Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka'][I]Bry :loveu:[/I]

[I]A skąd Ty możesz o tym wiedzieć? :diabloti:[/I]
[I]I co, kiedy umówione? :eviltong:[/I]
[I]Buhah :roflt: [COLOR=lemonchiffon](W prawdzie to ja mam -3, no ale to lepsze niż jeden xP)[/COLOR][/I]
[I]:shake:[/I]

[URL="http://images30.fotosik.pl/93/4ee24641c6b98839med.png"][I]http://images30.fotosik.pl/93/4ee24641c6b98839med.png[/I][/URL][I] - :-o
[/I][URL="http://images28.fotosik.pl/93/b64c93e827dae6f1med.png"][I]http://images28.fotosik.pl/93/b64c93e827dae6f1med.png[/I][/URL][I] - Meguszka :iloveyou:
[/I][URL="http://images27.fotosik.pl/93/a8b6be00320aa86cmed.png"][I]http://images27.fotosik.pl/93/a8b6be00320aa86cmed.png[/I][/URL][I] - :evil_lol:[/I][/quote]

A bo mi Megi wszystko szepcze na uszkooo :eviltong::eviltong:

Dzwoniłam tylko wstępnie, za 2 tygodnie w piątek chcę umówić zabieg :lol:

A trójek to ja mam dużo :evil_lol:

[quote name='AneQ']Witam. ;)
Megi ślicznotka :][/quote]

Ojejj witamy :multi: ;)
Dziękujemy :lol::oops:

[quote name='Ola & Dianuśka']Dzień dobry :loveu:[/quote]

Hej :calus:

Posted

[quote name='Cambel']Gonia :multi:
Musisz do nas na Bulwary przyjechać :diabloti: :lol::lol:
A potwór, to bardzo dobre określenie. Durny lisek karmy nie chce jeść, jak jej dosmaczam, to powybiera to 'dosmaczenie', a karma i tak zostaje. :roll:
[/quote]
Witanko :multi:
Jutro spotkam Cię na targach? :cool3: Bedziemy polować na próbki karm? :diabloti: No i moze jakis sprzet znajdziemy fajny? :cool3: (np. szeleczki) :p :evil_lol:

Ach na Bulwary... Kiedy nie ma czasu zeby tłuc sie autobusami... Uch... :-( A moze Wy na SłocineCity? :evil_lol:

Dobsz, ze Azulowa to nie jest taka wredota wybredna :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel']A bo mi Megi wszystko szepcze na uszkooo :eviltong::eviltong:

Dzwoniłam tylko wstępnie, za 2 tygodnie w piątek chcę umówić zabieg :lol:

A trójek to ja mam dużo :evil_lol:
[/quote]

[I]No tak :eviltong:[/I]

[I]I są wolne godziny? 8)[/I]

[I]Coś czuję, że pasekgood bye xP[/I]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Witanko :multi:
Jutro spotkam Cię na targach? :cool3: Bedziemy polować na próbki karm? :diabloti: No i moze jakis sprzet znajdziemy fajny? :cool3: (np. szeleczki) :p :evil_lol:

Ach na Bulwary... Kiedy nie ma czasu zeby tłuc sie autobusami... Uch... :-( A moze Wy na SłocineCity? :evil_lol:

Dobsz, ze Azulowa to nie jest taka wredota wybredna :eviltong:[/quote]

Hej Goniastaa :multi:
Ależ oczywiście, próbki to podstawa. Wczoraj powysyłałam 13 e-maili do producentów karm z prośbą o próbki :diabloti: Wogóle to z Eukanuby jest akcja, że wysyłają próbki + kliker :p
Ja liczę na Rogza albo Lupine, bo Megi rozgryzła Hiltona :roll: A że lupine ma wieczną gwarancję, jak pies nawet pogryzie, to można wymienić :eviltong:

Faktycznie, Słocina Big City... Zobaczy się :lol::lol:

Megi wredota? :mad: :eviltong: I tak Cie popieram :diabloti:

[I][quote name='Ilonka']No tak :eviltong:[/I]

[I]I są wolne godziny? :cool:[/I]

[I]Coś czuję, że pasekgood bye xP[/quote]
[/I]
Na pewno jakieś są :p

Ilonek, toż to nawet półrocze sie nie skonczyło wszystko przede mną :razz:

Posted

[quote name='Cambel']Hej Goniastaa :multi:
Ależ oczywiście, próbki to podstawa. Wczoraj powysyłałam 13 e-maili do producentów karm z prośbą o próbki :diabloti: Wogóle to z Eukanuby jest akcja, że wysyłają próbki + kliker :p
Ja liczę na Rogza albo Lupine, bo Megi rozgryzła Hiltona :roll: A że lupine ma wieczną gwarancję, jak pies nawet pogryzie, to można wymienić :eviltong:

