jola od jadzi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Właściciel na pewno istnieje,tyle,że już zapomniał o swoim pupilu,nie szuka go wcale...Telefon nadal milczy, myślę,że z czystym sumieniem możemy zacząć poszukiwania domku z ogrodem dla Aksela. Wczoraj Aksel zerwał się ze smyczy w parku( smycz niestety była stara,nadwyrężona zębami mojego Szkielecia) i szalał przez pół godziny nim łaskawie wrócił do swojej opiekunki.Myślę, że ze względu na jego siłę przydałyby się szelki dla niego, łatwiej będzie wyprowadzać go na spacery.To jest psiak bardzo żywy,potrzebujący dużo ruchu, zabawy, ale jednocześnie wielka przylepka z niego...Sprawi wiele radości osobie, która go przygarnie! Quote
jola od jadzi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Muszę zadbać, by Aksel znalazł dobry dom! Wędruj na pierwszą! Quote
jola od jadzi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cioteczki, patrzcie i podziwiajcie jaki piękny jest Aksel! (Szkoda tylko,że nikt nie chce podziwiać...) Aksel jest młodym, rocznym pieskiem, czy ktoś go pokocha? Quote
ewatonieja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 pokocha,pokocha,tylko jeszcze nie wie, trzeba go poogłaszac wrzucic na allegro,ja moge to zrobic tylko tekst chwytający za serce potrzebny :) bedzie jak świeza bułeczka tylko trzeba mu pomóc :) Quote
jola od jadzi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dziękuję Natalia, jutro coś wzruszającego napiszę i Ci wyślę. Quote
ewatonieja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 jutro jest dzisiaj :) ale rozumiem ze weekend,odpoczynek i takie tam :) prosze o tekscik i ruszamy na podbój allegro :) Quote
jola od jadzi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Chyba jestem szczęściarą ,oboje z Akselem mamy szczęście, ja,bo nie muszę się już martwić, Aksel, bo ma kochającą panią. Dzisiaj zostałam powiadomiona,że DT zostaje DS. Paulina, dziewczyna,która dała Akselowi domek tymczasowy zdecydowała, że nikomu go nie odda, Akselek zostaje u niej na zawsze!!!I to, przy tych wszystkich rozgrywających się obok psich dramatach jest powodem do radości, takim małym światełkiem pozwalającym uwierzyć, że nie wszyscy ludzie są źli... Quote
jola od jadzi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Kaja, jeśli tu zajrzysz, zmień proszę tytuł... Quote
Moriaaa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Kaja właśnie zajrzała..i padła:multi::multi::multi: Cioteczki...od dzisiaj zajmujecie się wynajdywaniem tymczasów:P Pierwszy niech będzie hmmm.....Szarotka może :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cieszę się przeogromnie:) Quote
jola od jadzi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No to wszyscy się cieszymy, radość obopólna! Quote
ewatonieja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 gratulacje! no teraz mamy dwie potegi adopcyjne Ciapusia i Jolę !:cool3: Quote
jola od jadzi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ha, jakbym chciała żeby tak naprawdę było... Quote
jola od jadzi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Właśnie sie dowiedziałam,że Fiona nie żyje...Tak bardzo mi żal... Quote
Recommended Posts