Zmysł Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Onek jest juz namierzalny. Co wiecej - ma podobno zaklepany domek. Teraz tylko go złapać. Quote
paros Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Zmysł napisał(a):Onek jest juz namierzalny. Co wiecej - ma podobno zaklepany domek. Teraz tylko go złapać. Gdyby wiedział, że domek będzie miał ....... :roll: Quote
Zmysł Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 _beatka_ napisał(a):a pani joanna go widziala jeszcze? Nie widziała Quote
_beatka_ Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 trzeba mieć nadzieję, że ktoś go zabral z tej drogi i przygarnąl...:roll: Quote
paros Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 _beatka_ napisał(a):trzeba mieć nadzieję, że ktoś go zabral z tej drogi i przygarnąl...:roll: Niestety nikt go nie przygarnął :shake: ONek pojawiał się i dzięki ofiarności, poświęceniu i pomocy kilku osób został złapany i jest bezpieczny :lol: Dostał imię Hektor, ale ten domek coś grymasi, że uszy nie tak stoją.... a czy nie ma dyspazji.... czyli nie ma co liczyć na ten domek :shake: Dlatego szukamy właściciela (nie wiadomo czy zgubił się czy stał się niepotrzebny:-( ) i ewentualnie nowego domku dla psiny. :roll: Quote
_beatka_ Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 trzeba zalatwic nowe fotki i dać mu ogloszenia:razz: Quote
paros Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 _beatka_ napisał(a):trzeba zalatwic nowe fotki i dać mu ogloszenia:razz: Dostałam fotki Hektora w klatce :-( ( zrobione po złapaniu psiaka) i wkleję je ale poprosiłam o ładniejsze do ogłoszeń, bo te nie nadają sie do ogłoszeń szukania domku :shake: Quote
_beatka_ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 hektor jest śliczny:loveu: prawdziwy, rasowy on-ek, czy on jest na onkach? \może komuś podeslać?:cool3: Quote
paros Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 _beatka_ napisał(a):hektor jest śliczny:loveu: prawdziwy, rasowy on-ek, czy on jest na onkach? \może komuś podeslać?:cool3: Dopiero założę mu wątek :lol: Quote
_beatka_ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 super:multi: to przepiękn y rasowy onke, na pewno szubko się znajdzie domek:razz: a wieczorem ja zrobię mu allegro;) Quote
paros Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Hektor ma wątek na owczarkach :lol: Link do Forum Owczarka Quote
_beatka_ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 a może dać go też na owp.dog.pl ? bo tam tez jest forum? Quote
_beatka_ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 hektorek na allegro:multi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=218089960 Quote
paros Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='_beatka_']a może dać go też na owp.dog.pl ? bo tam tez jest forum? To daj go i podaj link :lol: Beatka i dopisz we wszystkich ogłoszeniach mój adres mailowy :roll: Quote
paros Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Mam bardzo smutną wiadomość - Hektor jest bardzo chory :-( ma bardzo chore serce, migotanie przedsionków :shake: Jedyna nadzieja, że to wynik stresu jaki przeżywał, kiedy tułał się po ulicy przeganiany ..... :-( :-( i w najbliższych dwóch tygodniach psie serduszko uspokoi się :roll: Dlatego jest prośba p. Joanny aby usunąć ogłoszenia adopcyjne Hektora, bo Hektor nie nadaje się do adopcji :-( Tylko człowiek o wielkim sercu przyjąłby psa, który ma niewiele życia przed sobą. Nie wiem, gdzie takiego człowieka szukać :-( :-( :-( Nie wiem jak zachowa się tymczas, gdzie teraz jest Hektorek :cool3: Quote
_beatka_ Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 paros to ja poprostu zamknę to allegro, a jak już bedzie wiadomo czy hektor nadaje się do adopcji to zrobisz mu nowe z tamtymi zdjęciami i tekstem strasznie mi go szkoda, taki piękny pies, a po tym co przeszedl na pewno stres zrobil swoje...:-( oby serduszko się uspokilo i było lepiej Quote
Recommended Posts