Agnie Koty Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 A wiesz, mnie nikt tak nie wychowywał. Jakoś samo przyszło... Ale wiem, że Nina też taka będzie , ona ma świetny kontakt z kotami, Chmurny też koty lubi, przyznał mi się ostatnio, że bardziej niż psy... Dziwne nieco jak na chłopaka. Powieści kryminalne czytywałam w zamierzchłej przeszłości, skopolaminę znam z filmów o szpiegach, byłam dzieckiem-kinomaniakiem.:evil_lol: [B]Modzie, przeeenieś wątek, nikt ich juz nie odda!:lol: [/B] Quote
Puchatek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Modowi musisz posłać info na PW. przecież nie czyta wszystkich wątków. Quote
Jowita Poznań Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 no ale tytul przecie mowi sam za siebie ;) Quote
Agnie Koty Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 wczoraj na basenie spotkalam panią ktora adoptowała bialego kocurka. Wszystko z nim w porządku, oczko zdrowe, urósł i bawi się z niedużym psem. A dziś na basenie spotkałam dziewczynę, ktora wzięła puchatego kocurka. Tyż z nim wszystko w porządku, miał biegunke od mleka Whiskas dla kociaków ale Pańcie opanowały sytuację. Dziewczyny od Mariny przysłały smsa ze dwa tygodnie temu, że fajna Marina jest! Quote
Zmysł Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Agnie Koty']wczoraj na basenie spotkalam panią ktora adoptowała bialego kocurka. Wszystko z nim w porządku, oczko zdrowe, urósł i bawi się z niedużym psem. A dziś na basenie spotkałam dziewczynę, ktora wzięła puchatego kocurka. Tyż z nim wszystko w porządku, miał biegunke od mleka Whiskas dla kociaków ale Pańcie opanowały sytuację. Dziewczyny od Mariny przysłały smsa ze dwa tygodnie temu, że fajna Marina jest![/quote] Muszę zacząć chodzić na basen, to może adopcje ruszą Quote
Agnie Koty Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 A ja chodzę prawie codziennie i nic.... Bambi czeka... Quote
Figa Bez Maku Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ten kotek nazywa się Bambi:cool3: nie jada jak Rydzyk gołębi:cool1: lecz bardzo bezdomność go gnębi:placz: więc trzeba go wszędzie otrąbić:p Quote
Recommended Posts