Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Fajne fotki,a co to za kolega Bobika?:D
Ale fajnie latają za kamykiem albo czym tam:P
[/COLOR][/quote]Ten kolega to suczka:evil_lol: Perelka
Tak za kamieniem biegaja;)

Posted

[quote name='Anusia&Saba']Jak tam minął dzionek w ogóle? :))[/quote]A dobrze. Mialam dzis sprawdzaian i msialam napisac rozparwke, ale jakos poszlo:multi::multi: Bobis juz chyba zdrowy, bo nie wymiotuje

Posted

Zapraszam do mnie na zdjęcia :)
Jest jak biegam z Bardem to zobaczysz moje włosy bo był wiatr i trochę je w górę podnosiło :eviltong:
Nie mam sił do filmików, długo się ładują :placz:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Zapraszam do mnie na zdjęcia :)
Jest jak biegam z Bardem to zobaczysz moje włosy bo był wiatr i trochę je w górę podnosiło :eviltong:
Nie mam sił do filmików, długo się ładują :placz:[/quote]Juz lvce:multi::multi::multi:

[quote name='Anusia&Saba']No to dobrze że Bobik jest już zdrowy :)
Ja jutro mam sprawdzian z ang ;([/quote]Oj to wspolczuje, ja angola nie lubie:shake::shake:

Posted

[quote name='ewka i haker']fajnie filmy i fotki:loveu::loveu:
dawac wiecej bo tylko gadacie:eviltong::eviltong:[/quote]Fotek narazie nowych nie mam:oops:
W sobote wybieramy sie na spacerek z emdziolkiem i rafalem, wiec duzo fotek bedzie;)

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']A ja uwielbiam angielski :loveu:
Nie wiem, jestem w 5 klasie, macie dużo trudniejsze rzeczy na pewno :diabloti:[/quote]W 5klasie to ja 5mialam z nagola:diabloti: A srednia na konivc roku 5.0 :eviltong: A teraz, szkoda gadac:shake::shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']W 5klasie to ja 5mialam z [B]nagola[/B]:diabloti: A srednia na konivc roku 5.0 :eviltong: A teraz, szkoda gadac:shake::shake:[/quote]
Heh, ja nie wiem jaką będę miała średnią, ale zapowiada się ok. 5... ( raczej troszku mniej:eviltong:)
A ja chyba będę miała 6 z angola

[B]ale nazwa, nagol [/B]:diabloti:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Heh, ja nie wiem jaką będę miała średnią, ale zapowiada się ok. 5... ( raczej troszku mniej:eviltong:)
A ja chyba będę miała 6 z angola

[B]ale nazwa, nagol [/B]:diabloti:[/quote]To ty kujonka haha :eviltong: a poprzestawialy mi sie literki mialo byc z angola:eviltong:

Posted

heh:P ja w 5 klasie miałam 6 z angola a średnią miałam 5.5:P :P a teraz to ledwo mi 4 wychodzi;/ własciwie to 3;/
i średnia moze 5.0 jak pójdzie dobrze;P

Posted

A ja miałam w liceum zawsze zagrożenia z angola :D Ale się wybronilam na 3 na koniec i to był mój wielki sukce ;) Za to ze szwabskiego miałam zawsze 5 :evil_lol: i 4 albo 5 z łaciny :evil_lol: