Jump to content
Dogomania

Need4speed Cup Agility & Frisbee Lublin 14/15.07.07 !!!

Recommended Posts

Posted

Kupić w Obi składany pojemnik na liście i wyciąc dno :diabloti: Albo przytaszczyć z supermarketu pudła i zlepić z nich tunel :diabloti:

Ze spraw organizacyjnych: wszystkich chętnych do pomocy proszę o kontakt na maila :-)

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie ciesze ze przyjedziecie :multi:
Czy sa jeszcze jacys chetni veterani oprocz Miry???
Na razie jest bardzo malo chetnych na frisbee, mam nadzieje ze to sie zmieni? :cool3:
Jezeli nie to proponujemy w niedziele gry agilitowe, jako dodatkowa rozrywke.

Pozdrawiam
Ewa

Posted

[quote name='Ajrisz']Mamy jedno miejsce w aucie dla osoby jadacej z Lodzi. Moze ktos z For Fun jest chetny ? Wyjezdzamy w piatek wieczorem.[/QUOTE]
dlaczego ja wyjeżdżam :placz:

Posted

Dzięki wspaniałej Alternatywie :loveu: (dzięki, dzięki, dzięki) będziemy mieć 3 tunele, tak więc jeden papisiowy bieg bedzie calkowicie tunelowy :multi:
Jakby ktoś jeszcze mógłby zabrać ze sobą tunel to będziemy bardzo wdzięczni.

Wanda zaproponowała, aby Open zrobić "strefowy" - z większą liczbą strefówek, czy pasuje wam to? Mi osobiście ten pomysł się bardzo podoba.
A Jumping zrobimy slalomowy ;)

Posted

[quote name='I-w-o-n-a']Dzięki wspaniałej Alternatywie :loveu: (dzięki, dzięki, dzięki) będziemy mieć 3 tunele, tak więc jeden papisiowy bieg bedzie calkowicie tunelowy :multi:
Jakby ktoś jeszcze mógłby zabrać ze sobą tunel to będziemy bardzo wdzięczni.

Wanda zaproponowała, aby Open zrobić "strefowy" - z większą liczbą strefówek, czy pasuje wam to? Mi osobiście ten pomysł się bardzo podoba.
A Jumping zrobimy slalomowy ;)[/QUOTE]
My tam sobie te tunele ćwiczymy na pudełkach (dziewczyny dzięki za pomysł! :cool3: ) idzie jakotako, bez piłeczki w środku jak na razie ani rusz. Najwyżej pojedziemy po tą dis za niepokonanie przeszkody :lol: :lol: to teraz [I]módlcie się[/I], żeby mi się udało załatwić samochód na 4 rano (mój powypadkowy :placz:) do PKP :)

Posted

[QUOTE]Wanda zaproponowała, aby Open zrobić "strefowy" - z większą liczbą strefówek, czy pasuje wam to? Mi osobiście ten pomysł się bardzo podoba.
A Jumping zrobimy slalomowy [/QUOTE]

hmm, ja bym jednak optowala za tradycyjnym agility i jumpingiem, w koncu sa to zawody agility czyli wg jakis mniej wiecej wyznaczonych regul. a po zawodach lub w niedziele (jesli frisbee Wam nie dopisze :( ) mozna zrobic wlasnie takie gry slalomowe, tunelowe lub strefowe. chetnie wezmiemy w tym udzial, ale pobieglabym tez taki zwykly tor :)

Posted

Super!! Pierwszy mediumek :multi:

A co do openow poswieconym strefowkom, to to jest przyklad takiego toru (Wanda to biegala na Czechach, jeszcze raz dzieki za torek :lol:).

[URL]http://img73.imageshack.us/img73/3285/romne2204fk5.gif[/URL]

Na pewno bedziemy chcialy zrobic gambling, biego rownolegle i inne, zobaczymy tez na co nam starczy czasu.

Pozdrawiam
Ewa PS: prosilabym Lalunie o niedotykanie sie do moich postow!!!

Posted

Hmm, no ciekawe. Zastanawiałam się, czy huśtawkę tez można pobiec w drugą stronę :D

Ale dość fajne - na przykład moja psina strefówki uwielbia :)

Posted

Tak, juz cos wiadomo ;)
Puppies Run - ja
Zerowki - Marzena
Openy - Iwona

Dla szczeniaczkow torek z samymi tunelami, zerowki i openy beda fajne, mile do biegania, treningowe torki.

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Kochani ! Na ten moment mamy dosc malo zgloszen... ;( Czy moge Was bardzo bardzo poprosic, zeby te osoby ktore jeszcze sa chetne wyslaly nam zgloszenia, tak zebysmy wiedzialy na czym stoimy??? Pozdrawiam Ewa

Posted

Po pierwsze, w zwiazku z objawieniem sie talentu tunelowego mojej Magic oglaszam zmiane sedziego na Puppy Run - sedziowac bedzie Elka ;-) AGILITY Puppy Run: -Ness & Iwona -Magic & Ewa -Trojka & Sajko Zerowki *Large -Olly & Ewa -SingSing & Ewa -Polly & Tim -Asti & Ula -Tasja & Ewa *Medium - ;-( *Small -Kiss & Elka Openy *Large -Choco & Ula -Uma & Justyna -Mira & Justyna -Blue & Monika -Jinx & Wanda -Ava & Magda -Sabat & Pawel -Marzena??? -Niuka??? *Medium -Drago & Sajko *Small -Happy & Elka FRISBEE: *Puppy MiniDistance: -Kiss & Elka -Kosma & Martyna -Marzena??? *MiniDistance, Time Trial, Dartbee, Long -Raisa & Jarek -Rumor & Rafal -Ness & Iwona -Olly & Ewa -SingSing & Ewa -Pessi & Ewa -Alice & Regis -Seven & Regis -Vinci & Regis -Bajka & Regis -Ava & ? -Victor & Magda -Tymon & Bartek??? -Marzena??? Czy kogos pominelam? Jakies zgloszenie nie doszlo? Ktos sie jeszcze namyslil i chce zglosic? Prosze, odezwijcie sie ;-) Pozdrawiam Ewa