Dea Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No chyba zacznijmy od banerka, ale poczekaj jeszcze do jutra, sprawdzę czy wszystko z nim ok Quote
iwop Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ja pamietam :oops: I jest mi bardzo przykro... bo pomóc nie mogę :( Lisek jest piekny... Może ktos da mu tymczas i go oswoi...? Quote
Dea Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nie widziałam go dzisiaj:shake:, wyrzucili nas ze schronu bo przyjechał wóz utylizacyjny... Quote
Dea Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Madzik może zmieńmy tytuł w stylu "nigdy nie poznał co to dom..." i chyba banerek trzeba by zrobić? Kurcze Madzik psy mi się pomieszały, właśnie wprowadzam zmiany na stronie schronu i uderzyło mnie to, że Liska ma w zaadoptowanych, a to co piszę tutaj to chodziło mi o Rudego - 11 letniego psa, który 9 lat spedził w schronie... i co teraz, zmieniamy wątek czy co? Quote
Madzik93 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Nie wiem, jak chcesz. Napisz teraz prawde o Lisku i juz ;) Quote
Dea Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No ciotki wątek był dobrze zaczęty, bo Lisek był w schronie, ale ja się zasugerowałam tym pół zycia, a tam taki biedak jest co całe życie spędził za kratami, i pisałam na wątku myśląc o nim, a że też Liskowaty jest to mój błąd:oops: Oto Rudy: Quote
agamika Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 a aj nic nie rozumiem ??? LIsek , ma dom, nie ma domu ? a co to za ten 11 letni psaik ? ma watek na dogo ? Quote
Dea Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Cioteczkito tłumaczę jeszcze raz: Lisek został zaadoptowany jakiś czas temu, a ponieważ Lisek i Rudy mi się tutaj na wątku pomyliły, to pisząc na wątku Liska miałam na myśli Rudego staruszka i stąd to zamieszanie. Rudy nie ma wątku na dogo:shake: Quote
Dea Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Tak, mam nadzieję, że dobrym:lol: Za to Rudy nigdy domu nie miał, całe swoje 11 letnie życie... Nie wiem czy może zamknąć ten wątek a Rudemu się założy nowy? Quote
Recommended Posts