Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Las jest ale do lasu z nim nie pójde;P a mam bardzo blisko... bo mam dom pod lasem:P
nie lubie do lasu chodzic...
a pole owszem jest ale tam czesto jeżdżą traktory;/ a kabiego i tak nie odważe sie spuścić ze smyczy...[/quote]Oj ni[SIZE=-1]e lubisz lasu? Ja to uwi[/SIZE][SIZE=-1]elbiam tam chodzic:multi::multi:[/SIZE]

[quote name='ewka i haker']tu nagadane.........
kurde ja nie daje rady
wybacz tylko foty obejrze[/quote]H[SIZE=-1]ejka
Wybaczam:p
[/SIZE]

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj ni[SIZE=-1]e lubisz lasu? Ja to uwi[/SIZE][SIZE=-1]elbiam tam chodzic:multi::multi:[/SIZE][/quote]
ja na las moge popatrzec sobie z okna;P po za tym jak bylam mała czesto tam chodziłam:P zbrzydł mi sie juz las;P wole bardziej chodnikowe miejsca do chodzenia;P hehe:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ja na las moge popatrzec sobie z okna;P po za tym jak bylam mała czesto tam chodziłam:P zbrzydł mi sie juz las;P wole bardziej chodnikowe miejsca do chodzenia;P hehe:)[/quote]Wi[SIZE=-1]esz ja to czas[/SIZE][SIZE=-1]em dla Bobika id[/SIZE][SIZE=-1]e do lasu, z[/SIZE][SIZE=-1]eby zapoznal si[/SIZE][SIZE=-1]e z nowymi zapachami si[/SIZE][SIZE=-1]e wybi[/SIZE][SIZE=-1]egal;) CZas[/SIZE][SIZE=-1]em dla nivgo chodz[/SIZE][SIZE=-1]e na spac[/SIZE][SIZE=-1]erki a ni[/SIZE][SIZE=-1]e dla si[/SIZE][SIZE=-1]ebi[/SIZE][SIZE=-1]e[/SIZE]

Posted

[quote name='Izabela124.']Wi[SIZE=-1]esz ja to czas[/SIZE][SIZE=-1]em dla Bobika id[/SIZE][SIZE=-1]e do lasu, z[/SIZE][SIZE=-1]eby zapoznal si[/SIZE][SIZE=-1]e z nowymi zapachami si[/SIZE][SIZE=-1]e wybi[/SIZE][SIZE=-1]egal;) CZas[/SIZE][SIZE=-1]em dla nivgo chodz[/SIZE][SIZE=-1]e na spac[/SIZE][SIZE=-1]erki a ni[/SIZE][SIZE=-1]e dla si[/SIZE][SIZE=-1]ebi[/SIZE][SIZE=-1]e[/SIZE][/quote]

:)
Ja z kabim bede teraz częsciej wychodzić ale zeby sie wybiegał to nie bardzo bo ja sie boje go spuścić ze smyczy.. bo on sie mnie nie słucha i boje sie że mi ucieknie gdzies...:(

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']:)
Ja z kabim bede teraz częsciej wychodzić ale zeby sie wybiegał to nie bardzo bo ja sie boje go spuścić ze smyczy.. bo on sie mnie nie słucha i boje sie że mi ucieknie gdzies...:([/quote]Oj, to kup sobi[SIZE=-1]e bardzo dluga link[/SIZE][SIZE=-1]e i na ni[/SIZE][SIZE=-1]ej ni[/SIZE][SIZE=-1]ech bi[/SIZE][SIZE=-1]ega:cool3:[/SIZE]

Posted

hehe:) to z 20m by musiała miec;p ja mam tylko najdłuższą smycz 3 albo 5m:P ta na której go miałam dzisiaj ja doszlismy do drogi gdzie był szerszy chodnik i nic go nie rozjedzie;)
ale z ta linka to dobry pomysł:P ale ostatecznie to wybiegac moze sie na podwórku:P hehe:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) to z 20m by musiała miec;p ja mam tylko najdłuższą smycz 3 albo 5m:P ta na której go miałam dzisiaj ja doszlismy do drogi gdzie był szerszy chodnik i nic go nie rozjedzie;)
ale z ta linka to dobry pomysł:P ale ostatecznie to wybiegac moze sie na podwórku:P hehe:)[/quote]To kup sobiv taka 10-15 mvtrowa

[quote name='magdyska25']Witam przyszłam się przywitać żeby nie było że nie zaglądam:)[/quote]Witanko
A fotki chociaz ob[SIZE=-1]ejrzalas?:mad:[/SIZE]

Posted

[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1402.jpg[/url]
[COLOR=Indigo]
ojej tutaj zaraz by było czołowe :-o ;)[/COLOR]

[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1407.jpg[/url]

[COLOR=Indigo]a tutaj taki dumny :loveu:[/COLOR]

Posted

[quote name='Izabela124.']To kup sobiv taka 10-15 mvtrowa[/quote]

kupie może tasiemke taką długą sobie i zrobie z tego smycz:)
tylko nie wiem gdzie dostane takie to zapięcie do smyczy...:roll: karabinek chyba to sie nazywa...

Posted

[quote name='Monisia'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1402.jpg[/URL]
[COLOR=Indigo]
ojej tutaj zaraz by było czołowe :-o ;)[/COLOR]

[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1407.jpg[/URL]

[COLOR=Indigo]a tutaj taki dumny :loveu:[/COLOR][/quote]
Witamy:loveu::loveu:
[quote name='xxSweetGirl93xx']kupie może tasiemke taką długą sobie i zrobie z tego smycz:)
tylko nie wiem gdzie dostane takie to zapięcie do smyczy...:roll: karabinek chyba to sie nazywa...[/quote]Taks robi bardzo dobrv linki i tanio

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ale ja nie mam konta w banku a tata wątpie że jej przeleje kase ;/;/;/
musze sama sobie jakoś poradzić...[/quote]Al[SIZE=-1]e prz[/SIZE][SIZE=-1]eci[/SIZE][SIZE=-1]ez sama moz[/SIZE][SIZE=-1]esz kas[/SIZE][SIZE=-1]e wplacic na poczci[/SIZE][SIZE=-1]e na j[/SIZE][SIZE=-1]ej konto:cool3:;)[/SIZE]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']tak??
a ja nie wiem jak:P hehe:P:P
ciapa jestem:P:P[/quote]
Idzi[SIZE=-1]esz na poczt[/SIZE][SIZE=-1]e, mowisz, z[/SIZE][SIZE=-1]e chcialabys wplacic kas[/SIZE][SIZE=-1]e na konto, ona daj[/SIZE][SIZE=-1]e ci drucz[/SIZE][SIZE=-1]ek, powi[/SIZE][SIZE=-1]esz t[/SIZE][SIZE=-1]ej pani, z[/SIZE][SIZE=-1]eby pomogla ci wyp[/SIZE][SIZE=-1]elnic, bo nigdy t[/SIZE][SIZE=-1]ego ni[/SIZE][SIZE=-1]e robilas i tyl[/SIZE][SIZE=-1]e, nic trudnvgo;)[/SIZE]

Posted

aaa:) to takie buty:P hehe:)
to może zamówie u niej:P ale najpierw musiałabym wiedzieć ile mnie to wyjdzie:)
fajna była by tez taka długa smycz regulowana;):) ale napewno droższa...
nie moge znaleźć linku to tego wątku z bazarku taks...;/

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']aaa:) to takie buty:P hehe:)
to może zamówie u niej:P ale najpierw musiałabym wiedzieć ile mnie to wyjdzie:)
fajna była by tez taka długa smycz regulowana;):) ale napewno droższa...
nie moge znaleźć linku to tego wątku z bazarku taks...;/[/quote][url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103839&page=113[/url] ;)

Posted

[quote name='Atkaaaa'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1418.jpg[/URL]
wypial sie na nas :D[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[CENTER][B]Wgrywa sie przedostatnia czesc fotek z tego spacerku[/B] [/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[CENTER][B]Wgrywa sie przedostatnia czesc fotek z tego spacerku[/B] [/CENTER]
[/quote]
No to fajnie :multi: