Cambel&Megi Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='psiulka'][I]Bry :loveu:[/I] [I]A skąd Ty możesz o tym wiedzieć? :diabloti:[/I] [I]I co, kiedy umówione? :eviltong:[/I] [I]Buhah :roflt: [COLOR=lemonchiffon](W prawdzie to ja mam -3, no ale to lepsze niż jeden xP)[/COLOR][/I] [I]:shake:[/I] [URL="http://images30.fotosik.pl/93/4ee24641c6b98839med.png"][I]http://images30.fotosik.pl/93/4ee24641c6b98839med.png[/I][/URL][I] - :-o [/I][URL="http://images28.fotosik.pl/93/b64c93e827dae6f1med.png"][I]http://images28.fotosik.pl/93/b64c93e827dae6f1med.png[/I][/URL][I] - Meguszka :iloveyou: [/I][URL="http://images27.fotosik.pl/93/a8b6be00320aa86cmed.png"][I]http://images27.fotosik.pl/93/a8b6be00320aa86cmed.png[/I][/URL][I] - :evil_lol:[/I][/quote] A bo mi Megi wszystko szepcze na uszkooo :eviltong::eviltong: Dzwoniłam tylko wstępnie, za 2 tygodnie w piątek chcę umówić zabieg :lol: A trójek to ja mam dużo :evil_lol: [quote name='AneQ']Witam. ;) Megi ślicznotka :][/quote] Ojejj witamy :multi: ;) Dziękujemy :lol::oops: [quote name='Ola & Dianuśka']Dzień dobry :loveu:[/quote] Hej :calus: Quote
Olusia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Weź sobie to śliczne zdjęcie do avataru : [url]http://images27.fotosik.pl/66/76026a2f2d975feamed.png[/url] :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Cambel']Gonia :multi: Musisz do nas na Bulwary przyjechać :diabloti: :lol::lol: A potwór, to bardzo dobre określenie. Durny lisek karmy nie chce jeść, jak jej dosmaczam, to powybiera to 'dosmaczenie', a karma i tak zostaje. :roll: [/quote] Witanko :multi: Jutro spotkam Cię na targach? :cool3: Bedziemy polować na próbki karm? :diabloti: No i moze jakis sprzet znajdziemy fajny? :cool3: (np. szeleczki) :p :evil_lol: Ach na Bulwary... Kiedy nie ma czasu zeby tłuc sie autobusami... Uch... :-( A moze Wy na SłocineCity? :evil_lol: Dobsz, ze Azulowa to nie jest taka wredota wybredna :eviltong: Quote
psiulka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Cambel']A bo mi Megi wszystko szepcze na uszkooo :eviltong::eviltong: Dzwoniłam tylko wstępnie, za 2 tygodnie w piątek chcę umówić zabieg :lol: A trójek to ja mam dużo :evil_lol: [/quote] [I]No tak :eviltong:[/I] [I]I są wolne godziny? 8)[/I] [I]Coś czuję, że pasekgood bye xP[/I] Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Witanko :multi: Jutro spotkam Cię na targach? :cool3: Bedziemy polować na próbki karm? :diabloti: No i moze jakis sprzet znajdziemy fajny? :cool3: (np. szeleczki) :p :evil_lol: Ach na Bulwary... Kiedy nie ma czasu zeby tłuc sie autobusami... Uch... :-( A moze Wy na SłocineCity? :evil_lol: Dobsz, ze Azulowa to nie jest taka wredota wybredna :eviltong:[/quote] Hej Goniastaa :multi: Ależ oczywiście, próbki to podstawa. Wczoraj powysyłałam 13 e-maili do producentów karm z prośbą o próbki :diabloti: Wogóle to z Eukanuby jest akcja, że wysyłają próbki + kliker :p Ja liczę na Rogza albo Lupine, bo Megi rozgryzła Hiltona :roll: A że lupine ma wieczną gwarancję, jak pies nawet pogryzie, to można wymienić :eviltong: Faktycznie, Słocina Big City... Zobaczy się :lol::lol: Megi wredota? :mad: :eviltong: I tak Cie popieram :diabloti: [I][quote name='Ilonka']No tak :eviltong:[/I] [I]I są wolne godziny? :cool:[/I] [I]Coś czuję, że pasekgood bye xP[/quote] [/I] Na pewno jakieś są :p Ilonek, toż to nawet półrocze sie nie skonczyło wszystko przede mną :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Cambel']Hej Goniastaa :multi: Ależ oczywiście, próbki to podstawa. Wczoraj powysyłałam 13 e-maili do producentów karm z prośbą o próbki :diabloti: Wogóle to z Eukanuby jest akcja, że wysyłają próbki + kliker :p Ja liczę na Rogza albo Lupine, bo Megi rozgryzła Hiltona :roll: A że lupine ma wieczną gwarancję, jak pies nawet pogryzie, to można wymienić :eviltong: Faktycznie, Słocina Big City... Zobaczy się :lol::lol: Megi wredota? :mad: :eviltong: I tak Cie popieram :diabloti: [/quote] Ooo :eviltong: Ja kiedys wysylalam, ale nie duzo dostalam. Z Eukanuby cisza w ogole... Podalabys mi maile do producentów? :cool3: Ja mam szczescie do kupowania nie firmowych rzeczy:eviltong: u nas przeżywają ponad rok i wiecej. A Hiltonek elegancko sie trzyma, Azulowa chodzi w nim od ponad tygodnia non stop (fioletowa obrozka od HappyHusky zostala wyczyszczona i czeka na lepsze czasy :diabloti:) :loveu: Tylko wiadomo, ze obrozka to nie na wyjscia, dlatego dostalam kaske od ojca (mniejsza z tym, ze nie wie na co) i jak bedzie cos fajnego to kupie. :cool3: Nom kombinuj, kombinuj :cool3: Megas wredotek :cool1: Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ooo :eviltong: Ja kiedys wysylalam, ale nie duzo