Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']Z tego typu komentarz to powinnam się obrazić :([/QUOTE]Nie bądź taka ponura :eviltong: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Nie bądź taka ponura :eviltong:[/QUOTE] A właśnie że będę :( Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Wszystko w rękach Wszechmocnego :evil_lol::eviltong: Specjalnie dla Ciebie kupię :multi:[/QUOTE] A któż to taki? :eviltong: To jakbyś była tak miła, to ja wolę marchewkowy :loveu: Quote
C&B Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ty zapraszasz nas do Łomży, a może wpadniesz do Zambrowa z Bobkiem? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']A właśnie że będę :([/QUOTE]Oj Izuś, wiesz, że ja tylko żartuje:loveu: [quote name='agaciaaa']A któż to taki? :eviltong: To jakbyś była tak miła, to ja wolę marchewkowy :loveu:[/QUOTE]Nie wiem, ale podobno niektórzy go znają:evil_lol: Z dodatkiem jakiego owocu?:cool3: [quote name='C&B']Ty zapraszasz nas do Łomży, a może wpadniesz do Zambrowa z Bobkiem? :diabloti:[/QUOTE]Kiedyś na pewno was odwiedzę :razz: Quote
C&B Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.'] Kiedyś na pewno was odwiedzę :razz:[/QUOTE] No mam nadzieje ;) Na wiosne spacer obowiązkowy - W Łomży lub Zambrowie - może ja już z dwoma psiurami :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Nie wiem, ale podobno niektórzy go znają:evil_lol: Z dodatkiem jakiego owocu?:cool3:[/QUOTE] Szczęściarze, ja nie znam :( Najbardziej lubię samą marchewkę :p Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Oj Izuś, wiesz, że ja tylko żartuje:loveu: Nie wiem, ale podobno niektórzy go znają:evil_lol: [/QUOTE] Wiem, wiem :loveu: A to nie jest jakis afrykański szaman ? :diabloti: Też chcę marchewkowy bez niczego :loveu: Aaa Iza mam nadzieje, ze jakieś rozrywki i miłe towarzystwo nam zapewnisz :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='C&B']No mam nadzieje ;) Na wiosne spacer obowiązkowy - W Łomży lub Zambrowie - może ja już z dwoma psiurami :diabloti:[/QUOTE]Jestem jak najbardziej za. Jak wpadniesz do mnie na weekend to nawet przykimac będziesz mogła :) Oooo, a jakiego drugiego psa planujesz?:cool3: [quote name='agaciaaa']Szczęściarze, ja nie znam :( Najbardziej lubię samą marchewkę :p[/QUOTE]No ja niestety też nie znam :-( To będzie i sama marchewka :multi: [quote name='Iza.']Wiem, wiem :loveu: A to nie jest jakis afrykański szaman ? :diabloti: Też chcę marchewkowy bez niczego :loveu: Aaa Iza mam nadzieje, ze jakieś rozrywki i miłe towarzystwo nam zapewnisz :diabloti:[/QUOTE]Ha ha możliwe :diabloti: Jakie wy zachcianki macie :evil_lol: Moje towarzystwo wam nie wystarczy?:evil_lol: Quote
C&B Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Jestem jak najbardziej za. Jak wpadniesz do mnie na weekend to nawet przykimac będziesz mogła :) Oooo, a jakiego drugiego psa planujesz?:cool3: [/QUOTE] U mnie też jest miejsce na przekimalnie :D Powiedzmy, ze drugi pies zaplanował się sam, ale na razie nic więcej nie mówię, bo jeszcze nie pewne, i sama sobie nie chcę zrobić nadziei... Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']Też chcę marchewkowy bez niczego :loveu: Aaa Iza mam nadzieje, ze jakieś rozrywki i miłe towarzystwo nam zapewnisz :diabloti:[/QUOTE] Iza jak zwykle się ze mną zgadza :loveu: Noooo właśnie właśnie :cool3: koniecznie męskie towarzystwo a:diabloti: :eviltong: [quote name='Izabela124.']To będzie i sama marchewka :multi: Moje towarzystwo wam nie wystarczy?:evil_lol:[/QUOTE] Jak ja lubię jak ktoś spełnia moje zachcianki :loveu: No wybacz ale..... :diabloti: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='agaciaaa']Iza jak zwykle się ze mną zgadza :loveu: Noooo właśnie właśnie :cool3: koniecznie męskie towarzystwo a:diabloti: :eviltong: No wybacz ale..... :diabloti:[/QUOTE] Nie mogłabym inaczej :loveu: No dokładnie :diabloti: I znów się z Tobą zgodzę... :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='C&B']U mnie też jest miejsce na przekimalnie :D Powiedzmy, ze drugi pies zaplanował się sam, ale na razie nic więcej nie mówię, bo jeszcze nie pewne, i sama sobie nie chcę zrobić nadziei...