łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 mi tez brakuje pomyslu al moze cos za chwilke wymysle ;] Quote
Selenne Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='łapeczek']heheh a co ;] zostalo nam jeszcze jakies 22 strony do 1000 damy rade ???!!!!!!!!!![/quote] Bob budowniczy zawsze da radę! :diabloti: Quote
Dozia_13 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Iza mi pisała, że złapał je deszcze i bardzo tęskni... Nie dojechały jeszcze do Poznania... Ciekawe jaką tam będą mieli pogode... Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 uuuuuuuu to dlugo jada do Poznania ;] w poznaniu narazie nie pada ale zobaczy sie co bedzie potem .... Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='łapeczek']no to si ;] ktos ma jakis interesujacy temat ???[/QUOTE] do wyboru: weci, zoologiki, wesela :diabloti: :evil_lol: Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='łapeczek']to ja prosze wesela;][/QUOTE] ale pozniej, bo teraz ide moje seriale ogladac :diabloti: Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='łapeczek']dobra dobra a jakie seriale ogladasz ???[/QUOTE] wole sie nie przyznawac :evil_lol: nadodatek po angielsku na youtube bo nie chce mi sie sciagac i napisow szukac. Ale jak narazie rozumiem o co mniej wiecej chodzi :lol: Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='łapeczek']hehe no powiedz jakie ???[/QUOTE] nieee, bo to prawie bajki są :evil_lol::diabloti::razz: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 no powiedz prosze obiecuje nie bede sie smiala;] Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='łapeczek']no powiedz prosze obiecuje nie bede sie smiala;][/QUOTE] nie bo sie wstydam :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ej no tylko nie mów że Naruto czy coś innego w tym stylu xD :PP Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Iza13']Ej no tylko nie mów że Naruto czy coś innego w tym stylu xD :PP[/QUOTE] nieee to sa filmy ale maja prawie bajkowa tresc :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Aha no to niezle ;] tytuly fajnie brzmia ;] a jakis link masz do nichh moze tez bym sobie ogladnela;p Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='łapeczek']Aha no to niezle ;] tytuly fajnie brzmia ;] a jakis link masz do nichh moze tez bym sobie ogladnela;p[/QUOTE] na youtube wpisz :razz: Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 to moze o jedzeniu pogadamy? :razz: kilka dni temu pieklam ciasto, tylko ze o polowe mniej maki wsypalam a pozniej zgasl mi pierarnik - wyszlo nie wiadomo co :razz: w czoraj znowu probowałam, tylko, ze zabralko mi maki to dosypalam innej i zapomialam o occie - tez wyszlo nie wiadomo co :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 hehe niezle ja umiem tylko piec szarlotke z gotowego ciasta francuskiego ;] Quote
Recommended Posts