Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RCookie napisał(a):
A nie myślałaś o jakiś zawodach czy coś? :cool3:
:lol: nasze agility jeszcze na zbyt niskim poziomie jest :P
aż tak to się nie będziemy kompromitować :evil_lol:

ale chciałabym zgłosić nas na zerówki obedience, Kraków 28.06, później Rzeszów we wrześniu...:lol:
a w międzyczasie jeszcze egzamin PT 4-5 lipca...
w każdym razie duuuużo przed nami jeszcze pracy w posłuszeństwie; agility bardziej rekreacyjnie póki co.....

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie życzę sukcesów szkoleniowych, a potem może i sportowych :evil_lol:.
Słyszałam, że ten tor w Rzeszowie jest bezpłatny, tak? Fajnie by było mieć taki bajer w okolicy :loveu:.

Posted

RCookie napisał(a):
W takim razie życzę sukcesów szkoleniowych, a potem może i sportowych :evil_lol:.
Słyszałam, że ten tor w Rzeszowie jest bezpłatny, tak? Fajnie by było mieć taki bajer w okolicy :loveu:.
Nie dziękujemy!:eviltong:
Tak, warunkiem jest tylko członkostwo w naszym oddziale ZK. :)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Nie dziękujemy!:eviltong:
Tak, warunkiem jest tylko członkostwo w naszym oddziale ZK. :)

To super macie! U nas w Toruniu nawet płatnego nie ma ;/ Musze pogadac z panem ze schroniska, bo on coś tam budował ;)
Ale najpierw biorę się ostro za szkolenie, bo stwierdzam, że ostatnio Tina ma mnie w d****:loveu:

Posted

[quote name='Talia']To super macie! U nas w Toruniu nawet płatnego nie ma ;/ Musze pogadac z panem ze schroniska, bo on coś tam budował ;)
Ale najpierw biorę się ostro za szkolenie, bo stwierdzam, że ostatnio Tina ma mnie w d****:loveu:Hmm, Toruń to nie takie małe miasto :hmmmm: wydawało mi się, że jakiś klub tam jest...
my teraz też przede wszystkim szkolenie :loveu: trzeba coś wbić jeszcze do tego łebka... :lol:

wstawiam jeszcze kilka zaległych zdjęć z zeszłego tygodnia, bo pewnie jutro będą następne :lol:

Ciapa

Trapek

Posted

Asiaczek, Olusia, Gonia, RCookie, Shappy, Anetta, dziękujemy :)

Kisses_xox, witamy w galerii :) to druga strona zapory, lisia góra ;)
Talia, czy ja wiem... :P ostatnio właśnie troszkę jej się przytyło :cool1: i zrzucamy kilka dkg..:lol:

tak lisica biegnie po komendzie do mnie :cool3::cool3:

i nieco wolniej z zabawką :P

harce z beagielką