Izabela124. Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Angi']z pseudo to nie chce ;) Myślałam o jakieś suce nie nadającej się do hodowli, czy coś w tym stylu. :)[/QUOTE]Na pewno taka się znajdzie :) Chociaż łyse suki są najdroższe Quote
Kaaasia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Iza, tak z czystej ciekawości w jakich granicach mieści się cena takiego grzywka? Quote
Izabela124. Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Kaaasia']Iza, tak z czystej ciekawości w jakich granicach mieści się cena takiego grzywka?[/QUOTE]Ceny są bardzo różne, na prawdę. Zależy od hodowli, płci, predyspozycji na wystawy no i najważniejsze czy jest łysy czy nie. Pp są tańsze od hl. Najmniejszy popyt jest na pp samce i one są najtańsze, najdroższe są łyse suki. Łysą sukę z dobrej hodowli, na wystawy kupisz za ok.3500zł, łysy pies 2500zł. Ale ceny na prawdę są różne. Bo można i za 800zł kupić psa pp Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='Izabela124.']Na pewno taka się znajdzie :) Chociaż łyse suki są najdroższe[/QUOTE] Myślę, że kiedyś coś znajdę :evil_lol: Najpierw trzeba auto kupić, aby móc po tego psa zajechać :D Quote
Izabela124. Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Angi']Myślę, że kiedyś coś znajdę :evil_lol: Najpierw trzeba auto kupić, aby móc po tego psa zajechać :D[/QUOTE]Pociągiem/autobusem tez się da :eviltong: Quote
Kaaasia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='Izabela124.']Pociągiem/autobusem tez się da :eviltong:[/QUOTE] Właśnie :cool3: Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='Angi']a auto i tak trzeba kupić :D[/QUOTE] Da się żyć bez auta :eviltong: [quote name='Kaaasia']Właśnie :cool3:[/QUOTE]Ja tym podróżuję i nie narzekam Quote
Kaaasia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Da się żyć bez auta :eviltong: Ja tym podróżuję i nie narzekam[/QUOTE] Tylko że ty swojego psiak bierzesz pod pachę i po sprawie :eviltong: Z poprzednim boksiem sporo jeździliśmy autobusem i pociągiem. Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Tylko że ty swojego psiak bierzesz pod pachę i po sprawie :eviltong: Z poprzednim boksiem sporo jeździliśmy autobusem i pociągiem.[/QUOTE]Nie zapomnij, że mam dwa, a z tym już gorzej by wziąć pod pachę :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Masz dwie pachy :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha w skrajnych przypadkach ich obu podnoszę, bo są ciężcy :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Chcesz się zamienić :evil_lol:[/QUOTE]Nie :eviltong: Ale w sumie lepiej podnieść jednego ciężkiego psa niż dwa ruszające się, ważące tyle co ten pierwszy :lol: Quote
Kaaasia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie :eviltong: Ale w sumie lepiej podnieść jednego ciężkiego psa niż dwa ruszające się, ważące tyle co ten pierwszy :lol:[/QUOTE] Do dwóch to trzeba mieć sprawne ręce :evil_lol: Nie tak łatwo podnieść 32kg, a twoje razem wzięte tyle nie ważą ;) Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='agaciaaa']Helooo ;) jak tam zdrowie Bobika?[/QUOTE]Heja :) Jak się przeprowadzę to musisz mnie odwiedzić :) Bobik bez zmian, chyba nie jest chory na tego Cushinga, bo te leki nic u niego nie zmieniły. Są dni, że sika w domu [quote name='Kaaasia']Do dwóch to trzeba mieć sprawne ręce :evil_lol: Nie tak łatwo podnieść 32kg, a twoje razem wzięte tyle nie ważą ;)[/QUOTE]To prawda. One nawet 15 razem nie ważą :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Heja :) Jak się przeprowadzę to musisz mnie odwiedzić :) Bobik bez zmian, chyba nie jest chory na tego Cushinga, bo te leki nic u niego nie zmieniły. Są dni, że sika w domu[/QUOTE] Tak mówisz :cool3: no zobaczymy, zobaczymy. Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej to nadal niewiadomo co mu dolega. Może starość po prostu ;) Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='agaciaaa']Tak mówisz :cool3: no zobaczymy, zobaczymy. Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej to nadal niewiadomo co mu dolega. Może starość po prostu ;)[/QUOTE]Serio mówię :lol: Na pewno starość, bo oprócz sikania ma się świetnie i nic mu nie dolega Quote
Kaaasia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Iza, a Bobik miał robione badania nerek? Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Iza, a Bobik miał robione badania nerek?[/QUOTE]Wszystkie miał badania robione. Wyszło, że na pograniczu ma Cushinga, ale na pograniczu, więc to niekoniecznie to Quote
justysiek Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 narobiłaś mi ochoty na szczeniaka a już się tak zniechęciłam:) choć w moim wypadku to i tak odpada, choć bym nie wiem jak chciała:) Quote
Izabela124. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='justysiek']narobiłaś mi ochoty na szczeniaka a już się tak zniechęciłam:) choć w moim wypadku to i tak odpada, choć bym nie wiem jak chciała:)[/QUOTE]Dziecko się urodzi, trochę je odchowasz i będziesz mogła mieć szczeniaka :) [quote name='Angi']mój tata nie może ;)[/QUOTE]Za bardzo wygodnicki jest :eviltong: Quote
Alicja Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 taki wilczy kolorek ;) [url]https://lh6.googleusercontent.com/-l7UHlke3XuU/UK6_9g2We6I/AAAAAAAAHm8/Z_FHmOSoTnk/s647/DSC_0942.JPG[/url] ja mogłam mieć rodowodowego Pp za darmo tylko obowiązkiem była kastracja bo to pecik był Quote
Recommended Posts