Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jak Ci idzie to czyszczenie?, bo ja swoim kundlom mogę godzinami grzebać w uszach, wyrywać im z nich włosy, a one leżą sobie jak zaczarowane z błogą miną na pysiach:p Chyba to lubią. to samo jeśli chodzi o mycie zębów:razz:

Posted

Doginko muszę wysłać maluchy do ciebie na przystosowanie do grzebania w uszach:lol: .
Po wczorajszych zabiegach jak tylko chcę je złapać to uciekają, a dzisiaj mi zrobiły numer i wszystkie 4 weszły na piętro po schodach, jak tylko chciałam je złapać to one uciekały, teraz im odgrodziłam dojście do schodów, małe cwaniaki się nauczyły wskakiwać na stopnie, 5 sekund i już rozrabiają mi w pokoju, takie szczęślie :diabloti: kabelki, kapcie wszystko w ich zasięgu.
Uszka oczywiście jeszcze do poprawki nie wszystko wyszło, ale już jest lepiej, może mnie będą lepiej słyszeć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

AMIR w nowym domku bardzo szybko się zaklimatyzował, ma dwóch małych panów do zabawy, których cały czas zaczepia.:loveu:

Aronia

ARGOSIK

PRZYJACIELE ARGOSY

• 3 weeks later...
Posted

5 maluszków trafiło już do nowych domków, mam ich zdjęcia, ale niestety w wielkim rozmizrze i niemam czasu pozmniejszać.
Jest jeszcze u mnie ARGOS dla którego jeszcze szukam domku.