Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='gordonowa']OJ takich rzeczy nie puszczają płazem :evil_lol:
No właśnie, nie opuszczaj praktyk bo potem będziesz złym wetem i na życie nie zarobisz:evil_lol: Pomyśl, kiedyś na dogo będą pisać :
Ooooo nie! Błagam cię nie idź do tej wetki Izabeli G. bo nic nie umie :evil_lol::evil_lol: he he he :diabloti:[/quote]Buhaha dobre:evil_lol:

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]witajcie Bobiki, przyszłe weterynarze :multi:

czy Bobik zostanie Twoim asystentem? :cool3:

pozdrawiamy wakacyjnie znad morza :loveu:
[/B][/COLOR][/quote]Hejos
no jasne, że zostanie:evil_lol::diabloti:

[quote name='deer_1987']cala klasa poszliscie sobie?[/quote]Nie, bo połowa grupy miała inne lekcje

[quote name='xxSweetGirl93xx']oj iza nieładnie ty powinnas byc na wszystkich bo nawet kleszcza wyjąć nie potrafisz:evil_lol:[/quote]Haha potrafię:eviltong:

[quote name='Martunia']No jak tak można opuszczać lekcje? :D
Niegrzeczna pani przyszła wet. :evil_lol:[/quote]Już więcej nie będę:lol:

[quote name='Asiaczek']Najpiękniejsze ujęcie...:loveu:
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9616.jpg[/URL]

Pzdr.[/quote]Dziękować:loveu:

Posted

Nie potrafisz bo rozwaliłas kleszcza mickeya przy wyciąganiu na dwie połówki i na ziemie u nas w pokoju wywaliłas jedną czesc a drugą za okno wiec mi nie mów ze umiesz:evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Nie potrafisz bo rozwaliłas kleszcza mickeya przy wyciąganiu na dwie połówki i na ziemie u nas w pokoju wywaliłas jedną czesc a drugą za okno wiec mi nie mów ze umiesz:evil_lol:[/quote]Hehe ale to tylko raz mi się zdarzyło:eviltong:

Posted

[quote name='gordonowa']Klik i smaczek :loveu::loveu::evil_lol:[/quote]hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='xxSweetGirl93xx']no ale moze sie powtórzyc ty powinnas chodzic na te praktyki naprawde:evil_lol:[/quote]Będę chdziła mamusiu:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Nie potrafisz bo rozwaliłas kleszcza mickeya przy wyciąganiu na dwie połówki i na ziemie u nas w pokoju wywaliłas jedną czesc a drugą za okno wiec mi nie mów ze umiesz:evil_lol:[/quote]
Oczywiście wiadomo kto musiał wyciągać tą drugą połówkę:diabloti:

Posted

[quote name='magda_drakkar']Oczywiście wiadomo kto musiał wyciągać tą drugą połówkę:diabloti:[/quote]:eviltong::eviltong::eviltong:
[CENTER][B]Ja dziołchy spadam na kolację, jutro wpadnę:loveu:
[/B][/CENTER]

Posted

Izka, jeśli się nie mylę, to masz dzisiaj urodziny, no nie? :cool3:

[COLOR=Red][B]Wszystkiego najlepszego kochana!! [/B][/COLOR]:loveu::loveu::loveu:
:laola:
:new-bday: :tort: :BIG: :cunao: