baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']baffi: czyli iza jedzie do ciebie i razem jedziecie na zlot do sierakowa tak? czyli ja mam sama jechac z tatą ? czy do poznania was przywiezie twoja mama i jedziecie z nami?[/quote] jeszcze nawet nie wiem czy samochodem czy pociagiem pojedziemy... Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 no to ladnie ;] ale sie dowiesz wszystkiego i bedzie si ;] Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='baffi2']jeszcze nawet nie wiem czy samochodem czy pociagiem pojedziemy...[/quote] aha... bo cos wreszcie tacie bym musiała powiedziec ale to jak co jeszcze moge troche poczekac ale do wieczora bedziecie wiedziec?? Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 z/w ide z Maksiem na dworek ;] popstrykam mu foteczki i do wieczorka u nas sie pojawia;] Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aha... bo cos wreszcie tacie bym musiała powiedziec ale to jak co jeszcze moge troche poczekac ale do wieczora bedziecie wiedziec??[/quote] prawdopodobnie samochodem, i moja mama pewnie bedzie chciala szybko wracac, to moze wtedy nas zawiezie do poznania i z toba pojedziemy? ;) Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 dziewczyny, fotek narobcie, pamietajcie!:PP baffi, bierzesz jednak Nelly? bo na wtaku zlotu czytalam ze nie wiesz jeszcze.. ;> Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='tusia.']dziewczyny, fotek narobcie, pamietajcie!:PP baffi, bierzesz jednak Nelly? bo na wtaku zlotu czytalam ze nie wiesz jeszcze.. ;>[/quote] na 98% biorę :diabloti: Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='baffi2']prawdopodobnie samochodem, i moja mama pewnie bedzie chciala szybko wracac, to moze wtedy nas zawiezie do poznania i z toba pojedziemy? ;)[/quote] aa:) mozemy tak zrobic:) mi pasuje a tata mnie i tak musi zawieźć wiec was mozemy wziąśc:) a bedziesz wiedziała na 100% czym jedziecie i jak mniej wiecej o której??:D bo musimy sie umówić gdzie po was podjechać jak co i o której:) Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aa:) mozemy tak zrobic:) mi pasuje a tata mnie i tak musi zawieźć wiec was mozemy wziąśc:) a bedziesz wiedziała na 100% czym jedziecie i jak mniej wiecej o której??:D bo musimy sie umówić gdzie po was podjechać jak co i o której:)[/quote] wieczorem bede wiedziala. mamy swoje nr jakby co;) Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ok :) mam nadzieje ze nie całkiem późno:) ale jak co to pisz jak bedziesz wiedzieć jak jedziecie:) Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 heyo juz jeste spowrotem ;] narobilam troszke fot maksiowi bed wieczorkiem ;] Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Odpisałam na wasze posty, ale mi wcieło, za około pół godzinki wyruszam do Wawy do baffi Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [CENTER][B]Dobra, ja juz uciekam, zegnam sie na tydzień, pozdrawiam wszystkich:loveu::loveu::loveu: [/B][/CENTER] Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Do zobaczenia, mam nadzieję że traficie do nas! :) Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 pa! ;( fotek narób..:) a my Ci do 1000 za ten czas nabijemy. do roboty laski! ;P Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Tak laski do 1000 strony i jeszcze wiecej jej narobmy zeby miala co pisac ;] Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 szczerze to Jej tego zlotu zazdroszczę ; ) :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 hehe:) a ja jej nie zazdroszcze tylko sie ciesze ze jedzie:):):evil_lol: ale chce juz jutro:D Quote
Sallcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Pieske bardzo ładny , bawcie sie dobrze na zlocie ! zapraszam do naszej galerii :] Quote
ewka i haker Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 no ale nagadane....... co do szkoly bylam z ania w kasie nawet w lawce:D:D nasze wychowawczyni to glupia malpa byla jak ania pisala same muze zwiedzilismy hahah Iza gratuluje:D:D Quote
Recommended Posts