Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Vectra']złego diabli nie biorą , mają takich na kopy :diabloti:[/QUOTE]
Dlatego staram się bardzo być okrutna i zła :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Jesteś kotem i masz 9 żyć? :razz:[/QUOTE]
Nie :shake:
Wampirem :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']A może on gej? :roll: Bo wylizuje Bobikowi pysiorka a Bobik mu i jeszcze jajka :roll:

[/QUOTE]
To już podpada pod jakiś paragraf :crazyeye:

[quote name='Vectra']złego diabli nie biorą , mają takich na kopy :diabloti:[/QUOTE]
To znaczy że jestem bezpieczna :multi:

Posted

[quote name='Ptysiak']:loveu:
Masz szanse Sama zostać jednym z Nas... wystarczy, że powiesz "TAK" :evil_lol:[/QUOTE]Tak, ta, tak, tak :loveu: A teraz mnie gryź w szyjeczkę :D Chociaż czy może to zrobić nagie ciacho z boskim ciałem? :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Tak, ta, tak, tak :loveu: A teraz mnie gryź w szyjeczkę :D Chociaż czy może to zrobić nagie ciacho z boskim ciałem? :razz:[/QUOTE]
Poproszę kumpla :evil_lol:
bo mówiąc "ciacho" mam nadzieję nie miałaś na myśli Ptysia :roll:

Posted

[quote name='Ptysiak']Poproszę kumpla :evil_lol:
bo mówiąc "ciacho" mam nadzieję nie miałaś na myśli Ptysia :roll:[/QUOTE]Nie lubię wołochaczy :diabloti: Sama się depiluję to ciacho też musi :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie lubię wołochaczy :diabloti: Sama się depiluję to ciacho też musi :lol:[/QUOTE]
Wydepiluje osobiście jakieś fajne ciacho :loveu: i podeślę :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Wydepiluje osobiście jakieś fajne ciacho :loveu: i podeślę :evil_lol:[/QUOTE]O fuuuj Ty jesteś dziwna :shake: Lubisz lizać monitor i depilować ciacha :shake:

[quote name='Kaaasia']Przecież to sami swoi :lol:[/QUOTE]Dupa Jasia a nie sami swoi :lol:

[quote name='Vectra']jak można mieć 2 psy i jeden dysk ? :grins:[/QUOTE]Nie lubię robić zdjęć :diabloti: A tak serio to po awarii kompka, wsie fotki zgrywam n płytki

Posted

[quote name='Vectra']jak można mieć 2 psy i jeden dysk ? :grins:[/QUOTE]
Nie wiedziałam że do wyprawki szczenięcej muszę jeszcze dysk dokupić :evil_lol:. Taki piesek to strasznie droga zabawka :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']Nie wiedziałam że do wyprawki szczenięcej muszę jeszcze dysk dokupić :evil_lol:. Taki piesek to strasznie droga zabawka :diabloti:[/QUOTE]
takie czasy , byle czym się człowiek bawił nie będzie

Posted

[quote name='Vectra']a ja po awarii 40 płytek z fotkami , mam dyski zewnętrzne :diabloti:
bo sie namagnesowały i fotki się zniknęły w płyt :shake:[/QUOTE]
A przy okazji płytki się kurzą i wkurzające jest przeglądanie i szukanie :roll:
Ja dysków mam już 7 :evil_lol: z grami, zdjęciami, filmami itd...

Iza wiem :( Leczę się z tej dziwności ale nic nie pomaga :(

Posted

[quote name='Vectra']a ja po awarii 40 płytek z fotkami , mam dyski zewnętrzne :diabloti:
bo sie namagnesowały i fotki się zniknęły w płyt :shake:[/QUOTE]A ja nie wiedziałam, że se foti mogą zniknąć! To teraz mnie nastarszyłaś :placz:

[quote name='Kaaasia']Nie wiedziałam że do wyprawki szczenięcej muszę jeszcze dysk dokupić :evil_lol:. Taki piesek to strasznie droga zabawka :diabloti:[/QUOTE] A co Ty myślałaś, że pies to darmowy jest? :shake:

Posted

[quote name='Ptysiak']A przy okazji płytki się kurzą i wkurzające jest przeglądanie i szukanie :roll:
Ja dysków mam już 7 :evil_lol: z grami, zdjęciami, filmami itd...

Iza wiem :( Leczę się z tej dziwności ale nic nie pomaga :([/QUOTE]Moje są w pojemnikach i się nie kurzą :eviltong:
Dobrego masz terapeutę?