Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='tusia.']a ja marze o dostaniu sie do Liceum Ogólnokształcącego nr 4 im. Stefana Żeromskiego we Wrocławiu :loveu:[/quote]Nie mam pojęcia jakie to:diabloti::evil_lol::eviltong:

[quote name='ewka i haker']ja bym nie dala psychicznie ale tez jesli chodzi o nauke
codz moj profil jest baaaardzo podobny

ja bym jezyk napisala na 10/50 hahah[/quote]
A czemu nie dałabyś rady psychicznie?:razz:
A ja bym miała 0pkt:evil_lol:

Posted

Dobra z tym bardzo dobrze to przesadziłam:evil_lol:
weźcie mi nie mówcie o tym z języka masakra;/
oczywiscie mój rocznik to musi miec nie moze nastepny..?
ale jest pocieszenie bo byc moze my jako pierwszy rocznik to piszacy nie bedzie sie liczył ten test do przyjecia do szkoły:D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Dobra z tym bardzo dobrze to przesadziłam:evil_lol:
weźcie mi nie mówcie o tym z języka masakra;/
oczywiscie mój rocznik to musi miec nie moze nastepny..?
ale jest pocieszenie bo byc moze my jako pierwszy rocznik to piszacy nie bedzie sie liczył ten test do przyjecia do szkoły:D[/quote]Hehe ale ty masz marzenia:diabloti::eviltong: No z resztą nie wiem, moze stanie się cud i będzie tak jak piszesz:evil_lol:

Posted

[quote name='tusia.']a ja marze o dostaniu sie do Liceum Ogólnokształcącego nr 4 im. Stefana Żeromskiego we Wrocławiu :loveu:[/quote]

Mi sie marzy 8 LO im. Adama Mickiewicza w Poznaniu:loveu:

Posted

[quote name='ewka i haker']
ada napewno to piszecie i z tego co wiem to ma sie liczyc po to to jest;)[/quote]

ja słyszałam ze podobno dla mojego rocznika nie ale nie wiem dokładnie jak to ma byc...

[quote name='Izabela124.']Hehe ale ty masz marzenia:diabloti::eviltong: No z resztą nie wiem, moze stanie się cud i będzie tak jak piszesz:evil_lol:[/quote]

no wiesz:loveu::diabloti: marzenia mieć trzeba:)
fajnie by było ale to tylko przypuszczenia:eviltong:

Posted

[quote name='tusia.']specjalnie Izka dla Ciebie, linka wstawiam :diabloti: [URL]http://www.lo4.wroc.pl/[/URL] :loveu:[/quote]Szkoła jak szkoła:diabloti::eviltong:

[quote name='ewka i haker']bo ja jestem dosc wrazliwa

ada napewno to piszecie i z tego co wiem to ma sie liczyc po to to jest;)[/quote]No ja też, ale dam jakoś radę;)

[quote name='xxSweetGirl93xx']Mi sie marzy 8 LO im. Adama Mickiewicza w Poznaniu:loveu:[/quote]A mi się marzy wór kasy, stado psów i zlot dogomaniaków:diabloti:

[quote name='xxSweetGirl93xx'].

no wiesz:loveu::diabloti: marzenia mieć trzeba:)
fajnie by było ale to tylko przypuszczenia:eviltong:[/quote]Ale ja wcale nie potępiam twoich marzeń, no coś ty:diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Szkoła jak szkoła:diabloti::eviltong:[/quote]
Szkoła, sama w sobie owszem. Jak każda. Ale pewna osoba która tam idzie nie jest jak każda :loveu::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='akodirka']Haha, jeszcze wisisz mi spacer i 12 zł :evil_lol:[/quote]Pamiętam:eviltong:;):loveu:

[quote name='tusia.']Szkoła, sama w sobie owszem. Jak każda. Ale pewna osoba która tam idzie nie jest jak każda :loveu::loveu::diabloti:[/quote]A jaka to osoba?:razz:

Posted

[quote=Izabela124.;10614466

A mi się marzy wór kasy, stado psów i zlot dogomaniaków:diabloti:

Ale ja wcale nie potępiam twoich marzeń, no coś ty:diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote]

No wiesz to swoją droga:eviltong::evil_lol::evil_lol:

No to masz szczęście:diabloti:

[quote name='tusia.']a teraz idziesz do trzeciej gim. tak?:cool3:[/quote]

No niestety juz do 3 gim...
a ty??

