Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='drzalka']Witamy Cablem i Megi.. super fockiaki juz niemoge sie doczkeac na wspolnespacery :D:multi: :loveu: :lol: :loveu:[/quote]

Dziękujemy :lol: i my również nie możemy się doczekać... :loveu::loveu::loveu:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-shira']Ja również witam Ciebie i Megi. Twój aparta robi super zdjęcia bo mój to tragedia. Fajna ta twoja Megi. Wygląda na przyjazną sunie i wesołą :multi:[/quote]

Dziękujemy. ;) Ojj przyjazna, do obcych skacze, żeby się bawić, i podgryza i szczeka zapraszając do zabawy. :evil_lol: ;)

Posted

[I][COLOR=royalblue]Widzę, że galeryjka Twoja bardzo popularna ;-) [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Dobranoc Megusiowa :calus:[/COLOR][/I]

Posted

Hejoo!!!
No wkoncu pomyslalas i załozylas galerie Megi :loveu::loveu::loveu:
Jeju jaka ona słodka.:loveu::loveu::loveu:
Te uszka ahh^^
Fotki !!!!
Bede wpadac :D

Posted

[quote name='sara_rokitnica']witam Megi i jej Panią- Cambel ;) :D Megusia jest śliczniutka :loveu: poprostu cudo :loveu: czekam na nowe fotki ;)[/quote]

Dziękujemy :loveu: Fotek narazie nie ma, pogoda do doopy, a najlepsze na dworze wychodzą. :lol:

[quote name='Psiul'][I][COLOR=royalblue]Ale tłok u Ciebie... Kamila gdzie Ty hostujesz zdjęcia jeśli mogę wiedzieć?[/quote]

[/COLOR][/I][COLOR=Black]www.tinypic.com ;)[/COLOR][I][COLOR=royalblue]
[/COLOR][/I]

Posted

[B]Sara_rokitnica[/B] pogoda się poprawi, juz jutro ma być ładniej. :cool3:

Megafoniątko zdrowieje, już mniej kaszle, dzisiaj i jutro jeszcze na zastrzyk, ale ona to dzielnie znosi. ;) [wzamian za smaczki od pani Doktor :evil_lol: ]

Uczymy się SIAD, coraz lepiej nam idzie, z tym, że jak Megi zobaczy smaczki to się całkiem rozstraja, o niczym innym nie myśli, więc nagrodą są pieszczoty.

Posted

Niech zdrowieje szybciutko :*
Nie będe mówić ze jest piękna, bo to już chyba kilka razy ode mnie słyszałas :)
Wygłaskaj ją ode mnie i powiedz jej ze ma pozdrowienia od cioteczki Frytelki :D

Posted

[quote name='Frytela']Niech zdrowieje szybciutko :*
Nie będe mówić ze jest piękna, bo to już chyba kilka razy ode mnie słyszałas :)
Wygłaskaj ją ode mnie i powiedz jej ze ma pozdrowienia od cioteczki Frytelki :D[/quote]

Wygłaskana i dziękujemy :loveu:

Posted

Sliczności :loveu::loveu:
cudna jesteś maleńka :)

szkoda, że tak ją potraktował los
ale na szczescie są tacy ludzie jak TY hehe:lol::lol:

zapraszamy do nas :cool3:

Posted

[quote name='Seterka93']Sliczności :loveu::loveu:
cudna jesteś maleńka :)

szkoda, że tak ją potraktował los
ale na szczescie są tacy ludzie jak TY hehe:lol::lol:

zapraszamy do nas :cool3:[/quote]

Hej :multi: Dziękujemy za odwiedziny i komplementa :cool3:
Los ją skrzywdził, ale nie ukrywam, że inne psy bardziej...
Przy obcowaniu z nią widzę, że przedtem była w domu/mieszkaniu, i przebywała z ludźmi...W schronisku na szczęście nie była długo...A teraz jest u nas. ;)

Posted

[quote name='Cambel']Hej :multi: Dziękujemy za odwiedziny i komplementa :cool3:
Los ją skrzywdził, ale nie ukrywam, że inne psy bardziej...
Przy obcowaniu z nią widzę, że przedtem była w domu/mieszkaniu, i przebywała z ludźmi...W schronisku na szczęście nie była długo...A teraz jest u nas. ;)[/quote]

To całe szczescie..
Nasze biedactwo w zimie nocą samo spacerowalo zmarznięte po ulicach:-(:-(
Asti tez smutną historie ma :shake:

ale teraz są szcześliwe (no ja mysle:lol:)
hehe ;)

Posted

[quote name='Cambel']Figowa się znalazła...Tobie to chyba teraz najtrudniej.... :(
Ale dziękuję za miłe słowa...[/quote]Jest trudno, bardzo trudno :-( Ciągle dopada mnie myśl, dlaczego własnie on, pies którego tak mocno pokochałam, dzięki któremu zaczęłam mysleć o wolontariacie... :-( Dlaczego..?

Małej życzymy dużo zdrówka :calus:

Posted

[quote name='Figa']Jest trudno, bardzo trudno :-( Ciągle dopada mnie myśl, dlaczego własnie on, pies którego tak mocno pokochałam, dzięki któremu zaczęłam mysleć o wolontariacie... :-( Dlaczego..?

Małej życzymy dużo zdrówka :calus:[/quote]

Gdyby każdy zadawał sobie pytania "dlaczego to akurat mnie się przytrafiło?" nikt nie miał by ochoty i dla kogo życ...
A przecież jeszcze wiele stworzeń oczekuje Twojej milości...
Twoja Figa, Czabi, i jeszcze tak jak Hugo, więcej schroniskowych psów...Nie możesz o nich zapominać, ani rozpamiętywać tego, co się stało...
To nie Twoja wina, nie byłaś w stanie tego przewidzieć, zaobserwować, teraz niestety nie da się tego odkręcić...Hugo zawsze będzie w Twoim sercu, na pewno w jakiś sposób odczujesz jego bliskość, za TM nie musi cierpieć, czekać za schroniskowymi kratami...Tam jest mu dobrze. A tak widocznie musiało być...:( Trzymaj się Sylwia.

A my z Megi wróciłyśmy właśnie od weta, ale jazgotu mała narobiła... Panikara jedna. Jak wetka wbijała igłę, ok mogło zaboleć, ale jeszcze kilka minut po, i po rozmasowaniu piszczała.. :shake: Myślała, że się nabrałyśmy.
Już jest lepiej, jeszcze jutro na zastrzyk...