Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']Iza mi samobójstwo nie zaszkodzi i tak przeżyję :evil_lol:[/QUOTE] złego diabli nie biorą , mają takich na kopy :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']Iza mi samobójstwo nie zaszkodzi i tak przeżyję :evil_lol:[/QUOTE]Jesteś kotem i masz 9 żyć? :razz: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']złego diabli nie biorą , mają takich na kopy :diabloti:[/QUOTE] Dlatego staram się bardzo być okrutna i zła :diabloti: [quote name='Izabela124.']Jesteś kotem i masz 9 żyć? :razz:[/QUOTE] Nie :shake: Wampirem :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] Nie :shake: Wampirem :evil_lol:[/QUOTE]Kocham wampiry :loveu: Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']A może on gej? :roll: Bo wylizuje Bobikowi pysiorka a Bobik mu i jeszcze jajka :roll: [/QUOTE] To już podpada pod jakiś paragraf :crazyeye: [quote name='Vectra']złego diabli nie biorą , mają takich na kopy :diabloti:[/QUOTE] To znaczy że jestem bezpieczna :multi: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Kaaasia']To już podpada pod jakiś paragraf :crazyeye: To znaczy że jestem bezpieczna :multi:[/QUOTE]Nie wiem, ale czasem mi za nich wstyd jak przychodzą goście/znajomi :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Kocham wampiry :loveu:[/QUOTE] :loveu: Masz szanse Sama zostać jednym z Nas... wystarczy, że powiesz "TAK" :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie wiem, ale czasem mi za nich wstyd jak przychodzą goście/znajomi :evil_lol:[/QUOTE] To już dzieciakom bawić się nie wolno :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']:loveu: Masz szanse Sama zostać jednym z Nas... wystarczy, że powiesz "TAK" :evil_lol:[/QUOTE]Tak, ta, tak, tak :loveu: A teraz mnie gryź w szyjeczkę :D Chociaż czy może to zrobić nagie ciacho z boskim ciałem? :razz: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Kaaasia']To już dzieciakom bawić się nie wolno :evil_lol:[/QUOTE]Kuźwa nie przy ludziach :mad: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Tak, ta, tak, tak :loveu: A teraz mnie gryź w szyjeczkę :D Chociaż czy może to zrobić nagie ciacho z boskim ciałem? :razz:[/QUOTE] Poproszę kumpla :evil_lol: bo mówiąc "ciacho" mam nadzieję nie miałaś na myśli Ptysia :roll: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']Poproszę kumpla :evil_lol: bo mówiąc "ciacho" mam nadzieję nie miałaś na myśli Ptysia :roll:[/QUOTE]Nie lubię wołochaczy :diabloti: Sama się depiluję to ciacho też musi :lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie lubię wołochaczy :diabloti: Sama się depiluję to ciacho też musi :lol:[/QUOTE] Wydepiluje osobiście jakieś fajne ciacho :loveu: i podeślę :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Kuźwa nie przy ludziach :mad:[/QUOTE] Przecież to sami swoi :lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 jak można mieć 2 psy i jeden dysk ? :grins: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']Wydepiluje osobiście jakieś fajne ciacho :loveu: i podeślę :evil_lol:[/QUOTE]O fuuuj Ty jesteś dziwna :shake: Lubisz lizać monitor i depilować ciacha :shake: [quote name='Kaaasia']Przecież to sami swoi :lol:[/QUOTE]Dupa Jasia a nie sami swoi :lol: [quote name='Vectra']jak można mieć 2 psy i jeden dysk ? :grins:[/QUOTE]Nie lubię robić zdjęć :diabloti: A tak serio to po awarii kompka, wsie fotki zgrywam n płytki Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 a ja po awarii 40 płytek z fotkami , mam dyski zewnętrzne :diabloti: bo sie namagnesowały i fotki się zniknęły w płyt :shake: Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']jak można mieć 2 psy i jeden dysk ? :grins:[/QUOTE] Nie wiedziałam że do wyprawki szczenięcej muszę jeszcze dysk dokupić :evil_lol:. Taki piesek to strasznie droga zabawka :diabloti: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Kaaasia']Nie wiedziałam że do wyprawki szczenięcej muszę jeszcze dysk dokupić :evil_lol:. Taki piesek to strasznie droga zabawka :diabloti:[/QUOTE] takie czasy , byle czym się człowiek bawił nie będzie Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']a ja po awarii 40 płytek z fotkami , mam dyski zewnętrzne :diabloti: bo sie namagnesowały i fotki się zniknęły w płyt :shake:[/QUOTE] A przy okazji płytki się kurzą i wkurzające jest przeglądanie i szukanie :roll: Ja dysków mam już 7 :evil_lol: z grami, zdjęciami, filmami itd... Iza wiem :( Leczę się z tej dziwności ale nic nie pomaga :( Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']a ja po awarii 40 płytek z fotkami , mam dyski zewnętrzne :diabloti: bo sie namagnesowały i fotki się zniknęły w płyt :shake:[/QUOTE]A ja nie wiedziałam, że se foti mogą zniknąć! To teraz mnie nastarszyłaś :placz: [quote name='Kaaasia']Nie wiedziałam że do wyprawki szczenięcej muszę jeszcze dysk dokupić :evil_lol:. Taki piesek to strasznie droga zabawka :diabloti:[/QUOTE] A co Ty myślałaś, że pies to darmowy jest? :shake: Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']takie czasy , byle czym się człowiek bawił nie będzie[/QUOTE] Muszę mieć paragon to w razie czego wymienię na lepszy model :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']A przy okazji płytki się kurzą i wkurzające jest przeglądanie i szukanie :roll: Ja dysków mam już 7 :evil_lol: z grami, zdjęciami, filmami itd... Iza wiem :( Leczę się z tej dziwności ale nic nie pomaga :([/QUOTE]Moje są w pojemnikach i się nie kurzą :eviltong: Dobrego masz terapeutę? Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.'] A co Ty myślałaś, że pies to darmowy jest? :shake:[/QUOTE] Mógł by mi ktoś go sprezentować :cool3: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Kaaasia']Mógł by mi ktoś go sprezentować :cool3:[/QUOTE] to idź do lustra i ładnie poproś , może się zgodzi :diabloti: Quote
Recommended Posts