Cambel&Megi Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 No, widzę, że posty nie oszczędzą nam skakania i w tym roku. ;) Quote
Asiaczek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Cambel&Megi napisał(a):No, widzę, że posty nie oszczędzą nam skakania i w tym roku. ;) Wracamy do "normalności"...:evil_lol: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Kinguska napisał(a):Co ta u was słychać? ^^ Miałyśmy iść na dłuższy spacer, bo tak ładnie słońce przedtem świeciło, a teraz od samego patrzenia przez okno, zimno się robi...okropny wiatr, i słońce uciekło.:shake: I w rezultacie tylko godzinę biegałyśmy, a mimo to, przynajmniej ja, przemarzłam do szpiku kości.:lol: Quote
Cambel&Megi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Talia. napisał(a):No to ciepła herbatka :loveu: A zdjęcia będą?:cool3: Byłyśmy same, bez Managera:eviltong:, a mój d70s nie ma jeszcze kolegi-obiektywu...:lol: Quote
Talia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Miałyśmy iść na dłuższy spacer, bo tak ładnie słońce przedtem świeciło, a teraz od samego patrzenia przez okno, zimno się robi...okropny wiatr, i słońce uciekło.:shake: I w rezultacie tylko godzinę biegałyśmy, a mimo to, przynajmniej ja, przemarzłam do szpiku kości.:lol: No to ciepła herbatka :loveu: A zdjęcia będą?:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Miałyśmy iść na dłuższy spacer, bo tak ładnie słońce przedtem świeciło, a teraz od samego patrzenia przez okno, zimno się robi...okropny wiatr, i słońce uciekło.:shake: I w rezultacie tylko godzinę biegałyśmy, a mimo to, przynajmniej ja, przemarzłam do szpiku kości.:lol: Skąd ja znam to przemarznięcie :evil_lol: Teraz już ma być u nas taka ochydna pogoda- chyba ostatnie promienie slonca zlapalam dzisiaj z rana... ale Kamila dawaj domowe zdjecia jakies :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Nera- napisał(a):Skąd ja znam to przemarznięcie :evil_lol: Teraz już ma być u nas taka ochydna pogoda- chyba ostatnie promienie slonca zlapalam dzisiaj z rana... ale Kamila dawaj domowe zdjecia jakies :loveu: Rano było cudnie..:loveu: Ale myślę, że jeszcze wróci ta pogoda z pięknym słońcem, bez tego ziiiimnego wiatru...:roll: Nie mam czym zrobić tych fotek, choćby domowych. :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Rano było cudnie..:loveu: Ale myślę, że jeszcze wróci ta pogoda z pięknym słońcem, bez tego ziiiimnego wiatru...:roll: Nie mam czym zrobić tych fotek, choćby domowych. :eviltong: Może wrócić nawet z wielkim śniegiem (tym lepiej) tylko bez wiatru :roll: Hmmm ile moge jeszcze poczekać aż obiektyw przyleci :cool3::cool3::cool3: Quote
Pestka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 zimno się robi...okropny wiatr, i słońce uciekło.:shake: I w rezultacie tylko godzinę biegałyśmy, a mimo to, przynajmniej ja, przemarzłam do szpiku kości.:lol: U mnie caly dzień pochmurno, wiatr wieje jak nie wiem, ale chociaż tyle dobrego, że śnieg zaczął prószyć. Jak z Benkiem wyszlam na jakieś pół godziny to wróciłam cala przemarznięta, ręce mi skostaniały, całe czerwone nogi, teraz tylko kawa się przydałaby :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Nera- napisał(a):Może wrócić nawet z wielkim śniegiem (tym lepiej) tylko bez wiatru :roll: Hmmm ile moge jeszcze poczekać aż obiektyw przyleci :cool3::cool3::cool3: Ma być na dniach w sklepie... :) Kinguska napisał(a):U mnie caly dzień pochmurno, wiatr wieje jak nie wiem, ale chociaż tyle dobrego, że śnieg zaczął prószyć. Jak z Benkiem wyszlam na jakieś pół godziny to wróciłam cala przemarznięta, ręce mi skostaniały, całe czerwone nogi, teraz tylko kawa się przydałaby :evil_lol: Rąk to ja nie czułam...:lol: nienawidzę tego uczucia, kiedy wchodzę do domu i te okropnie przemarznięte ręce zaczynają się rozgrzewać...brrrrr....! Quote
