Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A na ktora jest wizyta jesli mozna spytac? Jedziecie samochodem? Ja przed chwila wracalam z Lublina pociagiem to nie mozna wytrzymac tak goraco :angryy: Trzymajcie sie ,przesylam bardzo duzo pozytywnych fluidow :loveu:

Posted

[quote name='Izunia86']A na ktora jest wizyta jesli mozna spytac? Jedziecie samochodem? Ja przed chwila wracalam z Lublina pociagiem to nie mozna wytrzymac tak goraco :angryy: Trzymajcie sie ,przesylam bardzo duzo pozytywnych fluidow :loveu:[/quote]

Wizyta na 19...z Łodzi ruszamy o 15.

Posted

proponuję oszczędzić wszystkim czytania i wypisywania wszystkich miast w Polsce;) watek suni warto podnosić, ale grunt to doczekać się informacji jak wizyta wypadła

Posted

Wiadomo...własnie dojechałam do domku.
Dziewczynki jest CUUUDNIE!!!!
Pan doktor, nieco zdziwił się widząc oczęta (choć myślałam że padnie, a on od razu zabrał się do badania ;) ), stwierdził że w życiu nie widział takich skórzaków..ale...ale cioteczki!!! BĘDZIE OPERACJA!!!!!! Lewe oczko (to co widać na zdjęciach) jest w zdecydowanie lepszym stanie..prawe trochę gorzej i potrzebna będzie oprócz usuwania skórzaków, plastyka powieki...ale Pan doktor powiedział że będzie dobrze:multi::multi::multi:

Teraz w czwartek albo piątek robimy chłopakowi badania krwi i umawiamy się na operację:) Operacja będzie ciężka i długa, ale uda się chłopakowi pomóc...w końcu normalnie zobaczy swiat:)

A chłopak cuuuudny jest....miziasty.całuśny, pięknie chodzi na smyczy, rewelacyjnnie:) Mamy nagrane filmiki więc jutro wrzuce, bo dzis juz umarłam.
Zdjęć też mamy całe mnóstwo więc szykować się cioteczki na jutrzejszy wysyp zdjęć "maleństwa":)

No i koniecznie musimy chłopakowi znależć po operacji tymczas, a w ostateczności opłacić pobyt w hotelu..wiem że będzie ciężko, ale nic nie jest niemożliwe:) Chłopak po operacji będzie wymagał opieki, zakraplania oczęt (to potrwa nawet do dwóch miesięcy po operacji)

[B]No ale teraz ide spać, a Wam wszystkim serdeczne dzięki za kciukasy[/B]:loveu::loveu::loveu:

A...a samochód nie był z klimą..wyobraźcie sobie jaka była podróz:cool3:

Posted

[quote name='Moriaaa']
Zdjęć też mamy całe mnóstwo więc szykować się cioteczki na jutrzejszy wysyp zdjęć "maleństwa":)
[/quote]
Już jest jutro:cool3:
Jak cudnie, że rottek dobrze rokuje! Fura kamieni spadła mi z serca:multi: A doktor Garncarz to wspaniały Człowiek:loveu:

Posted

Sama nie wierzę w to co napiszę , ale napiszę ......., zaznaczając równocześnie, że to może być tylko DT na najwyżej 1-1,5 miesiąca. Serce mi się kraje jak patrzę na zdjęcia tego psa ! I wiem, ze to co proponuję nie jest do końca rozsądne!:oops: Będę mieć na głowie 12 psów bezpośrednio u mnie i kilkadziesiąt kolejnych bezdomniaków starachowickich .....
Jak będziecie mieć naprawdę nóż na gardle, a pies jest szczepiony p/wszystkim (!) wirusówkom (to niestety jest mój warunek ze względu na 2tygodniowe szczeniaki w hodowli), to dawajcie go do mnie. Opiekę okulistyczną zapewnię po zabiegu - ludzką, bo ludzką, ale kontrole będą! A opieka nad człowiekiem lub zwierzęciem z problemami okulistycznymi nie jest mi obca z racji z Rodziny, w jakiej się wychowałam i zawodu jaki wykonuję ....

Nie wiem jeszcze, jak to wszystko pogodzę, ale jak Scarlett, pomyślę o tym jutro:evil_lol: . Jakoś musi się udać .... Dzika z Harry'm będą musieli znosić znów razem kojec .... ale bez przesady Przez to, że Drucik jest u mnie na DT radzili sobie przez kilka miesięcy razem na 25 m2 w ciagu przespanego dnia.... poradzą sobie i teraz ! A trzeci kojec udało mi się zabezpieczyć w międzyczasie .....