong: Bo teraz to nie wiem o którego Ci chodzi ha ha Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']To może i ja postaram się zmienić :lol: teraz Twoja kolej Izabelko :cool3: Zależy z którym panem P. :diabloti::eviltong: Bo teraz to nie wiem o którego Ci chodzi ha ha[/QUOTE] Nie! ja chcę być oryginalna :diabloti: Nie ważne z którym, jednego i drugiego bardzo polubiłaś :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']Nie! ja chcę być oryginalna :diabloti: Nie ważne z którym, jednego i drugiego bardzo polubiłaś :diabloti:[/QUOTE]I tak na swój sposób jesteś oryginalna :eviltong: Taaaaaak, normalnie pokochałam ich ha ha ha:diabloti: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']I tak na swój sposób jesteś oryginalna :eviltong: Taaaaaak, normalnie pokochałam ich ha ha ha:diabloti:[/QUOTE] dzięki hahaha Super! przekażę :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']dzięki hahaha Super! przekażę :diabloti:[/QUOTE]Widzisz jaka miła jestem :loveu: Boszzzzz Ty czasem nie bierz serio wszystkiego co mówię :diabloti: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Widzisz jaka miła jestem :loveu: Boszzzzz Ty czasem nie bierz serio wszystkiego co mówię :diabloti:[/QUOTE] oj tam raz Ci się udało :P Czemu ? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']oj tam raz Ci się udało :P Czemu ? :diabloti:[/QUOTE]Ostatnio częściej mi to się zdarza :p To chyba pytanie retoryczne :diabloti: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Ostatnio częściej mi to się zdarza :p To chyba pytanie retoryczne :diabloti:[/QUOTE] Aż trudno uwierzyć :diabloti: Nie :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Nowy rok- nowa Iza :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] hahahahahaha :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']Aż trudno uwierzyć :diabloti: Nie :evil_lol:[/QUOTE]Nowy rok- nowa Iza :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Nowy rok- nowa Iza :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] hahahahahaha :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Iza.']hahahahahaha :diabloti:[/QUOTE]To wcale nie jest śmieszne :eviltong::eviltong::eviltong: Boszzzz a te głupie posty znowu przeskakują:angryy: Quote
Recommended Posts