Asiaczek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 W W-wie tylko mroźno, choć rano, przed południem, troszkę słońca było... Potem już została tylko szarzyzna... Pzdr./ Quote
Illusion Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Cambel&Megi napisał(a): Rąk to ja nie czułam...:lol: nienawidzę tego uczucia, kiedy wchodzę do domu i te okropnie przemarznięte ręce zaczynają się rozgrzewać...brrrrr....! Skąd ja to znam :evil_lol:. Jak się usiądzie przy komputerze to nawet nie idzie nic napisać, bo ma się takie sztywne ręce :lol:. Quote
Cambel&Megi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Asiaczek napisał(a):W W-wie tylko mroźno, choć rano, przed południem, troszkę słońca było... Potem już została tylko szarzyzna... Pzdr./ U nas z tej szarzyźnie towarzyszy jeszcze mroźny wiatr... RCookie napisał(a):Skąd ja to znam :evil_lol:. Jak się usiądzie przy komputerze to nawet nie idzie nic napisać, bo ma się takie sztywne ręce :lol:. Dokładnie...:evil_lol: Qrcze, wyszłam jeszcze raz z Megi, wzięłam jej sznurek - tzn. taką sznurową piłkę z rączką...przeciagamy się, rzucam jej, i nagle rzuciłam i wpadła na drzewo. A to była ulubiona lisia zabawka :placz: niech żyje zgrabność :cool1: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Cambelowa - a robimy jakąś zbiórkę na wystawie w Rzeszowie? pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Cambelowa - a robimy jakąś zbiórkę na wystawie w Rzeszowie? pzdr. O jaką zbiórkę konkretnie chodzi? :lol: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No, na schronisko... BTW - dostałaś maila od Małgosi? Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Asiaczek napisał(a):No, na schronisko... BTW - dostałaś maila od Małgosi? Pzdr.Ostatnio mało się w tych sprawach udzielam, zapytam Wolontariuszki, jak to ma wyglądać, i dam znać. Tak, dostałam. To Ty Jej mnie poleciłaś? Jeśli tak, to dziękuję! Quote
Asiaczek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Co do I sprawy - no to czekam na odp. A co do II - tak, ja! Gosia ma nieprzyjemne wspomnienia w tej kwestii i chciałam, aby zaopiekował się nią ktoś kompetentny.:lol: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Co do I sprawy - no to czekam na odp. A co do II - tak, ja! Gosia ma nieprzyjemne wspomnienia w tej kwestii i chciałam, aby zaopiekował się nią ktoś kompetentny.:lol: Pzdr.Dziękuję! Myślę, że będzie nam się dobrze współpracowało. :) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No to zakasuj rękawy, siadaj wygodnie w fotelu, odpalaj kompa i ... do roboty! Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Asiaczek napisał(a):No to zakasuj rękawy, siadaj wygodnie w fotelu, odpalaj kompa i ... do roboty! Pzdr. Musimy jeszcze wszystko ustalić. ;) Ale pracy i tak troszkę mam ... Quote
jamnicze Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Każde ze swoja piłeczką :lol: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/202356/00000011.jpg Quote
psiulka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Hej! :) Na wstępie - szczęśliwego nowego roku 2009! Gratuluję puszeczki! Będzie jeszcze więcej zdjęć. :loveu: A jaki obiektyw chcesz do niej? Zdjęcia ze śnieżnej sesji super, szczególnie te z latającą Megi. http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/202356/00000011.jpg - Ta mina - zabójcza. ^^ Pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts