Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']a wczoraj ręke nożem do tapet :evil_lol:

ale nie wiesz co ja mam po lizaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ide spać bo zaraz sobie czoło połamie o klawiaturę :eviltong:[/QUOTE]Ciamajda :evil_lol:
Co masz, co masz? :cool3:
Nie idź

[quote name='Ptysiak']O podłogę to by się przydało, Ptysiek mi znowu nanosił błota do kuchni :evil_lol:

Masakra to była jak włożyłam ten palec pod wodę i zamiast zimnej włączyłam gorącą :evil_lol:[/QUOTE]Dobrze, że nie sika na tę podłogę :lol:
Ha ha ha musiało boleć

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Kolejny dowód, że nie umiesz wychowywać psów, musisz iść do jakiegoś fachowca :lol:[/QUOTE]
już chodzę do jednego naciągacza co miesiąc ... urząd skarbowy ma na imię .... i tak szkoli moje pieniądze i szkoli i ciągle uciekają :-(

Posted

A tfu tfu... nigdy nie sikał i niech tak zostanie :diabloti:

W sumie to nie wiem co bardziej mnie potem bolało czy obcięcie czy poparzenie :evil_lol: ale na bank było jak w rzeźni :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']A tfu tfu... nigdy nie sikał i niech tak zostanie :diabloti:

W sumie to nie wiem co bardziej mnie potem bolało czy obcięcie czy poparzenie :evil_lol: ale na bank było jak w rzeźni :evil_lol:[/QUOTE]
było sobie młotkiem walnąć w palucha , miała byś większą zagadkę , czy boli , obcięcie , poparzenie i stłuczenie ... :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Ja próbuje od 5 lat z Klementyną , pracy nad świadomością jej mózgu i w sumie też już zwątpiłam że ona go ma :shake:

[/QUOTE]
Uff, to mam jeszcze jakieś 2,5roku na poszukiwania mózgu Olka :cool3:

[quote name='Izabela124.']

Będziesz alfą i omegą szkoleniowcem :razz:

[/QUOTE]
I bendem mieć kuuuuupe kasiory :multi:

Posted

[quote name='Vectra']już chodzę do jednego naciągacza co miesiąc ... urząd skarbowy ma na imię .... i tak szkoli moje pieniądze i szkoli i ciągle uciekają :-([/QUOTE]A to gnój z niego :shake:

[quote name='Ptysiak']A tfu tfu... nigdy nie sikał i niech tak zostanie :diabloti:

W sumie to nie wiem co bardziej mnie potem bolało czy obcięcie czy poparzenie :evil_lol: ale na bank było jak w rzeźni :evil_lol:[/QUOTE]Ciesz się, bo Kiss sikał, nawet na łóżko :diabloti: Ale ciiiii bo bdzie, że nie umiem psów wychowywać :evil_lol:
Jak byłam rz w rzeźni u kolegi to świnia na haku chciała mnie zabić :shake:

Posted

[quote name='Vectra']było sobie młotkiem walnąć w palucha , miała byś większą zagadkę , czy boli , obcięcie , poparzenie i stłuczenie ... :diabloti:[/QUOTE]
To już lepiej odciąć sobie nogę i problem z głowy bo z bólu zapomniałabym o poparzeniu i palcu :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']To już lepiej odciąć sobie nogę i problem z głowy bo z bólu zapomniałabym o poparzeniu i palcu :evil_lol:[/QUOTE]
słusznie , bo człowiek jest w stanie odczuwać tylko jeden ból :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ciesz się, bo Kiss sikał, nawet na łóżko :diabloti: Ale ciiiii bo bdzie, że nie umiem psów wychowywać :evil_lol:
Jak byłam rz w rzeźni u kolegi to świnia na haku chciała mnie zabić :shake:[/QUOTE]
Bo nie umiesz :mad::evil_lol: Nie wiesz, że na początku pampersy pieski noszą ? :crazyeye:

Co za świnia z tej świni :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']słusznie , bo człowiek jest w stanie odczuwać tylko jeden ból :diabloti:[/QUOTE]
To w sumie potem mogłabym dalej obcinać by zapominać o poprzednim i ciągle by juz przestawało boleć. Ale byłam głupia, że cierpiałam zamiast tak zrobić :shake:

Posted

[quote name='Ptysiak']Bo nie umiesz :mad::evil_lol: Nie wiesz, że na początku pampersy pieski noszą ? :crazyeye:

Co za świnia z tej świni :evil_lol:[/QUOTE]O kuźwa, a ja myślałam, że tylko dzieciory noszą i suki z cieczką :roll:
Podła była!

Posted

[quote name='Izabela124.']O kuźwa, a ja myślałam, że tylko dzieciory noszą i suki z cieczką :roll:
[B]Podła była![/B][/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak ona to chciała zrobić ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Vectrunia, jakaś Ty mądra kobita :loveu:[/QUOTE]
chyba sobie zrobię drinka , moje IQ wzrośnie :diabloti:

Ptysiak było skoczyć z mostu , to byś się pogubiła co Cię boli i o głupotach byś nie myślała.

Posted

[quote name='Vectra']Ptysiak było skoczyć z mostu , to byś się pogubiła co Cię boli i o głupotach byś nie myślała.[/QUOTE]
Ty na prawdę jesteś mądra kobieta !!! :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak ona to chciała zrobić ? :evil_lol:[/QUOTE]Normalnie, jechała sobie na haku i jeb we mnie :-(

[quote name='Vectra']chyba sobie zrobię drinka , moje IQ wzrośnie :diabloti:

Ptysiak było skoczyć z mostu , to byś się pogubiła co Cię boli i o głupotach byś nie myślała.[/QUOTE]Przecież Ty nie pijesz :crazyeye:
Ptysiakowa, ona Cię namawia do samobójstwa :crazyeye:

Posted

[quote name='Izabela124.']
Przecież Ty nie pijesz :crazyeye:
[/QUOTE]
Pora zacząć by być cool :evil_lol:

Już tam zaraz do samobójstwa kurde , dobrą radę daje , jak uśmierzyć ból palca :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']Za słabo się starasz :cool3:[/QUOTE]A może on gej? :roll: Bo wylizuje Bobikowi pysiorka a Bobik mu i jeszcze jajka :roll:

[quote name='Ptysiak']To był zamach na 100% !!! :shake:[/QUOTE]Też tak myślę!

[quote name='Vectra']Pora zacząć by być cool :evil_lol:

Już tam zaraz do samobójstwa kurde , dobrą radę daje , jak uśmierzyć ból palca :diabloti:[/QUOTE]To ja też zacznę, bo dawno tego nie robiłam :-(
Vectra dobra rada :loveu: