Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Feigned']hahahaha ja też mam wtorek wolny! piona! :diabloti:[/QUOTE]Witaj w klubie :loveu: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Feigned']hahahaha ja też mam wtorek wolny! piona! :diabloti:[/QUOTE] Wiem :( [quote name='Izabela124.']Trzeba było do "mojej" szkoły przyjść się uczyć :lol: Nikogo, bo ja nie oszukuję :eviltong: Ja Cię szybko wykuruję jak do mnie wpadniesz :diabloti:[/QUOTE] Spadaj ;P Pfff hahah :diabloti: Ciekawe jak :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.'] Spadaj ;P Pfff hahah :diabloti: Ciekawe jak :diabloti:[/QUOTE]Sama się zbadaj :diabloti: Masz jakieś wątpliwości? :razz: Ja już mam swoje sposoby :evil_lol: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Sama się zbadaj :diabloti: Masz jakieś wątpliwości? :razz: Ja już mam swoje sposoby :evil_lol:[/QUOTE] Tekst jak z przedszkola :diabloti: Niewielkie mam :evil_lol: Oj chyba wole ich nie sprawdzać :shake::diabloti: Quote
Cienka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja też mam wolne we wtorek (bo odbieram dzień za pracującą sobotę). Ale jak jeszcze studiowałam to nasza obrotna Starostka dogadywała się z wykładowcami, i zajęcia mieliśmy tylko do środy,wtedy to była laba. Ze świętami to czasem zapominałam, że studiuje:diabloti: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Cienka']Ja też mam wolne we wtorek (bo odbieram dzień za pracującą sobotę). Ale jak jeszcze studiowałam to nasza obrotna Starostka dogadywała się z wykładowcami, i zajęcia mieliśmy tylko do środy,wtedy to była laba. Ze świętami to czasem zapominałam, że studiuje:diabloti:[/QUOTE] Oooo czadowo miałaś, aż zazdraszam :cool3: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']Tekst jak z przedszkola :diabloti: Niewielkie mam :evil_lol: Oj chyba wole ich nie sprawdzać :shake::diabloti:[/QUOTE]No i dobrze :eviltong: To podziel się z nami nimi :evil_lol: Ja myślę, że chcesz je spr :diabloti: [quote name='Cienka']Ja też mam wolne we wtorek (bo odbieram dzień za pracującą sobotę). Ale jak jeszcze studiowałam to nasza obrotna Starostka dogadywała się z wykładowcami, i zajęcia mieliśmy tylko do środy,wtedy to była laba. Ze świętami to czasem zapominałam, że studiuje:diabloti:[/QUOTE]U nas też jak zbliżają się jakieś święta to np. z 9 lekcji robią się 3 :evil_lol: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']No i dobrze :eviltong: To podziel się z nami nimi :evil_lol: Ja myślę, że chcesz je spr :diabloti: [/QUOTE] A myślałam że już nieco starsza jesteś :diabloti: publicznie wolałabym nie :evil_lol: Obawiam się, ze nie masz racji :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']A myślałam że już nieco starsza jesteś :diabloti: publicznie wolałabym nie :evil_lol: Obawiam się, ze nie masz racji :diabloti:[/QUOTE]Będę wiecznym dzieckiem :eviltong::diabloti: To pogadamy jak się spotkamy :lol: Dlaczego? Moje lekarstwa są legalne :diabloti: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Będę wiecznym dzieckiem :eviltong::diabloti: To pogadamy jak się spotkamy :lol: Dlaczego? Moje lekarstwa są legalne :diabloti:[/QUOTE] Nie wiem czy to dobrze :( Okeeeej :lol: Nie wiem czy wiesz, ale mam chory żołądek i nie mogę spożywać wynalazków :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ale tam zaprzęgowców było na tym pikniku:loveu: :loveu: Bobik ma bardzo fajne ubranko :loveu: :loveu: :loveu: przygody z autobusami współczuje:shake: :shake: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']Nie wiem czy to dobrze :( Okeeeej :lol: Nie wiem czy wiesz, ale mam chory żołądek i nie mogę spożywać wynalazków :diabloti:[/QUOTE]Jasne, że dobrze Ale chyba alkohol możesz spożywać? :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']ale tam zaprzęgowców było na tym pikniku:loveu: :loveu: Bobik ma bardzo fajne ubranko :loveu: :loveu: :loveu: przygody z autobusami współczuje:shake: :shake:[/QUOTE]No było i jakie to wszystko miziaste :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Bobik ma świetny kubraczek, bardzo mu pasuje :) Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Bobik ma świetny kubraczek, bardzo mu pasuje :)[/QUOTE]I chociaż trochę ciepełka mu daje :p Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Cienka']alkohol też niszczy żołądek :eviltong:[/QUOTE]W dużych ilościach na pewno :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']Agacia, jedziemy do niej w sobotę ? :diabloti:[/QUOTE] No trzeba by się wybrać :cool3: tylko Ty wyzdrowiej szybko! :razz: [quote name='Izabela124.']Mogłabyś to dla mnie zrobić :cool3: Już dawno Cię nie widziałam :-([/QUOTE] Wiem, wiem, usychasz z tęsknoty, ja też :( [quote name='Izabela124.']Ale chyba alkohol możesz spożywać? :evil_lol:[/QUOTE] To wy zamierzacie spożywać alkohol? :roll: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Jasne, że dobrze Ale chyba alkohol możesz spożywać? :evil_lol: [/QUOTE] Alkohol tylko w niewielkich ilościach :P Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='agaciaaa'] Wiem, wiem, usychasz z tęsknoty, ja też :( To wy zamierzacie spożywać alkohol? :roll:[/QUOTE]Dlatego musisz szybko mnie odwiedzić :-( No coś Ty! Tylko i wyłącznie sok porzeczkowy coby dobrze na krążenie zrobił :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']Alkohol tylko w niewielkich ilościach :P[/QUOTE]spoko, na pewno dam radę Cię jakoś uleczyć :evil_lol: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']spoko, na pewno dam radę Cię jakoś uleczyć :evil_lol:[/QUOTE] Zobaczymy :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Iza.']Zobaczymy :diabloti:[/QUOTE]W końcu jestem przyszłym Wetem :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Dlatego musisz szybko mnie odwiedzić :-( No coś Ty! Tylko i wyłącznie sok porzeczkowy coby dobrze na krążenie zrobił :evil_lol:[/QUOTE] Ja jestem chętna, teraz wszystko w rękach Izy :diabloti: Uff, już myślałam.. i chciałam się wycofać :cool3: ale soczku się bardzo chętnie napije :p Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Izabela124.']W końcu jestem przyszłym Wetem :diabloti:[/QUOTE] Z tego typu komentarz to powinnam się obrazić :( Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='agaciaaa']Ja jestem chętna, teraz wszystko w rękach Izy :diabloti: Uff, już myślałam.. i chciałam się wycofać :cool3: ale soczku się bardzo chętnie napije :p[/QUOTE]Wszystko w rękach Wszechmocnego :evil_lol::eviltong: Specjalnie dla Ciebie kupię :multi: Quote
Recommended Posts