Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='akodirka']haha, wiadc moj kamufaz dziala :diabloti:
zdjec mam duzo, ale moze pozniej kiedys pokaze :diabloti:

Tez jedziesz na piknik? :)

[/quote]Pokazuj teraz:diabloti::eviltong:
Tak, jadę:multi: Ty też?:razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Pokazuj teraz:diabloti::eviltong:
Tak, jadę:multi: Ty też?:razz:[/QUOTE]

Póóóóóźźźźźniej :)

Ja tez jade a razej ide - kilkaset metrow :diabloti:
A z Bobikiem czy sama przyjedziesz? wlasnie, biegasz z nim troche? bo za bardzo w temacie nie jestem

Posted

[quote name='akodirka']
powiedzmy tak - po dwoch dniach by mi se znudzilo prowadzenie, fajniejsze jest chodzenie po innych fotoblogach :evil_lol:[/quote]

Aj tam ja tez tak myslałam, ale jakos mam juz bloga od października czy listopada :P

Posted

[quote name='Iza13']Aj tam ja tez tak myslałam, ale jakos mam juz bloga od października czy listopada :P[/QUOTE]

Ale to ciagle zrzucanie zdjec na kompa, pozniej linkowac, pozniej na forum, to nie dla mnie, za duzo roboty :eviltong: .

Posted

[quote name='akodirka']Póóóóóźźźźźniej :)

Ja tez jade a razej ide - kilkaset metrow :diabloti:
A z Bobikiem czy sama przyjedziesz? wlasnie, biegasz z nim troche? bo za bardzo w temacie nie jestem[/quote]Z Bobikiem, ale jako widz, che zobaczyc jak to wszystko wygląda, bo zamierzam z nim zacząc biegac i trenowac tropienie, bo jest w tym dobry;) Musze poszukac tylko jakis klubów bliżej mnie. Może znasz jakieś? A ty z pieskiem idziesz?

[quote name='akodirka']Ale to ciagle zrzucanie zdjec na kompa, pozniej linkowac, pozniej na forum, to nie dla mnie, za duzo roboty :eviltong: .[/quote]Aj tam nie wymyslaj, wcale to długo nie trwa:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='akodirka']Ale to ciagle zrzucanie zdjec na kompa, pozniej linkowac, pozniej na forum, to nie dla mnie, za duzo roboty :eviltong: .[/quote]

Moze troche i przy tym roboty jest ; )

Posted

[quote name='Izabela124.']Z Bobikiem, ale jako widz, che zobaczyc jak to wszystko wygląda, bo zamierzam z nim zacząc biegac i trenowac tropienie, bo jest w tym dobry;) Musze poszukac tylko jakis klubów bliżej mnie. Może znasz jakieś? A ty z pieskiem idziesz?

Aj tam nie wymyslaj, wcale to długo nie trwa:evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

To bedziesz musiała Bobika schować odemnie, bo go zaglaszcze.
Ide bez psa, bo by wszystkich porozganial i powiedzil kazdemu co sobie mysli.

Mi sie juz spac chce :shake: a posmyslec, ze polowa trzecich klas z mojej szkoly teraz na jakims "balu" siedzi...

Posted

[quote name='akodirka']To bedziesz musiała Bobika schować odemnie, bo go zaglaszcze.

Mi sie juz spac chce :shake: a posmyslec, ze polowa trzecich klas z mojej szkoly teraz na jakims "balu" siedzi...[/quote]Hihi jakoś Bobik przeżyje z tym mizianiem:eviltong::evil_lol:
Ja też na bal nie poszłam:evil_lol: U mnie tylko 4 osoby poszły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weź swego pieska, chcę go zobaczyc i wymiziac:razz::loveu:

Posted

[quote name='akodirka']To bedziesz musiała Bobika schować odemnie, bo go zaglaszcze.

Mi sie juz spac chce :shake: a posmyslec, ze polowa trzecich klas z mojej szkoly teraz na jakims "balu" siedzi...[/quote]

Musisz Nam powiedziec jak mamy cię znaleśći jak wyglądasz, żebys mogła go wygłaśkac :P

Moja szkoła też na balu, mi sie isc nie chciało, nie dla mnie takie imprezy :roll:

Posted

[quote name='Iza13']Musisz Nam powiedziec jak mamy cię znaleśći jak wyglądasz, żebys mogła go wygłaśkac :P

Moja szkoła też na balu, mi sie isc nie chciało, nie dla mnie takie imprezy :roll:[/quote]No właśnie jak my akodirka poznamy?:razz::evil_lol:
Ja tam lubie imprezy, ale nie szkolne:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']No właśnie jak my akodirka poznamy?:razz::evil_lol:
Ja tam lubie imprezy, ale nie szkolne:evil_lol:[/quote]

Musi nam tu swoje zdjęcie wstawić nie Iza ? :razz:

Ja w gim na zadnej dyskotece szkolnej nie byłam nawet :evil_lol:
U mnie w klasie to tylko 5 osób nie poszło :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hihi jakoś Bobik przeżyje z tym mizianiem:eviltong::evil_lol:
Ja też na bal nie poszłam:evil_lol: U mnie tylko 4 osoby poszły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weź swego pieska, chcę go zobaczyc i wymiziac:razz::loveu:[/QUOTE]

I dobrze, te bale to jakies lipy :eviltong:
Oj watpie, czy go wymiziasz, predzej wezmie Cie za "zwierzyne i potwora, ktorego trzeba koniecznie upolowac i unicestwic", taka mala wredota to jest.

Posted

Nie poznacie, bo bede sie ukrywac i wtapiac w tlum :cool3:

EDIT:
ciekawe jakie moje zdjecie, bo zadnego nie posiadam :P

wow, wlasnie pies przebiegl obok i z rozpedu na lozko wskoczyl

Posted

[quote name='akodirka']Nie poznacie, bo bede sie ukrywac i wtapiac w tlum :cool3:[/quote]

Ej nio nie ma takich :P
Musisz się ujawnić ; )

Posted

[quote name='akodirka']I dobrze, te bale to jakies lipy :eviltong:
Oj watpie, czy go wymiziasz, predzej wezmie Cie za "zwierzyne i potwora, ktorego trzeba koniecznie upolowac i unicestwic", taka mala wredota to jest.[/quote]A jakiej rasy masz pieska? Mnie tam wsyztskie psy lubią:eviltong: Jeszcze żadne mnie nie ugryzł:eviltong:

[quote name='akodirka']Nie poznacie, bo bede sie ukrywac i wtapiac w tlum :cool3:[/quote]Musisz mi na pw i dla Izy13 fotkę swoją wysłac, ja jutro swoją tu wstawię:razz:

Posted

[quote name='ewka i haker']ale duuuzo zdjec:crazyeye::loveu:
iza nie chce szukac nie mam czasu
ile mials punktow??[/quote]Napisałam ile:eviltong: Wróc się kilka stron:eviltong: Takim małym druczkiem napisane;) [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]59;)[/COLOR][/SIZE]

[CENTER][SIZE=4]Dobranoc wszystkim:loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.'][SIZE=4][COLOR=Red]MUSISZ:eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/SIZE][/quote]

Właśnie my dwie Izy Ci każemy :evil_lol: