Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Kaaasia']Iza, tak z czystej ciekawości w jakich granicach mieści się cena takiego grzywka?[/QUOTE]Ceny są bardzo różne, na prawdę. Zależy od hodowli, płci, predyspozycji na wystawy no i najważniejsze czy jest łysy czy nie. Pp są tańsze od hl. Najmniejszy popyt jest na pp samce i one są najtańsze, najdroższe są łyse suki. Łysą sukę z dobrej hodowli, na wystawy kupisz za ok.3500zł, łysy pies 2500zł. Ale ceny na prawdę są różne. Bo można i za 800zł kupić psa pp

Posted

[quote name='Izabela124.']Na pewno taka się znajdzie :) Chociaż łyse suki są najdroższe[/QUOTE]
Myślę, że kiedyś coś znajdę :evil_lol:
Najpierw trzeba auto kupić, aby móc po tego psa zajechać :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Da się żyć bez auta :eviltong:
Ja tym podróżuję i nie narzekam[/QUOTE]
Tylko że ty swojego psiak bierzesz pod pachę i po sprawie :eviltong:
Z poprzednim boksiem sporo jeździliśmy autobusem i pociągiem.

Posted

[quote name='Kaaasia']Tylko że ty swojego psiak bierzesz pod pachę i po sprawie :eviltong:
Z poprzednim boksiem sporo jeździliśmy autobusem i pociągiem.[/QUOTE]Nie zapomnij, że mam dwa, a z tym już gorzej by wziąć pod pachę :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie :eviltong: Ale w sumie lepiej podnieść jednego ciężkiego psa niż dwa ruszające się, ważące tyle co ten pierwszy :lol:[/QUOTE]
Do dwóch to trzeba mieć sprawne ręce :evil_lol:
Nie tak łatwo podnieść 32kg, a twoje razem wzięte tyle nie ważą ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Helooo ;) jak tam zdrowie Bobika?[/QUOTE]Heja :) Jak się przeprowadzę to musisz mnie odwiedzić :) Bobik bez zmian, chyba nie jest chory na tego Cushinga, bo te leki nic u niego nie zmieniły. Są dni, że sika w domu

[quote name='Kaaasia']Do dwóch to trzeba mieć sprawne ręce :evil_lol:
Nie tak łatwo podnieść 32kg, a twoje razem wzięte tyle nie ważą ;)[/QUOTE]To prawda. One nawet 15 razem nie ważą :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Heja :) Jak się przeprowadzę to musisz mnie odwiedzić :) Bobik bez zmian, chyba nie jest chory na tego Cushinga, bo te leki nic u niego nie zmieniły. Są dni, że sika w domu[/QUOTE]

Tak mówisz :cool3: no zobaczymy, zobaczymy.
Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej to nadal niewiadomo co mu dolega. Może starość po prostu ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Tak mówisz :cool3: no zobaczymy, zobaczymy.
Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej to nadal niewiadomo co mu dolega. Może starość po prostu ;)[/QUOTE]Serio mówię :lol: Na pewno starość, bo oprócz sikania ma się świetnie i nic mu nie dolega

Posted

[quote name='justysiek']narobiłaś mi ochoty na szczeniaka a już się tak zniechęciłam:)
choć w moim wypadku to i tak odpada, choć bym nie wiem jak chciała:)[/QUOTE]Dziecko się urodzi, trochę je odchowasz i będziesz mogła mieć szczeniaka :)

[quote name='Angi']mój tata nie może ;)[/QUOTE]Za bardzo wygodnicki jest :eviltong:

Posted

taki wilczy kolorek ;)
[url]https://lh6.googleusercontent.com/-l7UHlke3XuU/UK6_9g2We6I/AAAAAAAAHm8/Z_FHmOSoTnk/s647/DSC_0942.JPG[/url]

ja mogłam mieć rodowodowego Pp za darmo tylko obowiązkiem była kastracja bo to pecik był