Ewa3 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejos :diabloti: To zdjecia z czerwca były:eviltong: A nie zamierzasz brac tymczasika??:cool3: Dziękowac[/quote] Nie:diabloti: Mam dwa małe kociaki na DT:lol: jeden to ten którego jeszcze widziałas, a drugi to wczoraj przybył. Sa w podobnym wieku i juz do adopcji:cool3: moze kota wezmiesz do internatu:eviltong: A do Białego jakos przypadkiem nie planujesz sie wybrac;p wiem, ze teraz nie masz kiedy, ale moze..:razz: zaprowadze Cie na schody ruchome:evil_lol::razz::lol: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9823.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9824.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9825.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9826.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9827.jpg[/IMG] Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='Ewa3']Nie:diabloti: Mam dwa małe kociaki na DT:lol: jeden to ten którego jeszcze widziałas, a drugi to wczoraj przybył. Sa w podobnym wieku i juz do adopcji:cool3: moze kota wezmiesz do internatu:eviltong: A do Białego jakos przypadkiem nie planujesz sie wybrac;p wiem, ze teraz nie masz kiedy, ale moze..:razz: zaprowadze Cie na schody ruchome:evil_lol:[/quote]Podeślij fotkę tego ślepaczka, którego widziałam, ciekawi mnie jak już wygląda Na wystawie byłam w Białym, z Twoją mamcią rozmawiałam:cool3: Hehe już nie pomylę się na schodach:eviltong: Na pewno się wybiorę, ale nie wiem kiedy:lol: Quote
Ewa3 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Podeślij fotkę tego ślepaczka, którego widziałam, ciekawi mnie jak już wygląda Na wystawie byłam w Białym, z Twoją mamcią rozmawiałam:cool3: Hehe już nie pomylę się na schodach:eviltong: Na pewno się wybiorę, ale nie wiem kiedy:lol:[/quote] Bede dzis zgrywac na kompa to podesle;) Oj, ale mnie nie było:p zawsze tak jest, ze jak cos sie dzieje to wszystko na raz;) No zobaczymy:cool3: pewnie cos innego smiesnzego wymyslisz;p bedzie kolejny odcinek Iza w wielkim miescie- Białymstoku:evil_lol::eviltong: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='Ewa3']Bede dzis zgrywac na kompa to podesle;) Oj, ale mnie nie było:p zawsze tak jest, ze jak cos sie dzieje to wszystko na raz;) No zobaczymy:cool3: pewnie cos innego smiesnzego wymyslisz;p bedzie kolejny odcinek Iza w wielkim miescie- Białymstoku:evil_lol::eviltong:[/quote]Ok, to czekam ;) Hehe Białystok wcale nie taki wielki:eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:śliczne fotaski ale naj naj Bobikowe z prezentem;) dasz radę w internacie :kciuki: powodzonka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:śliczne fotaski ale naj naj Bobikowe z prezentem;) dasz radę w internacie :kciuki: powodzonka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Hej Aluś:loveu: Bo Bobiś najpiękniejszy:evil_lol: Daję rade tylko najgorsze, że trudno tam do kompika się dostac:shake: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Hej bobiki :multi:[/quote]Witanko Aniu:loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='Kinguska']Witam ;) Bobik jest świetny :razz:[/quote]Hi Dziekowac:loveu: Quote
Wyjątek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Witaj Izabelo!:multi: Dawno Cię nie 'widziałam':cool3:[/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Witaj Izabelo!:multi: Dawno Cię nie 'widziałam':cool3:[/B][/COLOR][/quote]Witanko po długiej przerwie:multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [CENTER][B]Ja już uciekam:hand::hand::hand: Na pewno w tygodniu zajrzę, pozdrawiam:buzi: [/B][/CENTER] Quote
ewatr Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [B][COLOR=darkorchid]Witaj Izabelo :loveu: oj co ja tu czytam ? W internacie Cie zamknęłi :crazyeye:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]bez TV i komputera ? ..normalnie moje wyrazy współczucia :eviltong:[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=darkorchid]A tak serio to jakos człowiek sie do wszystkiego umie przyzwyczaic na szczęscie :lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Pozdrawiamy z Armanim !!![/COLOR][/B] Quote
Wyjątek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [B][url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9814.jpg[/url] Bobik:loveu: [/B] Quote
Martunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Heja! :hand: Super zdjęcia ze zlotu. :) Quote
ewka i haker Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 witamy i czekamy na ciebie boze nie dalam bym rady w takim internacie Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='łapeczek']heyoooo wam ;][/quote]Elo [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Witaj Izabelo :loveu: oj co ja tu czytam ? W internacie Cie zamknęłi :crazyeye:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]bez TV i komputera ? ..normalnie moje wyrazy współczucia :eviltong:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]A tak serio to jakos człowiek sie do wszystkiego umie przyzwyczaic na szczęscie :lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Pozdrawiamy z Armanim !!![/COLOR][/B][/quote]Witamko Już powoli się przyzwyczajam:lol: [quote name='Wyjątek'][B][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9814.jpg[/URL] Bobik:loveu: [/B][/quote]:loveu: [quote name='M&T']witanko :loveu::loveu:[/quote]Hello [quote name='Martunia']Heja! :hand: Super zdjęcia ze zlotu. :)[/quote]DZień doberek [quote name='deer_1987']oj juz pojechalas..[/quote]Nio, już nawe zdążyłam się rozpakowac i teraz na kompika sobie weszłam [quote name='ewka i haker']witamy i czekamy na ciebie boze nie dalam bym rady w takim internacie[/quote]Hej Da się przyzwyczaic Quote
Sweet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 hejo iza:) szybko pojechałas do domu... jak ten weekend szybko minął... i znowu cie nie bedzie... eh... czemu musiałas sie wyprowadzic i tak przez 4 lata będzie;/ Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hejo iza:) szybko pojechałas do domu... jak ten weekend szybko minął... i znowu cie nie bedzie... eh... czemu musiałas sie wyprowadzic i tak przez 4 lata będzie;/[/quote]Hejos Pojechałam wcześniej, bo późniejszego autobusu nie miałam, pozatym długo się jedzie i późno był była Oj bardzo szybko minął, w mgnieniu oka normalnie Ale jakoś te 5dni też szybko miną Nie będzie tak źle, święta są, weekendy, wakacje i jakoś to bedzie, pewnie jak zacznę pracowac to na stancję pójdę, ale to nie pewne jeszcze Quote
Sweet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 aa to tak... to autobusem jezdzisz?? ile masz dokładnie tam km z domu?? miejmy nadzieje ze miną szybko:) bedziesz pracowac? gdzie?? a ty masz niedługo urodziny nie? 9 dobrze pamietam?? Quote
Recommended Posts