Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzik może zmieńmy tytuł w stylu "nigdy nie poznał co to dom..." i chyba banerek trzeba by zrobić?
Kurcze Madzik psy mi się pomieszały, właśnie wprowadzam zmiany na stronie schronu i uderzyło mnie to, że Liska ma w zaadoptowanych, a to co piszę tutaj to chodziło mi o Rudego - 11 letniego psa, który 9 lat spedził w schronie... i co teraz, zmieniamy wątek czy co?

Posted

No ciotki wątek był dobrze zaczęty, bo Lisek był w schronie, ale ja się zasugerowałam tym pół zycia, a tam taki biedak jest co całe życie spędził za kratami, i pisałam na wątku myśląc o nim, a że też Liskowaty jest to mój błąd:oops: Oto Rudy:

Posted

Cioteczkito tłumaczę jeszcze raz: Lisek został zaadoptowany jakiś czas temu, a ponieważ Lisek i Rudy mi się tutaj na wątku pomyliły, to pisząc na wątku Liska miałam na myśli Rudego staruszka i stąd to zamieszanie. Rudy nie ma wątku na dogo:shake:

Posted

Tak, mam nadzieję, że dobrym:lol: Za to Rudy nigdy domu nie miał, całe swoje 11 letnie życie... Nie wiem czy może zamknąć ten wątek a Rudemu się założy nowy?