Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']:multi::multi: To będą dwa lapki na zlocie :razz:? ALe jak Ci nie kupią internetu:eviltong:?[/quote]No zalezy czy sie dostane i nie wiem kiedy mi go kupia;) A jak nie kupia inetrnetu to ich zmarduje:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj to czemu sie pozadnie nie ubralalas?:mad::p [/quote] nie chciało mi sie wracac do domu po kurtke:P hehe:) ale dobra juz cieplej jest:) Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nie chciało mi sie wracac do domu po kurtke:P hehe:) ale dobra juz cieplej jest:)[/quote]Wez cos na rozgrzanie:diabloti::cool3: Quote
Iza. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Wszedzie to samo;) Trzeba wziasc skierowanie i podanie [/quote] czyli ze musze tam jechać ? Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Iza13']czyli ze musze tam jechać ?[/quote]Moglas powiedziec to bym ci wziela, ale wychodzi na to, ze musisz [quote name='xxSweetGirl93xx']Juz nie potrzebuje:) jest dobrze;) tylko katar mam:P ale trudno:P a co powiesz jeszcze??[/quote]Na katar tez sa sposoby:evil_lol::diabloti: Ale nie zdradze jakie:eviltong: A nie wiem co powiem:eviltong: A ty jedziesz na zlot? Bo ja juz nie wiem:shake: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Wez cos na rozgrzanie:diabloti::cool3:[/quote] Juz nie potrzebuje:) jest dobrze;) tylko katar mam:P ale trudno:P a co powiesz jeszcze?? Quote
Iza. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Moglas powiedziec to bym ci wziela, ale wychodzi na to, ze musisz [/quote] Że też nie pomyślałm :roll: no zobaczymy cos się wykombinuje Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Juz nie potrzebuje:) jest dobrze;) tylko katar mam:P ale trudno:P a co powiesz jeszcze??[/quote]Mi ostatnio gardlo bolao, ale wzilam leki na rozgrzanie i po dniu mi przeszlo Jutro znow trzeba do kosciola isc:roll: [quote name='Iza13']Że też nie pomyślałm :roll: no zobaczymy cos się wykombinuje[/quote]No trudno, juz za pozno, ale ty do Łomzy masz dosyc blisko, to w kazdej chwili mozesz jechac;) Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Na katar tez sa sposoby:evil_lol::diabloti: Ale nie zdradze jakie:eviltong: A nie wiem co powiem:eviltong: A ty jedziesz na zlot? Bo ja juz nie wiem:shake:[/quote] hehe:P wiesz co i mi nie powiesz:P a nie jade... wogóle nie rozmawiałam z rodzicami ale to i tak nie ma sensu... może za rok... nie wiem sama...... Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P wiesz co i mi nie powiesz:P a nie jade... wogóle nie rozmawiałam z rodzicami ale to i tak nie ma sensu... może za rok... nie wiem sama......[/quote]Oj jak to nie gadaals? Przeciez pogadac mozesz,a moze by sie zgodzili, jak sie nie spytasz to sie nie dowiesz:cool3::cool3: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Aha :p ciezki ich los :evil_lol:[/quote]Oj bardzo ciezki:diabloti: Jkaby co to pomozesz mi ich zamordowac?:razz::cool3::evil_lol::eviltong: Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']No zalezy czy sie dostane i nie wiem kiedy mi go kupia;) A jak nie kupia inetrnetu to ich zmarduje:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] Aha :p ciezki ich los :evil_lol: Quote
Martinee Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [B][COLOR="Olive"]witam klubowiczke klubu "stresuje się bo mam testy gim"[/COLOR][/B] Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']normalnie;P to i tak nie ma sensu....;/ po co mam jechać.. i tak miejsc w domkach pewnie nie ma....;/[/quote]Sa jeszcze chyba miejsca, a nawet jak nie to mozna na dostawke, ja moge spac z toba w lozku, bedzie nam razem cieplej:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj jak to nie gadaals? Przeciez pogadac mozesz,a moze by sie zgodzili, jak sie nie spytasz to sie nie dowiesz:cool3::cool3:[/quote] normalnie;P to i tak nie ma sensu....;/ po co mam jechać.. i tak miejsc w domkach pewnie nie ma....;/ Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Martinee'][B][COLOR=Olive]witam klubowiczke klubu "stresuje się bo mam testy gim"[/COLOR][/B][/quote]No nareszcie zajrzalas:multi::multi: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale ja nie umiem:roll::oops: :diabloti:[/quote]Naucze cie:multi::multi::multi::diabloti: Bedziesz mym pierwszym uczniem:cool3::multi: I mam nadzieje, ze nie ostatnim:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj bardzo ciezki:diabloti: Jkaby co to pomozesz mi ich zamordowac?:razz::cool3::evil_lol::eviltong:[/quote] Ale ja nie umiem:roll::oops: :diabloti: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Sa jeszcze chyba miejsca, a nawet jak nie to mozna na dostawke, ja moge spac z toba w lozku, bedzie nam razem cieplej:evil_lol::evil_lol:[/quote] hehe:P ale gdzie ja wam sie tam bede wpraszać do domku... może w przyszłym roku.... sama nie wiem.... po co mam jechac... i tak rodzice sie nie zgodza bo ich znam.... Quote
ToTo12345 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 supcio foty:cool1::p:cool3::loveu::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P ale gdzie ja wam sie tam bede wpraszać do domku... może w przyszłym roku.... sama nie wiem.... po co mam jechac... i tak rodzice sie nie zgodza bo ich znam....[/quote]A tak sobie jechac, zeby np. mnie i Bobika poznac:eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='ToTo12345']supcio foty:cool1::p:cool3::loveu::evil_lol:[/quote]Dziekowac [quote name='Asia&gordonisko']Och, ale to trochę daleko do Ciebie bedzie mi dojezdzac:roll: :diabloti: no i pewnie lekcje platne:mad:[/quote]Samolot bede wysylala do ciebie a lekcje za darmo, po znajomosci:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Naucze cie:multi::multi::multi::diabloti: Bedziesz mym pierwszym uczniem:cool3::multi: I mam nadzieje, ze nie ostatnim:evil_lol::evil_lol:[/quote] Och, ale to trochę daleko do Ciebie bedzie mi dojezdzac:roll: :diabloti: no i pewnie lekcje platne:mad: Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.'] Samolot bede wysylala do ciebie a lekcje za darmo, po znajomosci:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] Asia sie boi latac samolotem:oops::nerwy: Fajnie, ze za darmo :multi: Kurde, ciagle nasze posty przeskakuja :mad: Quote
Sweet Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']A tak sobie jechac, zeby np. mnie i Bobika poznac:eviltong::eviltong:[/quote] hehe:P ale gdzie ja wam sie tam bede wpychac.. pewnie macie juz wszystko poustalane itp.. moi rodzice i tak pewnie sie nie zgodza wiec po co mam sobie nadzieje robić.... Quote
Recommended Posts