łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 to wszysy im zazdroszcza ;] ja za to sie wybieram za rok ;p Quote
dagusiek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ja pomyślę, może też się wybiorę...:roll::cool3: Zależy też gdzie będzie organizowany zlot na następny rok:p Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 wlasnie wszystko od tego zalezy ;] mam nadzieje ze nie za daleko od poznania ;p Quote
akodirka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='deer_1987']Dobra czas do pracy.. uciekam![/QUOTE] wspolczuje :razz: a ja mam waaaakacje :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ja tez ktore sie powoli koncza ;] i bedzie trzeba staic czolo w nowej szkole ;[ czesc wam wszystkim !! Quote
akodirka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='łapeczek'] ktore sie powoli koncza ;] i bedzie trzeba staic czolo w nowej szkole ;[ czesc wam wszystkim !![/QUOTE] brrr racja... ja przez cale wakacje mysle tylko o nowej szkole :placz: czesc :razz: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 czesc ;] nooo nowa szkola ;] boze ;[ ja na szczescie sama nie bede bo w jedej nowej klasie bedzie ze mna kolezanka z podstwowki no i z gimnazjum ... poprostu cale zycie bylysmy razem ;] Quote
akodirka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='łapeczek']czesc ;] nooo nowa szkola ;] boze ;[ ja na szczescie sama nie bede bo w jedej nowej klasie bedzie ze mna kolezanka z podstwowki no i z gimnazjum ... poprostu cale zycie bylysmy razem ;][/QUOTE] jesli mnie nie przeniosa to w klasie nie bede znala nikogo, a jesli mnie przeniosa to bede w klasie z taka dziewczyna co sie w podstawowce uczylam i sie z nia zadawalam, ale po tym, jak pod koniec 6 kl przyszla taka nowa, strasznie bogata dziewczyna to sie strasznie zmienila no i przez 3 lata w gim. tez zachowywala sie jak ktos inny :roll: ale za to bede znala kilka osob z innych pierwszych klas no i ze starszych rocznikow tez kilka osb znam :razz: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ooooooooo to zawsze cos ;] a idziesz do LO ??? Quote
akodirka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='łapeczek']ooooooooo to zawsze cos ;] a idziesz do LO ???[/QUOTE] i bedzie tam tez Iza od Luny z dogo :razz: taaak :razz: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ooooooooo fajnie ;] ciekawe kogo ja poznam z Dogo w LO ;] pewnie tylko moja kkumple cobedziemy razem (Marcia&Parys) ;] a moze ktos sie znajdzie jeszcze ;p a na jaki profil ??? Quote
akodirka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 dostalam sie na artystyczny (hist. i wok rozszezone z ruskim jezykiem) a chce sie przeniesc do ekonomicznej (matma i gegra tez z ruskim). Nie wiem ile razy juz to tu pisalam :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 oooo sorryyy musiala przegapic ;] a ja sie dostalam do przyrodniczej ;] na biol - geo .... i mi to pasuje z j.niemieckim i j. angielskim ;] (dobra lece z pieskieb bede za jakic czas ;p) Quote
akodirka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 tylko wracaj szybko, bo musimy tu nagadac jeszcze :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 oooooooo juz jestem ;] i zaraz na mojej galeri pojawia sie nowe foty zapraszam ;p Quote
taxelina Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ale padnieta wrocilam.. jednak sie troche jedzie na wybieg, tam 2 h bylam i powrote tez zajal Quote
taxelina Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no to sie starajcie :D ja ide konczyc zmiejszac foty z wycieczki po moim miescie Quote
akodirka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a co ja bede sama do siebie gadac? :diabloti: Quote
Recommended Posts