Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 oj iza nieładnie ty powinnas byc na wszystkich bo nawet kleszcza wyjąć nie potrafisz:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No jak tak można opuszczać lekcje? :D Niegrzeczna pani przyszła wet. :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Najpiękniejsze ujęcie...:loveu: [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9616.jpg[/url] Pzdr. Quote
Izabela124. Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='gordonowa']OJ takich rzeczy nie puszczają płazem :evil_lol: No właśnie, nie opuszczaj praktyk bo potem będziesz złym wetem i na życie nie zarobisz:evil_lol: Pomyśl, kiedyś na dogo będą pisać : Ooooo nie! Błagam cię nie idź do tej wetki Izabeli G. bo nic nie umie :evil_lol::evil_lol: he he he :diabloti:[/quote]Buhaha dobre:evil_lol: [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]witajcie Bobiki, przyszłe weterynarze :multi: czy Bobik zostanie Twoim asystentem? :cool3: pozdrawiamy wakacyjnie znad morza :loveu: [/B][/COLOR][/quote]Hejos no jasne, że zostanie:evil_lol::diabloti: [quote name='deer_1987']cala klasa poszliscie sobie?[/quote]Nie, bo połowa grupy miała inne lekcje [quote name='xxSweetGirl93xx']oj iza nieładnie ty powinnas byc na wszystkich bo nawet kleszcza wyjąć nie potrafisz:evil_lol:[/quote]Haha potrafię:eviltong: [quote name='Martunia']No jak tak można opuszczać lekcje? :D Niegrzeczna pani przyszła wet. :evil_lol:[/quote]Już więcej nie będę:lol: [quote name='Asiaczek']Najpiękniejsze ujęcie...:loveu: [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9616.jpg[/URL] Pzdr.[/quote]Dziękować:loveu: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nie potrafisz bo rozwaliłas kleszcza mickeya przy wyciąganiu na dwie połówki i na ziemie u nas w pokoju wywaliłas jedną czesc a drugą za okno wiec mi nie mów ze umiesz:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Nie potrafisz bo rozwaliłas kleszcza mickeya przy wyciąganiu na dwie połówki i na ziemie u nas w pokoju wywaliłas jedną czesc a drugą za okno wiec mi nie mów ze umiesz:evil_lol:[/quote]Hehe ale to tylko raz mi się zdarzyło:eviltong: Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Izabela124.'] Już więcej nie będę:lol: [/quote] Klik i smaczek :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 no ale moze sie powtórzyc ty powinnas chodzic na te praktyki naprawde:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='gordonowa']Klik i smaczek :loveu::loveu::evil_lol:[/quote]hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']no ale moze sie powtórzyc ty powinnas chodzic na te praktyki naprawde:evil_lol:[/quote]Będę chdziła mamusiu:diabloti::evil_lol: Quote
Magot Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Nie potrafisz bo rozwaliłas kleszcza mickeya przy wyciąganiu na dwie połówki i na ziemie u nas w pokoju wywaliłas jedną czesc a drugą za okno wiec mi nie mów ze umiesz:evil_lol:[/quote] Oczywiście wiadomo kto musiał wyciągać tą drugą połówkę:diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='magda_drakkar']Oczywiście wiadomo kto musiał wyciągać tą drugą połówkę:diabloti:[/quote]:eviltong::eviltong::eviltong: [CENTER][B]Ja dziołchy spadam na kolację, jutro wpadnę:loveu: [/B][/CENTER] Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 oj iza iza:) mam nadzieje ze bedziesz chodzic:) to do jutra:):):D:D dobranoc córuś:evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hej... :) Widziałam wszystkie foteki są świetne... A Iza z tymi wagarami na początku juz przesadzasz... było troszkę odczekać nie łdnie ojj i to bardzo... :P Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Oj Iza, Iza, Ty niegrzeczna dziewczyno. :D Dobranoc! :hand: Quote
agaciaaa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Oj Iza, Iza, co z Ciebie wyrośnie...:shake: :evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 czesc Izaaaa .... jak tam sie mieszke bez rodzinki ;p? Quote
taxelina Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ciekawe czy dzis grzeczna bedziesz.. Quote
Sweet Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 witaj izuś:D co tam jak w szkole?? dzisiaj miałas tez praktyki??:D Quote
Cheritka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Chyba jest bardzo zajęta bo nawet do siebie nie zagląda :roll: Quote
M&T Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Izka, jeśli się nie mylę, to masz dzisiaj urodziny, no nie? :cool3: [COLOR=Red][B]Wszystkiego najlepszego kochana!! [/B][/COLOR]:loveu::loveu::loveu: :laola: :new-bday: :tort: :BIG: :cunao: Quote
Recommended Posts