dostalam. Z Eukanuby cisza w ogole... Podalabys mi maile do producentów? :cool3: Ja mam szczescie do kupowania nie firmowych rzeczy:eviltong: u nas przeżywają ponad rok i wiecej. A Hiltonek elegancko sie trzyma, Azulowa chodzi w nim od ponad tygodnia non stop (fioletowa obrozka od HappyHusky zostala wyczyszczona i czeka na lepsze czasy :diabloti:) :loveu: Tylko wiadomo, ze obrozka to nie na wyjscia, dlatego dostalam kaske od ojca (mniejsza z tym, ze nie wie na co) i jak bedzie cos fajnego to kupie. :cool3: Nom kombinuj, kombinuj :cool3: Megas wredotek :cool1:[/quote] Zaraz Ci dam link do tematu, o tych próbkach :diabloti: Kurcze, mam nadzieję, że coś dzis upatrzę :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Cambel']Zaraz Ci dam link do tematu, o tych próbkach :diabloti: Kurcze, mam nadzieję, że coś dzis upatrzę :loveu::loveu:[/quote] :multi: to czekam :eviltong: A ile kasy masz ew. zamiar wydac? :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:multi: to czekam :eviltong: A ile kasy masz ew. zamiar wydac? :diabloti:[/quote] Wysłałam Ci na gg :eviltong::eviltong: Aktualnie w mojej skarbonce jest 480 zł :-o:-o Z tego ok. 300 na sterylkę. Wiec moge wydac na targach 180 :diabloti: czego nie zrobie. Wezme 50, z limitem, ze moge wydać 20, oczywiscie, jesli bedzie Rogz lub Lupine ;) Quote
g_o_n_i_a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Cambel']Wysłałam Ci na gg :eviltong::eviltong: Aktualnie w mojej skarbonce jest 480 zł :-o:-o Z tego ok. 300 na sterylkę. Wiec moge wydac na targach 180 :diabloti: czego nie zrobie. Wezme 50, z limitem, ze moge wydać 20, oczywiscie, jesli bedzie Rogz lub Lupine ;)[/quote] Dzieks :multi::multi: A ja mam 180 w skarbonce + 30 zł od ojca jak mi spłaci dług :eviltong: (sterylka u nas i tak nie wchodzi w gre :p) A wyciagnelam od niego 50zł z czego pol ew. moge wydac :razz::lol: Quote
Coffee&Nera Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cambel jak cos to powiedz co sie bedzie działo na targach- moze uda mi sie przyjechac. I powiedz czy cos moze dla Chomikow bedą sprzedawac albo jakies bluzki czy książki xD Fenks z góry Quote
Kincia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dobry:multi: Ej masz moze meila do Eukanuby? Fotki :D Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [B]Goniasta[/B], i sie nie udało z próbkami, spróbujemy jutro! :diabloti: Dzikus napalony na próbki :evil_lol: Dzis na targach było wszystko dla kotów, gryzoni, gadów, ptakow, płazów. Jutro będą psy, ja biorę megi :razz: [B]Kinga[/B], na ich stronie powinien być, ale jest teraz akcja, ze wypełniasz formularz jak w Pedigree. Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Cambel'][B]Goniasta[/B], i sie nie udało z próbkami, spróbujemy jutro! :diabloti: Dzikus napalony na próbki :evil_lol: Dzis na targach było wszystko dla kotów, gryzoni, gadów, ptakow, płazów. Jutro będą psy, ja biorę megi :razz: [B]Kinga[/B], na ich stronie powinien być, ale jest teraz akcja, ze wypełniasz formularz jak w Pedigree.[/quote] bo Kentaki zjadl próbki Megulcowej :mad: Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Na zdrowie Kentaki :-P To było w celach szkoleniowych, o :razz: A żeby nie było, drugą próbkę zjadły Pędzelki ;) A wogóle skad wiesz Iwonko, że to dla Megi miało byc? :eviltong: Quote
drzalka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 WItamy, i dozobaczenia znow jutro na targach :multi: Ej a mozesz byc wczesniej polazimy z psami, bo ja mam wczesnie autobus :razz::p Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Jak wsatnę to mogę, w co wątpię.. :lol: Quote
Kincia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A moge prosic o strone Eukanuby :eviltong::oops: Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 A od czego Google są? :lol: [url]http://www.eukanuba-eu.com/DNA/pl/pl/[/url] Quote
AneQ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Hej. :loveu: Cambel, jeśli możesz, to napisz o relacjach dnia dzisiejszego z targów.:cool3::eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 AneQ :lol: [quote name='Cambel'] Dzis na targach było wszystko dla kotów, gryzoni, gadów, ptakow, płazów. Jutro będą psy, ja biorę megi :razz: [/quote] No dzis nie było nic specjalnego, oprócz oczywiscie naszych schroniskowych szczeniaczków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AneQ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Cambel']AneQ :lol: No dzis nie było nic specjalnego, oprócz oczywiscie naszych schroniskowych szczeniaczków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Mam nadzieję, że znalazły kochające domki. :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts