Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właściciel na pewno istnieje,tyle,że już zapomniał o swoim pupilu,nie szuka go wcale...Telefon nadal milczy, myślę,że z czystym sumieniem możemy zacząć poszukiwania domku z ogrodem dla Aksela. Wczoraj Aksel zerwał się ze smyczy w parku( smycz niestety była stara,nadwyrężona zębami mojego Szkielecia) i szalał przez pół godziny nim łaskawie wrócił do swojej opiekunki.Myślę, że ze względu na jego siłę przydałyby się szelki dla niego, łatwiej będzie wyprowadzać go na spacery.To jest psiak bardzo żywy,potrzebujący dużo ruchu, zabawy, ale jednocześnie wielka przylepka z niego...Sprawi wiele radości osobie, która go przygarnie!

Posted

pokocha,pokocha,tylko jeszcze nie wie, trzeba go poogłaszac wrzucic na allegro,ja moge to zrobic tylko tekst chwytający za serce potrzebny :)
bedzie jak świeza bułeczka tylko trzeba mu pomóc :)

Posted

Chyba jestem szczęściarą ,oboje z Akselem mamy szczęście, ja,bo nie muszę się już martwić, Aksel, bo ma kochającą panią. Dzisiaj zostałam powiadomiona,że DT zostaje DS. Paulina, dziewczyna,która dała Akselowi domek tymczasowy zdecydowała, że nikomu go nie odda, Akselek zostaje u niej na zawsze!!!I to, przy tych wszystkich rozgrywających się obok psich dramatach jest powodem do radości, takim małym światełkiem pozwalającym uwierzyć, że nie wszyscy ludzie są źli...

Posted

Kaja właśnie zajrzała..i padła:multi::multi::multi:

Cioteczki...od dzisiaj zajmujecie się wynajdywaniem tymczasów:P Pierwszy niech będzie hmmm.....Szarotka może :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cieszę się przeogromnie:)