Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się zastanawiam, choć wolałabym plażę ;)

We wtorek nie będę miała jak dojechać na Dąbrowę, więc jak już to poniedziałek, albo w inny dzień.

Posted

[quote name='Aga*Lis']Ja też. :eviltong:[/QUOTE]
A Ty pamiętaj, że jakbyś kiedyś była na Dąbrowie z Lisem to zawsze możesz do mnie dryndnąć i może byśmy mogły się przejść :lol:

Posted

[quote name='maryg22']A Ty pamiętaj, że jakbyś kiedyś była na Dąbrowie z Lisem to zawsze możesz do mnie dryndnąć i może byśmy mogły się przejść :lol:[/QUOTE]

Ooo, to super. My często jesteśmy w soboty i niedziele bo jeżdżę wtedy z mamą do pracy. Właśnie w poniedziałek zamierzałam się zabrać z mamą. :eviltong:

Posted

[quote name='Aga*Lis']Ooo, to super. My często jesteśmy w soboty i niedziele bo jeżdżę wtedy z mamą do pracy. Właśnie w poniedziałek zamierzałam się zabrać z mamą. :eviltong:[/QUOTE]
Czyli, że jutro?
To daj znać, może się na chwilę spotkamy (zakładając, że spacer nie będzie jutro) ;)

Posted

[quote name='maryg22']
Ale to rozumiem, że jutro nie? Czyli, że kiedy? :lol:
Aga- a tak mniej więcej o której byśmy mogły? ;)[/QUOTE]
Mi pasuje na 11. :razz:
No i podłączam się do pytania, kiedy i gdzie spacer? :cool3:

Posted

[quote name='Aga*Lis']Mi pasuje na 11. :razz:
No i podłączam się do pytania, kiedy i gdzie spacer? :cool3:[/QUOTE]
Nie chcieli spaceru na Dąbrowie, to same se zrobimy :evil_lol:
Sprawdziłam se autobus, powinnam tam być o 11:02, ale znając opóźnienia będę później :evil_lol:

I mam nadzieję że w końcu uda nam się dojść do ładu i składu i że ustalimy co z tym spacerem :P Może środa będzie wszystkim pasować? ;)

Posted

[quote name='Talucha']A na której plaży? Centrum, Orłowo czy jeszcze gdzieś indziej?
Ja bym się na ten wtorek nastawiała, ale i środa ujdzie.[/QUOTE]
No, ale we wtorek chyba Squ nie może ;)
A miejsce sami wybierzcie, bo jak ja powiem to wyjdę na egoistkę :P

Posted

[quote name='Talucha']Dobra, podsumowując:
wtorek
godz.: ??? (proponuję ok. 11)
Orłowo[/QUOTE]
Pasuje :) Będę iść od strony stajni na Kolibkach, mam nadzieję, że się znajdziemy :eviltong: