Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baffi2']ja 165cm ale nie wiem czy mam dokładną miarkę ;) a ty ile?[/quote]

[quote name='Izabela124.']Będę was nianczyła jakby co:diabloti:

Nie mam pojecia, ale około 170cm;)[/quote]

Ja mam nie wiem ile dokładnie ale chyba troszke ponad 170cm:eviltong:
ha bede miała pierwszy raz w życiu niańke:evil_lol:

wiecie ze my same niepełnoletnie w tym domku??:evil_lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='baffi2']ty chyba rzeczywiście bardzo stara jesteś skoro już masz sklerozę:eviltong:[/quote]:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe no co ja poradzę, tam tyle sie działo:evil_lol:

[quote name='łapeczek']Iza i co dalej po gimnazjum LO czy technikum a moze zawodowa ;]???[/quote]Technikum weterynaryjne w Łomży;) Ja mieszkam w Suwałkach

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Ja mam nie wiem ile dokładnie ale chyba troszke ponad 170cm:eviltong:
ha bede miała pierwszy raz w życiu niańke:evil_lol:

wiecie ze my same niepełnoletnie w tym domku??:evil_lol:[/quote]Ja sie toba bardzo dobrze zaopiekuje:multi:
No to co?:diabloti::razz::cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe no co ja poradzę, tam tyle sie działo:evil_lol:

Technikum weterynaryjne w Łomży;) Ja mieszkam w Suwałkach[/quote]
łał... ile lat w tym technikum? i co potem? chcesz być weterynarzem? :cool3:

Posted

[quote name='łapeczek']Aha ....podobno technikum weterynaryjne jest ciezke na maksa ;]
ja tam poszlam do LO na profil przyrodniczy ( biol -geo)[/quote]A tam ciężkie, jak się ma chęci to i da sie radę:eviltong:

[quote name='baffi2']łał... ile lat w tym technikum? i co potem? chcesz być weterynarzem? :cool3:[/quote]4 latka, potem na studnia na weta, jesli dam radę, no jasne, zę chcem:multi:

[quote name='xxSweetGirl93xx']A to nic :) fajnie?:diabloti::razz:
:D super bede miała nianie:D wiesz że cie kocham izuś:loveu:[/quote]hehe
Ja cię też kocham:multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='baffi2']to na zlocie bedziesz musiala sobie wszystko zapisywac bo tam to dopiero bedzie sie dzialo:diabloti:[/quote]Hehe nagram se wszystko:diabloti:

[quote name='łapeczek']heheheheh no tez fakt ;]
ale ja nie naleze do osob ktore lubia sie uczyc ;]
ja moge chodzic do szkoly dla towarzystwa a nie nauki ;][/quote]No włąśnie ja też do takich osób należę, zatkało mnie wogle, ze z moimi ocenami przyjeli mnie do tej szkoły:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='łapeczek']heheheheh no tez fakt ;]
ale ja nie naleze do osob ktore lubia sie uczyc ;]
ja moge chodzic do szkoly dla towarzystwa a nie nauki ;][/quote]

to zły profil wybrałas bo na bioli jest bardzo dużo nauki:evil_lol:

widzicie was przyjeli tam gdzie chcecie i macie srednie oceny a ja mam bardzo dobre i pewnie bede miała za mało ptk zeby dostac sie tam gdzie chce:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='tusia.']nie no, co skoncze jedna strone czytac to dochodzi nastepna :evil_lol:
w Bobikowej galerii to sie nudzic nie mozna :D[/quote]Hehe'
To dołączaj się do rozmowy:cool3:

[quote name='baffi2']Wymiziaj Bobika odemnie bo zaraz bede spadac :lol:
niezapomnij mnie poinformowac jutro.[/quote]Zaraz wymiziam:loveu: A ty Nelli:loveu:
Nie zapomnę;)

Posted

[quote name='Izabela124.']

No włąśnie ja też do takich osób należę, zatkało mnie wogle, ze z moimi ocenami przyjeli mnie do tej szkoły:diabloti::evil_lol:[/quote]

To technikum ; )
W technikum zawsze jest nizszy poziom nauczani niz w liceum ; )

Zdjęcia widziałam, poznałam nawet te co sama robiłam :cool3:

A i jeszcze sie zastanawiam, czemu w rubryce miasto masz wpisany Białystok ?:cool3:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']to zły profil wybrałas bo na bioli jest bardzo dużo nauki:evil_lol:

widzicie was przyjeli tam gdzie chcecie i macie srednie oceny a ja mam bardzo dobre i pewnie bede miała za mało ptk zeby dostac sie tam gdzie chce:evil_lol::eviltong:[/quote]Hehhe oj tam, ty dopiero z arok będziesz sie pzrejmowąła szkołami, teraz sobie szlej ile dusza zapragnie:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza13']To technikum ; )
W technikum zawsze jest nizszy poziom nauczani niz w liceum ; )

Zdjęcia widziałam, poznałam nawet te co sama robiłam :cool3:

A i jeszcze sie zastanawiam, czemu w rubryce miasto masz wpisany Białystok ?:cool3:[/quote]No ajsne :)
I podobały się te co robiłaś?:razz:
Bo często jeźdżę do Bialego:eviltong:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']widzicie was przyjeli tam gdzie chcecie i macie srednie oceny a ja mam bardzo dobre i pewnie bede miała za mało ptk zeby dostac sie tam gdzie chce:evil_lol::eviltong:[/quote]

Ale się przechwala! :eviltong: Skoro tak bardzo dobrze Adusia się uczy, to nie ma co się przejmować tymi punktami na egzaminie. :cool3: A znając Ciebie, będziesz miała ich wiele. :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hehhe oj tam, ty dopiero z arok będziesz sie pzrejmowąła szkołami, teraz sobie szlej ile dusza zapragnie:diabloti::evil_lol:[/quote]

za rok łatwo tak mówic ale musze testy dobrze napisac i uczyc sie a nie szalec:) no dobra moge póki sa wakacje:D
ale w szkole bede sie uczyc bo moją siostre musze pobić z ocenami i ogólna punktacją:evil_lol:
nie wiem czy mi sie uda ale bede próbowac:)

Posted

[quote name='Izabela124.']
I podobały się te co robiłaś?:razz:
Bo często jeźdżę do Bialego:eviltong:[/quote]

Niektóre :evil_lol:

Ahaaaa, nie domyśliłabym się :evil_lol:

Posted

[quote name='łapeczek']kurka lecicie tak szybko z pisaniem ze sie juz zgubilam i pewnie jestem do tylu z 10 stron ;][/quote]Hehe ja też juz powoli sie gubię:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Martunia']Ale się przechwala! :eviltong: Skoro tak bardzo dobrze Adusia się uczy, to nie ma co się przejmować tymi punktami na egzaminie. :cool3: A znając Ciebie, będziesz miała ich wiele. :eviltong:[/quote]popieram cię:loveu:

[quote name='xxSweetGirl93xx']za rok łatwo tak mówic ale musze testy dobrze napisac i uczyc sie a nie szalec:) no dobra moge póki sa wakacje:D
ale w szkole bede sie uczyc bo moją siostre musze pobić z ocenami i ogólna punktacją:evil_lol:
nie wiem czy mi sie uda ale bede próbowac:)[/quote]No na pewno ze mna zaszalejesz:evil_lol::diabloti:

[quote name='Iza13']Niektóre :evil_lol:

Ahaaaa, nie domyśliłabym się :evil_lol:[/quote]Hehe
No wiesz ty co:eviltong:

[quote name='ewka i haker']ja tez chcialam na weta ale nie dam rady[/quote]Oj na pewno dałabyś radę, trza tylkow wierzyc w siebie:loveu: