Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza13']Widze, że spacerek sie udał.

A jak w szkole dowiedziałaś się czegoś czy nie bardzo ?[/quote]Oj bardzo sie udal. Nie dwoiedzilam sie niczego, bo nie mialam od kogo. Ale jak rozmwialm z wychowwczynia to mowila, ze od ok. 90 punktow przyjma

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Cheritka']Ojej cos mi się przyczepiło do ogonka :evil_lol::eviltong:
[URL]http://images29.fotosik.pl/198/c2c81b63e583d11f.jpg[/URL]
czyżby to Bobis ;) ?[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaki fajny komentarz:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj bardzo sie udal. Nie dwoiedzilam sie niczego, bo nie mialam od kogo. Ale jak rozmwialm z wychowwczynia to mowila, ze od ok. 90 punktow przyjma[/quote]

Hmmm 9 pkt to mało, bez problemów bym się dostała, nawet jak egzamin pojdzie mi tak samo jak probny
Juz sam nie wiem co robić najlepiej nigdzie nie pojde do szkoly....:roll:

Posted

[quote name='Iza13']Hmmm 9 pkt to mało, bez problemów bym się dostała, nawet jak egzamin pojdzie mi tak samo jak probny
Juz sam nie wiem co robić najlepiej nigdzie nie pojde do szkoly....:roll:[/quote]Aj tam nie wymyslaj, zloz papiery, mzoe obie sie dostaniemy:cool3: Byloby fajnie:multi::multi:

[quote name='xxSweetGirl93xx']Zapraszam do mnie na nowe fotki izuś:D:D[/quote]Juz lece Adus:multi::multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Aj tam nie wymyslaj, zloz papiery, mzoe obie sie dostaniemy:cool3: Byloby fajnie:multi::multi:

[/quote]

A papiery to tam osobiście trzeba składać ?

Posted

[quote name='Izabela124.']Bobis jeszcz eodsypia dzisiejszy wyjazd do Łomży
A ja sie troszke nudze:evil_lol::evil_lol:[/quote]

hehe:) zmeczony nowymi koleżankami i podróżą:evil_lol::evil_lol:
Ja tez sie nudze:P a zaraz zamarzne...

Posted

[quote name='Iza13']A papiery to tam osobiście trzeba składać ?[/quote]Chyba nie, tak mi sie zdaje. Ja bede poczta wysylala

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) zmeczony nowymi koleżankami i podróżą:evil_lol::evil_lol:
Ja tez sie nudze:P a zaraz zamarzne...[/quote]Zamarzniesz?:razz::crazyeye:

Posted

[quote name='Izabela124.']Chyba nie, tak mi sie zdaje. Ja bede poczta wysylala

[/quote]

A tak w ogóle to co tam dokładnie trzeba ?
Ja się orientuje tylko w Białostockich szkołach :roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']Zamarzniesz?:razz::crazyeye:[/quote]

No bo mi zimno strasznie, przeziębiona jestem a przed chwilą przyszli koledzy po zeszyty i musiałam ich nakierowac gdzie mieszkam bo nie mogli znaleźć a na dworze zimno a w samej bluzie byłam ....

Posted

[quote name='Iza13']A tak w ogóle to co tam dokładnie trzeba ?
Ja się orientuje tylko w Białostockich szkołach :roll:[/quote]Wszedzie to samo;) Trzeba wziasc skierowanie i podanie

[quote name='xxSweetGirl93xx']No bo mi zimno strasznie, przeziębiona jestem a przed chwilą przyszli koledzy po zeszyty i musiałam ich nakierowac gdzie mieszkam bo nie mogli znaleźć a na dworze zimno a w samej bluzie byłam ....[/quote]Oj to czemu sie pozadnie nie ubralalas?:mad::p

[quote name='Asia&gordonisko']Iza, a co zrobisz z Bobim jak pójdziesz do łomży? :placz:[/quote]Bobis zostanie w domu, innego wysjcia nie mam:shake::shake::placz::placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']

Bobis zostanie w domu, innego wysjcia nie mam:shake::shake::placz::placz:[/quote]
:placz::placz:
No i co z... dogo?:-(

Posted

hej. Przepraszam, że mnie nie było ale jakoś mi twoja galeria umkneła z panela :angryy: nie wiem dlaczego :mad: Weszłam dos iebie na galerie a tam ty piszesz i się zastanawiałam czego mnie u ciebie nie było.:oops: No ale jestem i bede nadrabiać zaleglości :)

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']:placz::placz:
No i co z... dogo?:-([/quote]Rodzice obiecali, ze jak dostane sie to kupia mi laptopka, wiec z dogo bed emiala kontakt;)

[quote name='Junka']hej. Przepraszam, że mnie nie było ale jakoś mi twoja galeria umkneła z panela :angryy: nie wiem dlaczego :mad: Weszłam dos iebie na galerie a tam ty piszesz i się zastanawiałam czego mnie u ciebie nie było.:oops: No ale jestem i bede nadrabiać zaleglości :)[/quote]No nareszcie zawiatalas:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Rodzice obiecali, ze jak dostane sie to kupia mi laptopka, wiec z dogo bed emiala kontakt;)

[/quote]
:multi::multi: To będą dwa lapki na zlocie :razz:?
ALe jak Ci nie kupią internetu:eviltong:?