Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielu psich, końskich, kocich i wszelakich sukcesów w Nowym 2008 Roku :smile: Żeby wszystkie marzenia się spełniły i aby przyszły rok był jeszcze lepszy od mijającego :)

• 2 weeks later...
Posted

Pimpek napisał(a):
Witanko :D
Co tu taka cisza ?

Witam :p
A no cisza, bo nic ciekawego się nie dzieje, a fot nie ma ze znanych powodów.
Ale już niedługo nowy aparacik, niedługo :multi:
Zresztą po zakupieniu owego aparatu mam w planie zmienić galerię Funi na ,,galerię Funi, Oli i Stefanka" :)

EDIT:
Słuchajcie, co się stało!
Dziś, jak każdego dnia gdy jestem w szkole, mój dziadek poszedł z Funią na spacer na pola. Funia weszła pod jakąś górkę i zaczęła szczekać i piszczeć. Złapała się na wnyko myśliwskie, zastawiane na sarny i inne zwierzęta przez myśliwych. Mój dziadek z trudem wdrapał się na górkę ( ma chorą nogę i nie łatwo mu wejść) i rozciął scyzorykiem drut. Wszystko skończyło się szczęśliwie, bez żadnych zadrapań, ale Funia i dziadek byli bardzo przestraszeni.
Takie osoby powinno się karać, bo przecież są legalne i grupowe pozbywania się zwierzyny( np. odstrzały saren). Tu jest to często więc wiem jak to wygląda.
Jestem strasznie wkurzona!

Posted

Pimpek napisał(a):
Dobrze że Funi nic nie jest.
A kto to Ola i Stefanek? :oops:

Moje zwierzaczki :eviltong:
Ola to papuga a Stefanek koszatniczka :p
Jakby ktoś nie wiedział co to koszatniczka:

Oczywiście to nie mój Stefanek :evil_lol:

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
EDIT:
Słuchajcie, co się stało!
Dziś, jak każdego dnia gdy jestem w szkole, mój dziadek poszedł z Funią na spacer na pola. Funia weszła pod jakąś górkę i zaczęła szczekać i piszczeć. Złapała się na wnyko myśliwskie, zastawiane na sarny i inne zwierzęta przez myśliwych. Mój dziadek z trudem wdrapał się na górkę ( ma chorą nogę i nie łatwo mu wejść) i rozciął scyzorykiem drut. Wszystko skończyło się szczęśliwie, bez żadnych zadrapań, ale Funia i dziadek byli bardzo przestraszeni.
Takie osoby powinno się karać, bo przecież są legalne i grupowe pozbywania się zwierzyny( np. odstrzały saren). Tu jest to często więc wiem jak to wygląda.
Jestem strasznie wkurzona!

Dobrze, ze Funi nic się nie stało. :multi:

To kłusownicy zakładają wnyki, a nie myśliwi. ;)
W każdym razie tych kłusowników, to bym odpowiednio potraktowała. :mad: :2gunfire::chainsaw:

Posted

Pimpek napisał(a):
O to już drugi dzień - witanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Haha :evil_lol:

Moi rodzice dzisiaj gadali O YORKU!
A właściwie o yorku taty kolegi :cool3:
Jakbym znała tego faceta to bym mu osobiście podziękowała ze to że się nim pochwalił mojemu tacie! Że mu pokazywał jego zdjęcia, mówił że to świetny pies, opowiadał o nim... I mój tato przekazał to dzisiaj mamie :p
A ja siedziałam i 'cieszyłam michę' :evil_lol:

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
Haha :evil_lol:

Moi rodzice dzisiaj gadali O YORKU!
A właściwie o yorku taty kolegi :cool3:
Jakbym znała tego faceta to bym mu osobiście podziękowała ze to że się nim pochwalił mojemu tacie! Że mu pokazywał jego zdjęcia, mówił że to świetny pies, opowiadał o nim... I mój tato przekazał to dzisiaj mamie :p
A ja siedziałam i 'cieszyłam michę' :evil_lol:

Czy to oznacza, że będziesz miała yorka? :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Czy to oznacza, że będziesz miała yorka? :cool3:

Nie, ale gdy rodzice mają już informacje od osoby, która ma yorka, to zawsze będzie mi ich łatwiej przekonać :p Ale nadal są na nie :shake: