akodirka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']hehehe przestan ;] wyluzuj ....to juz jutro ???[/QUOTE] dzisiaj :diabloti::razz: tez do Izy napisalam :P Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dzis ;] ojejku a buty juz masz ??? fajnie wszyscy do Izy pisza ;] heheh to ja zaraz napisze do Ady ;] Quote
akodirka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 mam, z rana o 8 musialam wstawac i do sklepu leciec :roll: jakies kupilam, tyle, ze maja obcas i nie wiem, czy sie nie wywale :diabloti: Iza mi odpisala, ze jest super, ze na dogo wszystko opowie, ze Bobi dobrze zniosl podroz i ze super ludzi poznała :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ooooooooooooo to dobrze;] juz sie nie mog doczekac jej powrotu i rejacji ;p Quote
Iza. Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='akodirka']mam, z rana o 8 musialam wstawac i do sklepu leciec :roll: jakies kupilam, tyle, ze maja obcas i nie wiem, czy sie nie wywale :diabloti: Iza mi odpisala, ze jest super, ze na dogo wszystko opowie, ze Bobi dobrze zniosl podroz i ze super ludzi poznała :diabloti:[/quote] A nie mogłaś sobie zwykłych balerin kupić ? :diabloti: Trochę jej zazdroszczę tego zlotu :eviltong: Quote
akodirka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek'] juz sie nie mog doczekac jej powrotu i rejacji ;p[/QUOTE] pewnie nas zbije po kolei :evil_lol: [quote name='Iza13']A nie mogłaś sobie zwykłych balerin kupić ? :diabloti:[/QUOTE] nie lubie takich :razz: nie wiedziec czemu, mam jakis uraz do nich :diabloti: Quote
Iza. Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='akodirka'] nie lubie takich :razz: nie wiedziec czemu, mam jakis uraz do nich :diabloti:[/quote] Kurde to co Ty lubisz, na obcasie be, baleriny be weź w adidasach idź :diabloti: Quote
akodirka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 bo mi ciezko dogodzic jest :diabloti: najchetniej bym poszla w adidaskach :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 hehehe nie no mam nadzieje ze przezyjemy ;] Quote
akodirka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jak cos, to wszytsko na Ciebie zwalimy :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='akodirka']bo mi ciezko dogodzic jest :diabloti: najchetniej bym poszla w adidaskach :evil_lol:[/quote] Widzę właśnie, ze Ci ciężko dogodzić :evil_lol: Ja ostatnio jak byłam na weselu to 3 razy buty zmieniałam :evil_lol: Quote
akodirka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 to chyba jeszcze torbe podrozna zabralas ze soba na buty :diabloti: kurde, ja sie boje tego slubu i wesela :wallbash: Quote
Iza. Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='akodirka']to chyba jeszcze torbe podrozna zabralas ze soba na buty :diabloti: kurde, ja sie boje tego slubu i wesela :wallbash:[/quote] Niee :shake: reklamówkę :evil_lol: Czego Ty się boisz ? Quote
akodirka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 nie wiem czego, jakos tak :shake: a gdzie sie łapeczka podziała? :razz: Quote
Iza. Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='akodirka']nie wiem czego, jakos tak :shake: a gdzie sie łapeczka podziała? :razz:[/quote] Pff to żeś se znalazła powód :evil_lol: Poszła se pewnie :evil_lol: ja też idę na razieeeee :cool3: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='akodirka']nie wiem czego, jakos tak :shake: a gdzie sie łapeczka podziała? :razz:[/QUOTE] zniknelam na momencik bo wciagnely mnie posty na temat jednej suni ze schroniska ktora nie wygrala walki z rakiem [*]:placz: Quote
akodirka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 to ja tez ide - nie bede gorsza :razz::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ja przychodze a wy idziecie ;] no dzieki juz nie bede tu przychodzic jak tak robicie ;p Quote
taxelina Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 malo zostalo do 1000, dojdzmy do 10 000 :D Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 taaa jasne w dwa dni ;] hehehe marzenia ;p Quote
Recommended Posts