[/QUOTE]No to super :) To jesteśmy umówione jak bedzie cieplej :cool3: Teraz to mnie ciekawość zżera :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Iza jak zwykle się ze mną zgadza :loveu: Noooo właśnie właśnie :cool3: koniecznie męskie towarzystwo a:diabloti: :eviltong: Jak ja lubię jak ktoś spełnia moje zachcianki :loveu: No wybacz ale..... :diabloti:[/QUOTE]Boszzzz jaka Ty niewyżyta :diabloti: Szczególe jak ja Ci spełniam :evil_lol: Pójdziemy do klubu i tam spełnisz swoje zachcianki :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']Nie mogłabym inaczej :loveu: No dokładnie :diabloti: I znów się z Tobą zgodzę... :diabloti:[/QUOTE] :loveu::loveu: No to Iza ma trudne zadanie :diabloti: Ach jakie my zgodne :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']Nie mogłabym inaczej :loveu: No dokładnie :diabloti: I znów się z Tobą zgodzę... :diabloti:[/QUOTE]Jakie wy ostatnio zgodne jesteście :roll::diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='agaciaaa']:loveu::loveu: No to Iza ma trudne zadanie :diabloti: Ach jakie my zgodne :loveu:[/QUOTE]Spokojnie, poradzę sobie :diabloti: Nie pisz w tym samym czasie co ja :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Boszzzz jaka Ty niewyżyta :diabloti: Szczególe jak ja Ci spełniam :evil_lol: Pójdziemy do klubu i tam spełnisz swoje zachcianki :evil_lol:[/QUOTE] Hahaha od razu niewyżyta :lol: nie przesadzaj tylko kombinuj towarzystwo :eviltong: Nie tylko, no ale niech Ci będzie, że Ty szczególnie :loveu: W klubie? :roll: :evil_lol: Quote
C&B Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']No to super :) To jesteśmy umówione jak bedzie cieplej :cool3: Teraz to mnie ciekawość zżera :evil_lol: [/QUOTE] Ciekawość to pierwszy stopień do piekła! Myślę, że nie długo jakieś info dam w galerii, ale na razie sama musze czekać :P Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Jakie wy ostatnio zgodne jesteście :roll::diabloti:[/QUOTE] Nie ostatnio tylko zawsze :loveu: [quote name='Izabela124.']Spokojnie, poradzę sobie :diabloti: Nie pisz w tym samym czasie co ja :eviltong:[/QUOTE] Zobaczymy, ja jestem wymagająca :diabloti: :eviltong: To Ty piszesz w tym samym co ja :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='agaciaaa']Hahaha od razu niewyżyta :lol: nie przesadzaj tylko kombinuj towarzystwo :eviltong: Nie tylko, no ale niech Ci będzie, że Ty szczególnie :loveu: W klubie? :roll: :evil_lol:[/QUOTE]Sama sobie je kombinuj, przyjedz jutro to będziesz miała towarzystwo :diabloti: No ja myślę :eviltong: Ha ha tak :diabloti: [quote name='C&B']Ciekawość to pierwszy stopień do piekła! Myślę, że nie długo jakieś info dam w galerii, ale na razie sama musze czekać :P[/QUOTE]I tak wybieram się do piekła :diabloti: Będę niecierpliwie czekała :cool3: [quote name='agaciaaa']Nie ostatnio tylko zawsze :loveu: Zobaczymy, ja jestem wymagająca :diabloti: :eviltong: To Ty piszesz w tym samym co ja :eviltong:[/QUOTE]No nie wiem czy zawsze :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Sama sobie je kombinuj, przyjedz jutro to będziesz miała towarzystwo :diabloti: No ja myślę :eviltong: Ha ha tak :diabloti: No nie wiem czy zawsze :eviltong:[/QUOTE] No jak sama, nie znam nikogo z Łomży :roll: chyba że mam przyjechać ze swoim towarzystwem :diabloti: Ty myślisz? :crazyeye: :eviltong: Zawsze zawsze :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='agaciaaa']No jak sama, nie znam nikogo z Łomży :roll: chyba że mam przyjechać ze swoim towarzystwem :diabloti: Ty myślisz? :crazyeye: :eviltong: Zawsze zawsze :loveu:[/QUOTE]Ty mnie lepiej nie denerwuj :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Ty mnie lepiej nie denerwuj :diabloti:[/QUOTE] Ale czym ja Cię niby denerwuje? :roll: I dlaczego odpowiedziałaś jednym zdaniem na moje trzy wypowiedzi :( Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='agaciaaa']Ale czym ja Cię niby denerwuje? :roll: I dlaczego odpowiedziałaś jednym zdaniem na moje trzy wypowiedzi :([/QUOTE]Bo miałam taką zachciankę :eviltong: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='agaciaaa']:loveu::loveu: No to Iza ma trudne zadanie :diabloti: Ach jakie my zgodne :loveu:[/QUOTE] :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Izabela124.']Jakie wy ostatnio zgodne jesteście :roll::diabloti:[/QUOTE] Jak zawsze :loveu: :loveu: :loveu: Przestańcie tyle pisać :diabloti: Iza, nie wykręcaj się tylko szukaj towarzystwa, ja też nikogo w Łomży nie znam, no oprócz Martyny od Grama :evil_lol: Quote
Recommended Posts