[quote name='ewka i haker']8:O
w tym roku najwiecej chcieli w niej[/quote]

no wiem własnie dlatego mówie ze sie nie dostane..;/

Posted

Co tu tak wszyscy ne tego biol - chema ida? :razz: jesli wszyscy zostaniecie wetami to sobie konkurencje bedziecie robić :diabloti:

Ja sie zastanawiam, jesli mi nie przeniosa do tej klasy co chce, to co wtedy bedzie masakra z zeznią :shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']
A jaka to osoba?:razz:[/quote]
Kolega..:diabloti:

[quote name='xxSweetGirl93xx']
No niestety juz do 3 gim...
a ty??
[/quote]
Ja do drugiej gim.:placz:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']No wiesz to swoją droga:eviltong::evil_lol::evil_lol:

No to masz szczęście:diabloti:

[/quote]Hehe:loveu:

[quote name='akodirka']Co tu tak wszyscy ne tego biol - chema ida? :razz: jesli wszyscy zostaniecie wetami to sobie konkurencje bedziecie robić :diabloti:

Ja sie zastanawiam, jesli mi nie przeniosa do tej klasy co chce, to co wtedy bedzie masakra z zeznią :shake:[/quote]JA tam lubie konkurencję:eviltong: Bedziemy wymieniałay sie doświadczeniami:eviltong:

[quote name='tusia.']Kolega..:diabloti:

[/quote]JAki?:razz:

Posted

[quote name='akodirka']Co tu tak wszyscy ne tego biol - chema ida? :razz: jesli wszyscy zostaniecie wetami to sobie konkurencje bedziecie robić :diabloti:

Ja sie zastanawiam, jesli mi nie przeniosa do tej klasy co chce, to co wtedy bedzie masakra z zeznią :shake:[/quote]

ja nie ide:D:D
ja ide na mat-inf bądź mat-geo:evil_lol::evil_lol:
zobaczymy jak to wyjdzie:)

a do jakiej chcesz??

[quote name='tusia.']Kolega..:diabloti:

Ja do drugiej gim.:placz:[/quote]

a kolega to ja nawet rozumiem:diabloti:

aa:) to jeszcze masz dobrze i dużo czasu do namysłu:lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ja nie ide:D:D

a do jakiej chcesz??

aa:) to jeszcze masz dobrze i dużo czasu do namysłu:lol:[/quote]No wiesz co Aduś, idz na taki co my:diabloti::eviltong:
Hehe a wam tylko koledzy w głwoie, lepiej no nauki byscie sie wzieły:diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ja nie ide:D:D

a do jakiej chcesz??
[/QUOTE]

jedna normalna :evil_lol: [SIZE="1"](joke) [/SIZE]

ja jestem w "artystycznej" :lol: (historia i wiedza o kulturze rozszezone) a chce do ekonomicznej - matma i gegra :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']No wiesz co Aduś, idz na taki co my:diabloti::eviltong:
Hehe a wam tylko koledzy w głwoie, lepiej no nauki byscie sie wzieły:diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote]

nie ja nie bede solidarna:D bede sie wyróżniac wśród was:evil_lol:
oj no wakacje sa dałabys nam troche luzu:diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']
JAki?:razz:[/quote]
W sensie?
Blondyn taki, w kapeeeli gra. :loveu:

[quote name='xxSweetGirl93xx']

aa:) to jeszcze masz dobrze i dużo czasu do namysłu:lol:[/quote]
no, ale on teraz idzie do liceum, a to cale dwa lataaa.
jedyny plus jest taki ze w gim. strasznie szybko czas leci:-o:evil_lol:

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Opuszczam was na godzinkę:eviltong:
[/B][/CENTER]
[/quote]
mnie juz za godzinke nie bedzie :placz: