Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='dOgLoV']a wczoraj ręke nożem do tapet :evil_lol: ale nie wiesz co ja mam po lizaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide spać bo zaraz sobie czoło połamie o klawiaturę :eviltong:[/QUOTE]Ciamajda :evil_lol: Co masz, co masz? :cool3: Nie idź [quote name='Ptysiak']O podłogę to by się przydało, Ptysiek mi znowu nanosił błota do kuchni :evil_lol: Masakra to była jak włożyłam ten palec pod wodę i zamiast zimnej włączyłam gorącą :evil_lol:[/QUOTE]Dobrze, że nie sika na tę podłogę :lol: Ha ha ha musiało boleć Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']gorzej że puszczam w las i wracają :shake: a to nie tak miało być ...[/QUOTE]Kolejny dowód, że nie umiesz wychowywać psów, musisz iść do jakiegoś fachowca :lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Kolejny dowód, że nie umiesz wychowywać psów, musisz iść do jakiegoś fachowca :lol:[/QUOTE] już chodzę do jednego naciągacza co miesiąc ... urząd skarbowy ma na imię .... i tak szkoli moje pieniądze i szkoli i ciągle uciekają :-( Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 A tfu tfu... nigdy nie sikał i niech tak zostanie :diabloti: W sumie to nie wiem co bardziej mnie potem bolało czy obcięcie czy poparzenie :evil_lol: ale na bank było jak w rzeźni :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']A tfu tfu... nigdy nie sikał i niech tak zostanie :diabloti: W sumie to nie wiem co bardziej mnie potem bolało czy obcięcie czy poparzenie :evil_lol: ale na bank było jak w rzeźni :evil_lol:[/QUOTE] było sobie młotkiem walnąć w palucha , miała byś większą zagadkę , czy boli , obcięcie , poparzenie i stłuczenie ... :diabloti: Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']Ja próbuje od 5 lat z Klementyną , pracy nad świadomością jej mózgu i w sumie też już zwątpiłam że ona go ma :shake: [/QUOTE] Uff, to mam jeszcze jakieś 2,5roku na poszukiwania mózgu Olka :cool3: [quote name='Izabela124.'] Będziesz alfą i omegą szkoleniowcem :razz: [/QUOTE] I bendem mieć kuuuuupe kasiory :multi: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']już chodzę do jednego naciągacza co miesiąc ... urząd skarbowy ma na imię .... i tak szkoli moje pieniądze i szkoli i ciągle uciekają :-([/QUOTE]A to gnój z niego :shake: [quote name='Ptysiak']A tfu tfu... nigdy nie sikał i niech tak zostanie :diabloti: W sumie to nie wiem co bardziej mnie potem bolało czy obcięcie czy poparzenie :evil_lol: ale na bank było jak w rzeźni :evil_lol:[/QUOTE]Ciesz się, bo Kiss sikał, nawet na łóżko :diabloti: Ale ciiiii bo bdzie, że nie umiem psów wychowywać :evil_lol: Jak byłam rz w rzeźni u kolegi to świnia na haku chciała mnie zabić :shake: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']było sobie młotkiem walnąć w palucha , miała byś większą zagadkę , czy boli , obcięcie , poparzenie i stłuczenie ... :diabloti:[/QUOTE] To już lepiej odciąć sobie nogę i problem z głowy bo z bólu zapomniałabym o poparzeniu i palcu :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Kaaasia'] I bendem mieć kuuuuupe kasiory :multi:[/QUOTE]ale podziel się z biedną Izabelką bez grosza :loveu: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']To już lepiej odciąć sobie nogę i problem z głowy bo z bólu zapomniałabym o poparzeniu i palcu :evil_lol:[/QUOTE] słusznie , bo człowiek jest w stanie odczuwać tylko jeden ból :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']słusznie , bo człowiek jest w stanie odczuwać tylko jeden ból :diabloti:[/QUOTE]Vectrunia, jakaś Ty mądra kobita :loveu: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Ciesz się, bo Kiss sikał, nawet na łóżko :diabloti: Ale ciiiii bo bdzie, że nie umiem psów wychowywać :evil_lol: Jak byłam rz w rzeźni u kolegi to świnia na haku chciała mnie zabić :shake:[/QUOTE] Bo nie umiesz :mad::evil_lol: Nie wiesz, że na początku pampersy pieski noszą ? :crazyeye: Co za świnia z tej świni :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']słusznie , bo człowiek jest w stanie odczuwać tylko jeden ból :diabloti:[/QUOTE] To w sumie potem mogłabym dalej obcinać by zapominać o poprzednim i ciągle by juz przestawało boleć. Ale byłam głupia, że cierpiałam zamiast tak zrobić :shake: Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']ale podziel się z biedną Izabelką bez grosza :loveu:[/QUOTE] Nie :diabloti: Ty masz samca rozpłodowego to masz własny biznes :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']Bo nie umiesz :mad::evil_lol: Nie wiesz, że na początku pampersy pieski noszą ? :crazyeye: Co za świnia z tej świni :evil_lol:[/QUOTE]O kuźwa, a ja myślałam, że tylko dzieciory noszą i suki z cieczką :roll: Podła była! Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Kaaasia']Nie :diabloti: Ty masz samca rozpłodowego to masz własny biznes :diabloti:[/QUOTE]Ale jeszcze nic nie zapłodnił :placz: (chyba:diabloti:) Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']O kuźwa, a ja myślałam, że tylko dzieciory noszą i suki z cieczką :roll: [B]Podła była![/B][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak ona to chciała zrobić ? :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Vectrunia, jakaś Ty mądra kobita :loveu:[/QUOTE] chyba sobie zrobię drinka , moje IQ wzrośnie :diabloti: Ptysiak było skoczyć z mostu , to byś się pogubiła co Cię boli i o głupotach byś nie myślała. Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Vectra']Ptysiak było skoczyć z mostu , to byś się pogubiła co Cię boli i o głupotach byś nie myślała.[/QUOTE] Ty na prawdę jesteś mądra kobieta !!! :loveu::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak ona to chciała zrobić ? :evil_lol:[/QUOTE]Normalnie, jechała sobie na haku i jeb we mnie :-( [quote name='Vectra']chyba sobie zrobię drinka , moje IQ wzrośnie :diabloti: Ptysiak było skoczyć z mostu , to byś się pogubiła co Cię boli i o głupotach byś nie myślała.[/QUOTE]Przecież Ty nie pijesz :crazyeye: Ptysiakowa, ona Cię namawia do samobójstwa :crazyeye: Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Ale jeszcze nic nie zapłodnił :placz: (chyba:diabloti:)[/QUOTE] Za słabo się starasz :cool3: Quote
Vectra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.'] Przecież Ty nie pijesz :crazyeye: [/QUOTE] Pora zacząć by być cool :evil_lol: Już tam zaraz do samobójstwa kurde , dobrą radę daje , jak uśmierzyć ból palca :diabloti: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Iza mi samobójstwo nie zaszkodzi i tak przeżyję :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Kaaasia']Za słabo się starasz :cool3:[/QUOTE]A może on gej? :roll: Bo wylizuje Bobikowi pysiorka a Bobik mu i jeszcze jajka :roll: [quote name='Ptysiak']To był zamach na 100% !!! :shake:[/QUOTE]Też tak myślę! [quote name='Vectra']Pora zacząć by być cool :evil_lol: Już tam zaraz do samobójstwa kurde , dobrą radę daje , jak uśmierzyć ból palca :diabloti:[/QUOTE]To ja też zacznę, bo dawno tego nie robiłam :-( Vectra dobra rada :loveu: Quote
Recommended Posts