Franca81 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Sunia nie jest wogóle wychowana. Była prezentem a nowi właściciele nie potrafili jej ułożyć i rozpuścili ją całkowicie. Ma około 8 miesięcy. Jest wesolutka. Toleruje inne psy (nawet zaczepia do zabawy). Nie potrafi chodzić na smyczy. Lubi się przytulać. Quote
Karilka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ŁO BOZIU! Jaka ona jest ładna! CUUUUDOWNA! Malawaszkama domek dla suni sznaucerka. Napisz do niej... Albo weszka. Nie pamiętam:P Quote
Franca81 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 A jest jakiś wątek że ktoś szuka psiaka? Sorki ale ja ograniczona czasowo straszliwie jestem i nie mam obecnie czasu poszukać. Czas będę mieć dopiero w poniedziałek więc trzeba szybko działać. Jak możesz to podaj link albo zaproś dziewczyny do tego wątku. Z góry Wielkie Dzięki!!! Quote
dariaopole Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 sunia jest słodziutka, drobna, taka głupolinka jeszcze, trzeba ja nauczyc trochę rzeczy bo widać że jest trochę rozpieszczona, jak narazie zadbana, siedzi w izolatce bo za młoda i za mała jest żeby siedzieć w boksie z innymi psiakami. Quote
Franca81 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 No właśnie. Niunia coś się schowała... Taka malutka ale taka wesoła. Quote
dariaopole Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 wesoła, słodka i młodziutka, czego chcieć więcej ?? Quote
xxxx52 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 uczenie chodzenia na lince to sprawa tylku dwoch dni! a charakterek ma typowo sznaucerowaty. Quote
iwop Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 franca bo strasznie niewygodnie otwiera się twój watek :oops: Nic nie widac... Ustaw zdjęcia pionowo bo inaczej otwiera sie w nieskończoność...:shake: Quote
Franca81 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 iwop napisał(a):franca bo strasznie niewygodnie otwiera się twój watek :oops: Nic nie widac... Ustaw zdjęcia pionowo bo inaczej otwiera sie w nieskończoność...:shake: A tak lepiej? :oops: Mi się wszystko otwiera prawidłowo dlatego nawet nie widzę że coś nie gra. ;) Quote
iwop Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Teraz widac w całej okazałości jaka jest piekna! :crazyeye: Quote
rafalopole Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jaka ona jest śliczna.Niunia skacze do góry. Quote
saga_86 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ojej chyba się zakochałam:loveu: Napisaćo niej do weszki czy to już zrobione? Można też skrobnąć o niej do malawaszki, miała sznaucerka mini na tymczasie, może zostały jeszcze jakieś wolne domki? Quote
Franca81 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Ja nic nikomu nie pisalam :( Saga, a moglabys napisac? Quote
malawaszka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dzięki za info o małej - poslałam ją do jednej osoby, ale potrzebne więcej danych - jak sunia reaguje na dzieci? ona jest w schronisku???? :crazyeye: Quote
saga_86 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dzięki malawaszka za szybki odzew:multi: Czekamy na wieści od Francy o suni;) Quote
Franca81 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dzięki wielkie ciocie. :loveu: Ale właśnie się dowiedziałam że suni już nie ma w schronisku. :cool3: :evil_lol::loveu::multi: Wczoraj została zabrana do domku. :loveu: Quote
weszka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dopiero dotarłam, a tu widzę dobre wieści :) Fajnie :multi: Quote
xxxx52 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 takie radosne wiadomosci od rana :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts