Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Onek jest juz namierzalny. Co wiecej - ma podobno zaklepany domek. Teraz tylko go złapać.

Gdyby wiedział, że domek będzie miał ....... :roll:

Posted

_beatka_ napisał(a):
trzeba mieć nadzieję, że ktoś go zabral z tej drogi i przygarnąl...:roll:

Niestety nikt go nie przygarnął :shake: ONek pojawiał się i dzięki ofiarności, poświęceniu i pomocy kilku osób został złapany i jest bezpieczny :lol:
Dostał imię Hektor, ale ten domek coś grymasi, że uszy nie tak stoją.... a czy nie ma dyspazji.... czyli nie ma co liczyć na ten domek :shake:
Dlatego szukamy właściciela (nie wiadomo czy zgubił się czy stał się niepotrzebny:-( ) i ewentualnie nowego domku dla psiny. :roll:

Posted

_beatka_ napisał(a):
trzeba zalatwic nowe fotki i dać mu ogloszenia:razz:

Dostałam fotki Hektora w klatce :-( ( zrobione po złapaniu psiaka) i wkleję je ale poprosiłam o ładniejsze do ogłoszeń, bo te nie nadają sie do ogłoszeń szukania domku :shake:

Posted

_beatka_ napisał(a):
hektor jest śliczny:loveu:
prawdziwy, rasowy on-ek, czy on jest na onkach?
\może komuś podeslać?:cool3:

Dopiero założę mu wątek :lol:

Posted

[quote name='_beatka_']a może dać go też na owp.dog.pl ?
bo tam tez jest forum?

To daj go i podaj link :lol: Beatka i dopisz we wszystkich ogłoszeniach mój adres mailowy :roll:

Posted

Mam bardzo smutną wiadomość - Hektor jest bardzo chory :-( ma bardzo chore serce, migotanie przedsionków :shake: Jedyna nadzieja, że to wynik stresu jaki przeżywał, kiedy tułał się po ulicy przeganiany ..... :-( :-( i w najbliższych dwóch tygodniach psie serduszko uspokoi się :roll:

Dlatego jest prośba p. Joanny aby usunąć ogłoszenia adopcyjne Hektora, bo Hektor nie nadaje się do adopcji :-( Tylko człowiek o wielkim sercu przyjąłby psa, który ma niewiele życia przed sobą. Nie wiem, gdzie takiego człowieka szukać :-( :-( :-(
Nie wiem jak zachowa się tymczas, gdzie teraz jest Hektorek :cool3:

Posted

paros to ja poprostu zamknę to allegro, a jak już bedzie wiadomo czy hektor nadaje się do adopcji to zrobisz mu nowe z tamtymi zdjęciami i tekstem
strasznie mi go szkoda, taki piękny pies, a po tym co przeszedl na pewno stres zrobil swoje...:-(
oby serduszko się uspokilo i było lepiej