Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinguska']Co ta u was słychać? ^^[/quote]
Miałyśmy iść na dłuższy spacer, bo tak ładnie słońce przedtem świeciło, a teraz od samego patrzenia przez okno, zimno się robi...okropny wiatr, i słońce uciekło.:shake: I w rezultacie tylko godzinę biegałyśmy, a mimo to, przynajmniej ja, przemarzłam do szpiku kości.:lol:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Miałyśmy iść na dłuższy spacer, bo tak ładnie słońce przedtem świeciło, a teraz od samego patrzenia przez okno, zimno się robi...okropny wiatr, i słońce uciekło.:shake: I w rezultacie tylko godzinę biegałyśmy, a mimo to, przynajmniej ja, przemarzłam do szpiku kości.:lol:[/quote] No to ciepła herbatka :loveu: A zdjęcia będą?:cool3:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Miałyśmy iść na dłuższy spacer, bo tak ładnie słońce przedtem świeciło, a teraz od samego patrzenia przez okno, zimno się robi...okropny wiatr, i słońce uciekło.:shake: I w rezultacie tylko godzinę biegałyśmy, a mimo to, przynajmniej ja, przemarzłam do szpiku kości.:lol:[/quote]

Skąd ja znam to przemarznięcie :evil_lol: Teraz już ma być u nas taka ochydna pogoda- chyba ostatnie promienie slonca zlapalam dzisiaj z rana... ale Kamila dawaj domowe zdjecia jakies :loveu:

Posted

[quote name='Nera-']Skąd ja znam to przemarznięcie :evil_lol: Teraz już ma być u nas taka ochydna pogoda- chyba ostatnie promienie slonca zlapalam dzisiaj z rana... ale Kamila dawaj domowe zdjecia jakies :loveu:[/quote]
Rano było cudnie..:loveu:
Ale myślę, że jeszcze wróci ta pogoda z pięknym słońcem, bez tego ziiiimnego wiatru...:roll:

Nie mam czym zrobić tych fotek, choćby domowych. :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Rano było cudnie..:loveu:
Ale myślę, że jeszcze wróci ta pogoda z pięknym słońcem, bez tego ziiiimnego wiatru...:roll:

Nie mam czym zrobić tych fotek, choćby domowych. :eviltong:[/quote]

Może wrócić nawet z wielkim śniegiem (tym lepiej) tylko bez wiatru :roll:

Hmmm ile moge jeszcze poczekać aż obiektyw przyleci :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote]zimno się robi...okropny wiatr, i słońce uciekło.:shake: I w rezultacie tylko godzinę biegałyśmy, a mimo to, przynajmniej ja, przemarzłam do szpiku kości.:lol:[/quote]
U mnie caly dzień pochmurno, wiatr wieje jak nie wiem, ale chociaż tyle dobrego, że śnieg zaczął prószyć. Jak z Benkiem wyszlam na jakieś pół godziny to wróciłam cala przemarznięta, ręce mi skostaniały, całe czerwone nogi, teraz tylko kawa się przydałaby :evil_lol:

Posted

[quote name='Nera-']Może wrócić nawet z wielkim śniegiem (tym lepiej) tylko bez wiatru :roll:

Hmmm ile moge jeszcze poczekać aż obiektyw przyleci :cool3::cool3::cool3:[/quote]
Ma być na dniach w sklepie... :)

[quote name='Kinguska']U mnie caly dzień pochmurno, wiatr wieje jak nie wiem, ale chociaż tyle dobrego, że śnieg zaczął prószyć. Jak z Benkiem wyszlam na jakieś pół godziny to wróciłam cala przemarznięta, ręce mi skostaniały, całe czerwone nogi, teraz tylko kawa się przydałaby :evil_lol:[/quote]
Rąk to ja nie czułam...:lol: nienawidzę tego uczucia, kiedy wchodzę do domu i te okropnie przemarznięte ręce zaczynają się rozgrzewać...brrrrr....!

Posted

[quote name='Cambel&Megi']

Rąk to ja nie czułam...:lol: nienawidzę tego uczucia, kiedy wchodzę do domu i te okropnie przemarznięte ręce zaczynają się rozgrzewać...brrrrr....![/quote]

Skąd ja to znam :evil_lol:. Jak się usiądzie przy komputerze to nawet nie idzie nic napisać, bo ma się takie sztywne ręce :lol:.

Posted

[quote name='Asiaczek']W W-wie tylko mroźno, choć rano, przed południem, troszkę słońca było... Potem już została tylko szarzyzna...

Pzdr./[/quote]
U nas z tej szarzyźnie towarzyszy jeszcze mroźny wiatr...

[quote name='RCookie']Skąd ja to znam :evil_lol:. Jak się usiądzie przy komputerze to nawet nie idzie nic napisać, bo ma się takie sztywne ręce :lol:.[/quote]
Dokładnie...:evil_lol:

Qrcze, wyszłam jeszcze raz z Megi, wzięłam jej sznurek - tzn. taką sznurową piłkę z rączką...przeciagamy się, rzucam jej, i nagle rzuciłam i wpadła na drzewo. A to była ulubiona lisia zabawka :placz: niech żyje zgrabność :cool1:

Posted

[quote name='Asiaczek']No, na schronisko...

BTW - dostałaś maila od Małgosi?

Pzdr.[/quote]Ostatnio mało się w tych sprawach udzielam, zapytam Wolontariuszki, jak to ma wyglądać, i dam znać.

Tak, dostałam. To Ty Jej mnie poleciłaś? Jeśli tak, to dziękuję!

Posted

[quote name='Asiaczek']Co do I sprawy - no to czekam na odp.
A co do II - tak, ja! Gosia ma nieprzyjemne wspomnienia w tej kwestii i chciałam, aby zaopiekował się nią ktoś kompetentny.:lol:

Pzdr.[/quote]Dziękuję! Myślę, że będzie nam się dobrze współpracowało. :)

Posted

Hej! :)

Na wstępie - szczęśliwego nowego roku 2009!

Gratuluję puszeczki! Będzie jeszcze więcej zdjęć. :loveu: A jaki obiektyw chcesz do niej?

Zdjęcia ze śnieżnej sesji super, szczególnie te z latającą Megi.
[URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/202356/00000011.jpg[/URL] - Ta mina - zabójcza. ^^

Pozdrawiamy!