Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']No rano nivstety, alv warto
Nie na [B]drzwiach tylko dniach[/B]:evil_lol::evil_lol: Kolezanka popilnuje;)
Te dni sa juz od 10, wivc tak o 5rano wyjade;)[/quote]

ojej:P
miesza mi sie ze szkoła wszystko;p za dużo nauki:P oj za dużo:P
aa;)
to wczesnie mi by sie tak nie chciało wczesnie wstawac:):)

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ojej:P
miesza mi sie ze szkoła wszystko;p za dużo nauki:P oj za dużo:P
aa;)
to wczesnie mi by sie tak nie chciało wczesnie wstawac:):)[/quote]:evil_lol::evil_lol:
No mi tez sie nie chcialoby, alev to taki wyjatkowy dzien, ze wsyztsko zrobie:eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol:
No mi tez sie nie chcialoby, alev to taki wyjatkowy dzien, ze wsyztsko zrobie:eviltong:[/quote]

hihi:)
jak ty sie poświęcasz:):)
ale pójdziesz tam do szkoły?? czy jak zdecydowałas???

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hihi:)
jak ty sie poświęcasz:):)
ale pójdziesz tam do szkoły?? czy jak zdecydowałas???[/quote]Jak sie dostane to pojde;)
Tylko co ja z Bobim zrobie:shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak sie dostane to pojde;)
Tylko co ja z Bobim zrobie:shake::shake::shake::shake::shake:[/quote]

Aa:) super;):) ja licze ze sie dostaniesz:)
a jakie tam są wymagania punktowe??
A nie bedziesz go mogła miec ze sobą??

z/w musze isc z kabim na dwór i potem ide sie myc wiec pół godziny jak nic mnie nie bedzie:(

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Aa:) super;):) ja licze ze sie dostaniesz:)
a jakie tam są wymagania punktowe??
A nie bedziesz go mogła miec ze sobą??

z/w musze isc z kabim na dwór i potem ide sie myc wiec pół godziny jak nic mnie nie bedzie:([/quote]Nie mam pojecia ile tam punktow potrzeba, w sobote wszystkiego sie dowiem
No raczej w internacie nie mzonja trzymac zwierzat, ale sie jeszcze tego dwoiem;)

[quote name='Asia&gordonisko']Ja wiem co zrobisz z Bobim:eviltong:

Przywieziesz go do mnie :grins: xD
U mnie będzie bezpieczny :D[/quote]Serio?:cool3::cool3:

[quote name='infers1995']Wynajmijcie niańke dla Bobika:loveu::roll::eviltong:[/quote]Ale skad tej nianki wziasc:eviltong::roll:

[quote name='xxSweetGirl93xx']jestem:)
a za to Iza zniknęła;P hehe:)
gdzie jestes??:D[/quote]Jestem:eviltong::eviltong:

Posted

Izauniu co u was słychać? Jutro postaram się do was wpaśc i obejrze galeryjke hehe.... JUż niedługo się wkońcu spotkamy nawet nie wiesz jak się ciesze hehe zyczymy wam milej i spokojnej nocki... ;)

Posted

[quote name='Dozia_13']Izauniu co u was słychać? Jutro postaram się do was wpaśc i obejrze galeryjke hehe.... JUż niedługo się wkońcu spotkamy nawet nie wiesz jak się ciesze hehe zyczymy wam milej i spokojnej nocki... ;)[/quote]Hejka kochanie:multi::multi::multi:
A wiesz jak ja sie ciesze, ze w koncu po takim dlugim czasie sie poznamy oosbiscie:multi::multi::multi: Juz nie moge sie doczekac:multi::multi: Oby tylko pieski sie polubily;)

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Serio, ale tylko jeśli nic nie zrobi Platynce i polubi się z Bardem :D ([SIZE=1]Oraz jeśli rodzice się zgodzą xD)[/SIZE]

Dzisiaj psiapsióła przyprowadziła do mnie psa abym go umyła bo ona "nie potrafi" i Bardo nie był zadowolony z nowego gościa w domu:eviltong:
Ale potem się uspokoił :p[/quote]Hihi no zobaczymy na zlocie jak beda na siebie reagowac;)
Ale ja go nikomu nie oddam, bo to moj skarbek jvst, ja tam w szkolv nie bede myslala o nauce tylko o Bobiku:shake::shake::placz::placz:

Posted

Serio, ale tylko jeśli nic nie zrobi Platynce i polubi się z Bardem :D ([SIZE=1]Oraz jeśli rodzice się zgodzą xD)[/SIZE]

Dzisiaj psiapsióła przyprowadziła do mnie psa abym go umyła bo ona "nie potrafi" i Bardo nie był zadowolony z nowego gościa w domu:eviltong:
Ale potem się uspokoił :p

Posted

[quote name='ewka i haker']ile zdjec
bobik przekopuje ogrodek[/quote]On lubi pomagac w roznych pracach:evil_lol::evil_lol:

[quote name='xxSweetGirl93xx']Ja juz musze isc sobie niestety...
Dobranoc :*:*:*
do juterka;)[/quote]Dobranoc koteczku:loveu:

Posted

Cześć Iza :multi: obejrzałam foteczki :loveu:

[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2000.jpg[/URL] uwielbiam takie fotki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć Iza :multi: obejrzałam foteczki :loveu:

[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2000.jpg[/URL] uwielbiam takie fotki :loveu::loveu::loveu:[/quote]Witanko kochaniutka:multi::loveu::multi:

Posted

A ja sie witam z rana :) sliczne fotki :)
[URL="http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2000.jpg"]http://i216.photobucket.com/albums/c.../Obraz2000.jpg[/URL] :loveu: