Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aa;P u mnie pogoda ładna tylko zimno... heh:P:P[/quote]U mnie tez;) A rodzicow nie ma a Ola zaczyna plakac, wiec bede miedzy przerwami teraz zagladac;) Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Selenne']o, widzę , że nowy avek :)[/quote]Tak ;););):p Quote
anetta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :cool3: No to ja tu przyszłam obejrzeć Bibika a widze ludzie dziecie :razz: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']fajny avek:) to za nianie robisz:):)[/quote]Dziekowac Ano tak, ale juz mama przyjechala [quote name='anetta']:cool3: No to ja tu przyszłam obejrzeć Bibika a widze ludzie dziecie :razz:[/quote]Ale Bobisia tez widac:cool3: Quote
emdziolek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć Iza, ładny Avek, moze masz ochote zrobić jakiś ładny for me?:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Martunia']Hej. :hand: Dawno tu mnie nie było... :oops: :eviltong: Bobiś jak zawsze pięknie na zdjęciach wychodzi. :loveu:[/quote]Witanko A dziekuje i zapraszam czesciej:loveu: [quote name='Martunia']A mi się nie odpowie. :shake: :eviltong:[/quote]Nie zuwazylam tewgo posta:eviltong: Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Gapa. :D No teraz to będę wpadać do Was częściej. :) Pod warunkiem, że będzie dużo fotek. :D Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Martunia']Gapa. :D No teraz to będę wpadać do Was częściej. :) Pod warunkiem, że będzie dużo fotek. :D[/quote]No mam nadzieje:lol: U nas zawsze bardzo duzo fotek, cofnij sie kilka stron to beda fotki z dogiem:loveu: Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No od dzisiaj będę do Was cały czas wpadała. :D Właśnie je obejrzałam. :loveu: Śliczny jest ten dog. :cool3: Jakie sceny tam razem z Bobikiem. :eviltong: Nie spodziewałam się tego po nim. :evil_lol: O a co to za śliczny maluszek leżący w łóżku razem z Bobikiem? :) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A to niewiele. :evil_lol: Ale jest słodka. :loveu: No niestety... Ale i tak w przyszłości sobie kupię. ;) Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Martunia']No od dzisiaj będę do Was cały czas wpadała. :D Właśnie je obejrzałam. :loveu: Śliczny jest ten dog. :cool3: Jakie sceny tam razem z Bobikiem. :eviltong: Nie spodziewałam się tego po nim. :evil_lol: O a co to za śliczny maluszek leżący w łóżku razem z Bobikiem? :)[/quote]A ten maluszek to moja mala siostrzyczka, ma niecale dwa mieisace, roznica wiekowa miedzy nami to prawie 16lat:evil_lol::evil_lol: Nazywa sie Aleksandra :) A czemu ty nie masz pieska? rodzice sie nie zgadzaja? Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kurczę, posty się mieszają. Nad Twoim postem jest odpowiedź. :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Martunia']A to niewiele. :evil_lol: Ale jest słodka. :loveu: No niestety... Ale i tak w przyszłości sobie kupię. ;)[/quote]To namawiaj, namwiaj, mzoe ci sie uda. A masz juz jakas rase na oku? Czy pieska ze schroniska? [quote name='Martunia']Kurczę, posty się mieszają. Nad Twoim postem jest odpowiedź. :eviltong:[/quote]Juz patrze;) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No namawiam, może się kiedyś uda. ;) A najbardziej podobają mi się cocker spaniele angielskie. ;) Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ja tam bym dalej rodziców namawiała albo zagroziła że sama przyniesiesz psa bez ich wiedzy jak sie nie zgodza i beda mieli zaskoczanie;P hehe;) Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Martunia']No namawiam, może się kiedyś uda. ;) A najbardziej podobają mi się cocker spaniele angielskie. ;)[/quote]No sa piekne, ale ja mam ine marzenie, szetlanda i doga arlekina [quote name='xxSweetGirl93xx']ja tam bym dalej rodziców namawiała albo zagroziła że sama przyniesiesz psa bez ich wiedzy jak sie nie zgodza i beda mieli zaskoczanie;P hehe;)[/quote]Ja tez bym tak zrobila:cool3::cool3: Quote
Anka_ZG Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Izuś masz piekny now avatarek:) sama zrobiłaś?:) pamietam jeszcze niedawno nie umialas robic bannerkow itp, a teraz wymiatasz z nimi ostro:) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Izabela124.']No sa piekne, ale ja mam ine marzenie, szetlanda i doga arlekina[/quote] Szetland też mi się podoba. :loveu: A dog jest śliczny. :) Quote
Asiaczek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kochaniutka, ale Bobik to taka mała ruda Kluseczka...:roll: Pzdr. Quote
Okamia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Fajnie Bobik by się bawił z takim dogiem :D Ciekawe kto z takiej dwójki byłby górą Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Izabela124.']No sa piekne, ale ja mam ine marzenie, szetlanda i doga arlekina Ja tez bym tak zrobila:cool3::cool3:[/quote] o fajne:) martusia chce cocker spaniela:D (moja koleżanka i kuzynka mają:)) A iza szetlanda i doga:D a ja wola małe psy:P a po za kabim chciałabym miec jeszcze westie;D i dużego tez:D goldena albo nowofundlanda;) Quote
Okamia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 a zgadnijcie co ja bym chciała mieć?? Oprócz buldoga angielskiego i Nowofunlanda:D Quote
Recommended Posts