Faktycznie, Słocina Big City... Zobaczy się :lol::lol:

Megi wredota? :mad: :eviltong: I tak Cie popieram :diabloti:
[/quote]
Ooo :eviltong: Ja kiedys wysylalam, ale nie duzo dostalam. Z Eukanuby cisza w ogole... Podalabys mi maile do producentów? :cool3:

Ja mam szczescie do kupowania nie firmowych rzeczy:eviltong: u nas przeżywają ponad rok i wiecej. A Hiltonek elegancko sie trzyma, Azulowa chodzi w nim od ponad tygodnia non stop (fioletowa obrozka od HappyHusky zostala wyczyszczona i czeka na lepsze czasy :diabloti:) :loveu: Tylko wiadomo, ze obrozka to nie na wyjscia, dlatego dostalam kaske od ojca (mniejsza z tym, ze nie wie na co) i jak bedzie cos fajnego to kupie. :cool3:

Nom kombinuj, kombinuj :cool3:

Megas wredotek :cool1:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ooo :eviltong: Ja kiedys wysylalam, ale nie duzo dostalam. Z Eukanuby cisza w ogole... Podalabys mi maile do producentów? :cool3:

Ja mam szczescie do kupowania nie firmowych rzeczy:eviltong: u nas przeżywają ponad rok i wiecej. A Hiltonek elegancko sie trzyma, Azulowa chodzi w nim od ponad tygodnia non stop (fioletowa obrozka od HappyHusky zostala wyczyszczona i czeka na lepsze czasy :diabloti:) :loveu: Tylko wiadomo, ze obrozka to nie na wyjscia, dlatego dostalam kaske od ojca (mniejsza z tym, ze nie wie na co) i jak bedzie cos fajnego to kupie. :cool3:

Nom kombinuj, kombinuj :cool3:

Megas wredotek :cool1:[/quote]

Zaraz Ci dam link do tematu, o tych próbkach :diabloti:

Kurcze, mam nadzieję, że coś dzis upatrzę :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Cambel']Zaraz Ci dam link do tematu, o tych próbkach :diabloti:

Kurcze, mam nadzieję, że coś dzis upatrzę :loveu::loveu:[/quote]
:multi: to czekam :eviltong:

A ile kasy masz ew. zamiar wydac? :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:multi: to czekam :eviltong:

A ile kasy masz ew. zamiar wydac? :diabloti:[/quote]

Wysłałam Ci na gg :eviltong::eviltong:
Aktualnie w mojej skarbonce jest 480 zł :-o:-o Z tego ok. 300 na sterylkę.
Wiec moge wydac na targach 180 :diabloti: czego nie zrobie. Wezme 50, z limitem, ze moge wydać 20, oczywiscie, jesli bedzie Rogz lub Lupine ;)

Posted

[quote name='Cambel']Wysłałam Ci na gg :eviltong::eviltong:
Aktualnie w mojej skarbonce jest 480 zł :-o:-o Z tego ok. 300 na sterylkę.
Wiec moge wydac na targach 180 :diabloti: czego nie zrobie. Wezme 50, z limitem, ze moge wydać 20, oczywiscie, jesli bedzie Rogz lub Lupine ;)[/quote]
Dzieks :multi::multi:
A ja mam 180 w skarbonce + 30 zł od ojca jak mi spłaci dług :eviltong: (sterylka u nas i tak nie wchodzi w gre :p)
A wyciagnelam od niego 50zł z czego pol ew. moge wydac :razz::lol:

Posted

[B]Goniasta[/B], i sie nie udało z próbkami, spróbujemy jutro! :diabloti: Dzikus napalony na próbki :evil_lol:

Dzis na targach było wszystko dla kotów, gryzoni, gadów, ptakow, płazów. Jutro będą psy, ja biorę megi :razz:

[B]Kinga[/B], na ich stronie powinien być, ale jest teraz akcja, ze wypełniasz formularz jak w Pedigree.

Posted

[quote name='Cambel'][B]Goniasta[/B], i sie nie udało z próbkami, spróbujemy jutro! :diabloti: Dzikus napalony na próbki :evil_lol:

Dzis na targach było wszystko dla kotów, gryzoni, gadów, ptakow, płazów. Jutro będą psy, ja biorę megi :razz:

[B]Kinga[/B], na ich stronie powinien być, ale jest teraz akcja, ze wypełniasz formularz jak w Pedigree.[/quote]

bo Kentaki zjadl próbki Megulcowej :mad:

Posted

AneQ :lol:
[quote name='Cambel']
[/quote]

No dzis nie było nic specjalnego, oprócz oczywiscie naszych schroniskowych szczeniaczków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Cambel']AneQ :lol:

No dzis nie było nic specjalnego, oprócz oczywiscie naszych schroniskowych szczeniaczków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Mam nadzieję, że znalazły kochające domki. :loveu::loveu: